Altcoinit seuraavat BTC:tä ja saavuttavat huippunsa; analyysi

Analyysit seitsemästä kryptovaluutasta, jotka nousivat eniten viime viikolla, ja neljä niistä saavutti uudet kaikkien aikojen ennätykset.

Eniten nousivat kryptovaluutat:

  • Mitä mieltä olit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!
  1. Kierto (LRC): 175,25 %
  2. Kadena (KDA): 117,15 %
  3. Cartesi (CTSI): 50,05 %
  4. Helium (HNT): 48,27 %
  5. Raja (XVG): 37,57 %
  6. Minun (MINA): 32,64 %
  7. Litecoin (LTC): 29,18 %

LRC

LRC on noussut kiihtyvällä vauhdilla marraskuun 4. päivästä lähtien. Vain kuudessa päivässä tokenin arvo on 263 %. Tämä johti uuteen kaikkien aikojen ennätykseen 3,85 dollariin viime keskiviikkona (10).

Ralli tehtiin hyvin lähellä 4.618 Fibonacci ulkoretracement -tasoa samalla kun mitattiin edellistä laskua. Tämä taso toimii yleensä huippuna parabolisten nousevien liikkeiden aikana.

Lisäksi merkki loi pitkiä ylävarjoja (punainen kuvake) kolmena peräkkäisenä päivänä. Tätä pidetään laskevana signaalina, koska hintaa painettiin alas myyjien painostuksen vuoksi. Siksi on mahdollista, että LRC on saavuttanut paikallisen huipulle. Tässä tapauksessa lähimmät tukitasot ovat $ 2,79 ja $ 2,46.

LRC-kaavio TradingView'ssa

KDA

KDA on noussut kiihtyvällä tahdilla syyskuun 29. päivästä lähtien. 43 päivän aikana token on noussut 1,952 %. Tämä johti uuteen kaikkien aikojen ennätykseen 28,30 dollariin keskiviikkona.

LRC:n tapaan omaisuus loi kaksi pitkää ylempää varjoa (punaiset kuvakkeet), joita pidetään myyntipaineen merkkinä, ja on siitä lähtien liikkunut alemmas. Jos KDA jatkaa laskuaan, lähimmät tukitasot olisivat 18,02 dollaria ja 14,83 dollaria.

KDA-kaavio TradingView'ssa

CTSI

CTSI on ollut nousutrendissä syyskuun 22. päivästä lähtien. Siirto johti 0,96 dollarin alueen katkeamiseen keskiviikkona. Seuraavana päivänä token nousi korkeimmalle 1,73 dollariin, kaksi senttiä ennätyshintaansa alhaisemmaksi.

Kryptovaluutan hinta on laskenut sen jälkeen. Jos laskut jatkuvat, 0,96 dollarin alueen odotetaan toimivan tukena.

CTSI-kaavio TradingView'ssa

HNT

HNT on noussut siitä lähtien, kun se rikkoi nousevan rinnakkaiskanavan (vihreä kuvake) 3. marraskuuta. Siirto huipentui uuteen historialliseen huippuun, 59,27 dollariin viime sunnuntaina (7). Token loi kuitenkin pitkän yläsulakkeen samana päivänä ja on siitä lähtien laskenut.

Lisäksi hän loi alemman topin torstaina (11) ennen kuin hän jatkoi laskuliikettä. Tämä on laskeva signaali, koska se tarkoittaa, että hinta ei ole saavuttanut aiempia huippujaan. Lähimmät tukialueet ovat 37,5 dollaria ja 32,5 dollaria.

HNT-kaavio TradingView'ssa

XVG

XVG on ollut nousutrendissä syyskuun 28. päivästä lähtien. Tänä perjantaina (12.12) se saavutti korkeimman 0,037 dollarin, mutta ei onnistunut murtautumaan toukokuusta lähtien voimassa olleen vaakasuuntaisen vastusalueen läpi. Tämä oli kolmas epäonnistunut murtoyritys (punaiset kuvakkeet).

Koska vastukset heikkenevät joka kerta, kun niitä kosketetaan, merkki todennäköisesti rikkoo tämän. Jos XVG onnistuu, vaakasuuntaisia vastustasoja ei enää ole 0,07 dollarin huippuihin asti.

XVG-kaavio TradingView'ssa

KAIVOS

Perjantaina MINA saavutti uuden ennätyshinnan, 6,68 dollaria. Kuitenkin samana päivänä merkki loi pitkän ylemmän sydämen ja putosi pois. Tämä loi tehokkaasti kaksinkertaisen topin, jota pidetään laskevana käänteisenä kuviona.

Lisäksi token putosi alle 6,15 dollarin vastusalueen. Ennen kuin se siirtyy tämän hintavyöhykkeen yläpuolelle, trendiä ei voida pitää nousevana.

Jos se onnistuu murtautumaan, seuraava vastus löytyy 8,17 dollarista. Tämä on ulkoinen 1,61 Fibonacci-retracement-taso, kun mitataan edellistä laskua.

MINE-kaavio TradingView'ssa

LTC

LTC on noussut kiihtyvällä tahdilla sunnuntaista lähtien. Seuraavana päivänä se murtui 230 dollarin vaakasuuntaisen vastusalueen yläpuolelle ja saavutti uuden huippunsa 295,70 dollariin keskiviikkona.

Ralli osui 0,618 Fibonacci-retracement-tasolle. Jos LTC onnistuu murtamaan tämän tason yläpuolelle, se voi nousta kiihtyvällä vauhdilla suurten vastusten puutteen vuoksi.

Toisaalta 230 dollarin alueen odotetaan toimivan tukena, jos lyhytaikainen lasku tapahtuu.

LTC-kaavio TradingView'ssa

Artikkeli Altcoinit seuraavat BTC:tä ja saavuttavat huippunsa; analyysi nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *