Loman ilon levittäminen hyväntekeväisyyslahjoituksella kryptovaluutalla

Hyväntekeväisyyskampanjoiden tavoitteena on antaa takaisin tälle lomakaudelle osoittaen, kuinka tehokkaita kryptovaluutta- ja NFT-lahjoitukset voivat olla lahjoituksina.

Lomat ovat täydellistä aikaa vuodesta antaa takaisin, ja kryptovaluuttojen nousu on luonut entistä enemmän mahdollisuuksia hyväntekeväisyysaloitteille. Tämä korostettiin Giving Tuesdayn 2021 aikana, kiitospäivän jälkeisenä tiistaina, jolloin voittoa tavoittelemattomalta The Giving Block -varainkeruualustalta kerättiin kryptovaluutoissa yli 2,4 miljoonaa dollaria.

Kun kryptofilantropiasta tulee uusi kryptovaluuttatalouden alasektori, jotkut alan toimijat uskovat, että kryptolahjoitukset vain lisääntyvät. The Giving Blockin perustaja Alex Wilson kertoi Cointelegraphille, että viime vuonna organisaatio keräsi noin 4 miljoonaa dollaria kryptolahjoituksia ja huomautti, että tänä vuonna todennäköisesti vastaanotetaan yli 100 miljoonaa dollaria kryptolahjoituksia.

Wilsonin mukaan kasvu johtuu osittain siitä, että kryptolahjoitus on verotehokkaampaa kuin fiat-lahjoitukset. ”Jokainen, joka lahjoittaa ennen 31. joulukuuta, voi hakea vähennystä verovuodelta 2021. Tämä on loistava tapa kompensoida joitain voittojasi." Wilson lisäsi, että yli 1 000 voittoa tavoittelematonta järjestöä hyväksyy tällä hetkellä kryptolahjoituksia The Giving Blockin kautta, joista muutamia ovat St. Jude, Save the Children ja United Way. ”Ensi vuonna meillä on paljon kumppanuuksia, jotka tulevat voimaan ja odotamme kasvumme kiihtyvän. Arvioimme käsittelevämme lähes miljardin dollarin lahjoituksia ensi vuonna ja työskentelevämme yli 6 000 järjestön kanssa."

Kryptovaluuttojen lahjoituskampanjat lomille

Vaikka monet järjestöt ovat alkaneet vastaanottaa kryptolahjoituksia, on myös huomionarvoista, että kryptovaluuttojen hyväntekeväisyyteen keskittyviä kampanjoita käynnistetään tänä jouluna.

Esimerkiksi joulukuun alussa Upbring Innovation Labs – teksasilainen organisaatio, joka pyrkii edistämään teknologiaa voittoa tavoittelemattomalla sektorilla – käynnisti Give Big TX Crypto Fundin. Ryan Park, kasvatuksen innovaatiojohtaja, kertoi Cointelegraphille, että rahasto on yhteinen kryptovaluuttakampanja, joka työskentelee kahdentoista Texasissa toimivan järjestön kanssa:

"Voit ajatella tätä "syyrahastona". Syynä tähän on tehdä Texasista parempi paikka asua. Tässä on myös tarkoitus osoittaa voittoa tavoittelemattomille järjestöille, että he voivat ottaa käyttöön uusia Web 3.0 -tekniikoita edistyäkseen. Kokonaisuudessaan suurempi tavoite on nähdä Texasin nousevan kryptofilantropian johtajaksi."

Park kertoi, että Give Big TX Crypto -kampanja tekee yhteistyötä sellaisten organisaatioiden kanssa, kuten Austin Pets Alive, Big Brothers Big Sisters Lonestar, Catholic Charities of Central Texas ja kahdeksan muuta järjestöä. Hän lisäsi, että Texas Blockchain Council – 501 C (6) -organisaatio on myös osa tätä aloitetta, koska ryhmä osallistuu lohkoketjun edistämiseen Texasin eri toimialoilla.

Kelsey Driscoll, Vanhempi innovaatio-ohjelman strategi, Upbring, kertoi edelleen Cointelegraphille, että kampanja hyväksyy yli 40 erilaista kryptovaluuttaa lahjoituksina 31. joulukuuta asti, joita kaikkia edistää The Giving Block. "Kun lahjoituksia tehdään, The Giving Block muuntaa ne automaattisesti Yhdysvaltain dollareiksi, joten krypton hyväksyminen on ollut yhtä helppoa kuin fiat-lahjoitusten hyväksyminen, ellei helpompaa", hän huomautti. Driscoll lisäsi, että subreddit-ryhmä r/Bitcoin vastaa Bitcoin ( BTC ) -lahjoituksista, kun lahjoituksia tehdään mille tahansa The Giving Blockin tukemille hyväntekeväisyysjärjestöille.

Pawthereum, hajautettu yhteisön vetämä hanke, joka tukee eläinsuojia, on myös käynnistänyt hyväntekeväisyyskampanjan kryptovaluuttakampanjassa tässä kuussa. John Weathers, Pawthereumin yhteisöpäällikkö, kertoi Cointelegraphille, että sen 12 Days of Crypto Giving -kampanja mahdollistaa kryptolahjoitusten tekemisen tiettyihin projekteihin, jotka auttavat apua tarvitsevia eläimiä. Pawthereum-projekti luotiin haarukana meemi kryptovaluuttaprojektille Grumpy Cat Coin , joka keräsi 70 000 dollaria kryptovaroja Sterling Animal Shelterille Massachusettsissa.

Viimeksi Pawthereum keräsi 25 000 dollaria kryptolahjoituksilla Muttville Senior Dog Rescuelle, San Franciscossa sijaitsevalle eläinsuojalle, joka hoitaa koiria, joilla on erityistarpeita. Weathersin mukaan kryptoa on lahjoitettu lähes 400 000 dollarin arvosta sen jälkeen, kun kampanja käynnistettiin 14. joulukuuta.

Aiheeseen liittyvä: Onko krypto poikien kerho? Rahoituksen tulevaisuus ei ole sukupuolisidonnaista

Nonfungible tokeneita eli NFT:itä hyödynnetään myös lahjoituksiin tänä vuonna. Koska NFT-myynnin markkinoiden kasvun odotetaan saavuttavan 17,7 miljardia dollaria vuoden 2021 loppuun mennessä, tämä sektori käynnistää yhden tämän kauden suurimmista kryptohyväntekeväisyystapahtumista. Tämä NFT-alustalla Opensea isännöivä yleisölle avoin huutokauppa, joka tunnetaan nimellä Click, Give!. Huutokauppa jatkui 24. joulukuuta, ja kaikki tuotot lahjoitetaan Blankets of Hopelle, hyväntekeväisyysjärjestölle, joka tarjoaa lämpimiä peittoja kodittomille ja opettaa ystävällisyyttä lapsille koulussa.

Mike Fiorito, yksi Blankets of Hopen perustajista, kertoi Cointelegraphille, että innokkaana NFT-keräilijänä hän on hyvin tietoinen siitä, kuinka tervetullut NFT-yhteisö kokonaisuudessaan on. Sellaisenaan hän uskoo, että NFT-keskeisiä hyväntekeväisyyskampanjoita tulee lisää. "NFT-tilassa on paljon ystävällisiä ihmisiä, jotka tienaavat omaisuuksia – riippumatta siitä kuinka suuria tai pieniä – ja haluavat antaa takaisin", hän sanoi.

Park huomautti myös, että Give Big TX Crypto -kampanja antaa NFT-taiteilijoille mahdollisuuden työskennellä suoraan voittoa tavoittelemattomien järjestöjen kanssa lahjoittaakseen tuloja, jotka on ansaittu ei-korjautumattomien rahakkeiden lyömisestä. "Monet NFT droppeja tekevät taiteilijat haluavat työskennellä voittoa tavoittelemattomien järjestöjen kanssa, ja tämä on tilaisuus tehdä niin. Meillä on kaksi NFT-projektia, jotka lahjoittavat rahapajojensa tuottoja rahastollemme."

Ovatko hyväntekeväisyyskampanjat kiinni?

Vaikka tällä hetkellä on olemassa vain kourallinen hyväntekeväisyyskampanjoita, kryptovaluuttalahjoituksiin liittyvät edut voivat johtaa valtavirran käyttöönoton etenemiseen.

Vaikka yhdysvaltalaisten lahjoittajien ei tarvitse maksaa pääomatuloveroa mistään kryptoomaisuudesta, jonka he lahjoittavat rekisteröidylle voittoa tavoittelemattomalle järjestölle, on muitakin teknisiä etuja. Esimerkiksi Nawzad Amiri, Pawthereumin yhteisön johtaja, kertoi Cointelegraphille, että lohkoketjuverkoston tarjoama läpinäkyvyys sekä transaktioiden nopeus ovat vaikuttavaa, kun on kyse kryptolahjoituksista fiatiin verrattuna.

Lisäksi The Giving Blockin tilastot osoittivat, että kryptolahjoittajat saattavat olla valmiita lahjoittamaan enemmän hyväntekeväisyyteen, ja huomautti, että 11 000 dollaria on keskimääräinen kryptovaluuttalahjoituskoko The Giving Blockissa. Luovutuksesta antamasta USA havaittu , että $ 737 oli keskimäärin hyväntekeväisyyslahjoitus amerikkalaisille vuonna 2020.

Vaikka hyödyt saattavat olla joillekin selvät, koulutus näyttää olevan suurin adoptiota vaikeuttava haaste. Esimerkiksi vaikka Texas on kasvamassa yksi Amerikan suurimmista crypto pääkaupungeissa ystävällisen asennoitumi- blockchain ja kaivos- tehot , Park jaettu, että se on ollut haastavaa tuoda Texas yhdistyksille edelleen Give Big TX Crypto kampanja:

"Otimme yhteyttä noin 60 voittoa tavoittelemattomaan järjestöön ja teemme yhteistyötä yhteensä 12:n kanssa. Näyttää siltä, että tämä olisi ollut huijausta, mutta vielä on paljon kuljettavana maailman kouluttamisessa kryptofilantropian mahdollisuuksista.

Toinen mainitsemisen arvoinen haaste on, että vaikka NFT:t saattavat näyttää ihanteellisilta lahjoitusomaisuuksilta, verovähennyksiin liittyy epävarmuutta. Fiorito selitti, että hän yrittää edelleen selvittää, pidetäänkö NFT:n lahjoittamista verotuksessa vähennyskelpoisena tapahtumana. "Tämä on pilvinen alue, koska olemme niin aikaisessa NFT-tilassa", hän kommentoi. Tästä epävarmuudesta johtuen Napsauta hiiren kakkospainikkeella, anna! Huutokauppa ottaa vastaan myös kryptovaluuttalahjoituksia The Giving Blockin kautta.

Aiheeseen liittyvä: Suurimmat NFT-pudotukset ja myynti vuonna 2021

Haasteita lukuun ottamatta on selvää, että kryptofilantropia on avannut uuden mahdollisuuksien oven sukupolvelle, joka haluaa antaa takaisin. Esimerkiksi Park huomautti, että luovuttaja pohjan monille yhdistyksille kumppaneina Give Big TX Crypto kampanja on yli 70-vuotiaista mukaan tilastojen Giving Block, keski-ikä salauskarttaluettelon käyttäjiä on 38 vuotias, kuten Wilson lisäsi:

"Täällä lahjoittajat ovat henkilöitä, jotka elävät ja hengittävät Web 3.0:aa tai joilla on ollut krypto jo pitkään. Iso osa tästä nyt on vain kouluttaa ihmisiä, että tämä mahdollisuus on olemassa."

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *