Mdex (MDX) saavuttaa uuden pohjan – viikon suurimmat tappiot

Analyysi seitsemästä altcoinista, jotka laskivat eniten viime viikolla, erityisesti 17.–24. joulukuuta.

Nämä altcoinit ovat:

  • OKB (OKB): -7,21 %
  • Aallot (WAVES): -6,63 %
  • Mdex (MDX): -6,28 %
  • Äänestäjän tunnus (VGX): -2,68 %
  • X-funktio (FX): -1,47 %
  • Polkastartter (POLS): -1,13 %
  • SwissBorg (CHSB): -0,51 %

OK B

OKB on noussut nousevan tukilinjan rinnalla 26. syyskuuta lähtien. Viime aikoina se hyppäsi tämän viivan yläpuolelle kahdesti, 4. ja 11. joulukuuta (vihreät kuvakkeet).

Sen jälkeen se on jatkanut nousuaan ja yrittää parhaillaan rikkoa 32 dollarin vaakasuora vastustusaluetta.Sillä ei ole käynyt kauppaa tämän tason yläpuolella toukokuun jälkeen.

Tulevaisuuden trendin suunnan määrää todennäköisesti se, räjähtääkö merkki tämän vastusalueen yläpuolelle vai katkeaako se nousevasta tukilinjasta.

Seuraava vastusalue on 42 dollarin huipulla.

OK B
Lähde: TradingView

AALLOT

WAVES on laskenut laskevaa rinnakkaiskanavaa pitkin lokakuun 24. päivästä lähtien. Nämä kanavat sisältävät usein korjaavia liikkeitä, mikä tarkoittaa, että mahdollinen purkautuminen on todennäköistä.

Joulukuun 4. päivänä token ilmeisesti rikkoutui $15 vaaka-alueella, mutta se palautui pian sen jälkeen ja on jälleen kanavan vastuslinjalla.

Tämän kaavan katkeaminen nopeuttaisi todennäköisesti kasvua.

AALLOT
Lähde: TradingView

MDX

MDX on laskenut lokakuun 12. päivästä lähtien. Joulukuun 15. päivänä valuutta saavutti uuden kaikkien aikojen pohjan 0,34 dollariin.

Tämä edusti 78 %:n laskua vain 64 päivässä.Trendi pysyy laskevana, kunnes MDX onnistuu saamaan takaisin 1,90 dollarin alueen, joka aiemmin toimi tukina.

MDX
Lähde: TradingView

VGX

VGX on hidastunut sen jälkeen, kun se saavutti uuden kaikkien aikojen ennätyksen 22. marraskuuta. Joulukuun 14. päivänä se irtosi yläsuuntaisesta tukilinjasta ja vahvisti sen vastustukseksi kaksi päivää myöhemmin.

Myöhemmin token onnistui pysymään 2,95 dollarin vaaka-alueen yläpuolella. Se ei kuitenkaan ole vielä aloittanut merkittävää nousuliikettä.

Jos tällä alueella tapahtuu romahdus, seuraavaksi lähin tuki on 2,40 dollaria.

VGX
Lähde: TradingView

FX

Valuuttakurssi on laskenut laskevassa kiilassa 30. elokuuta lähtien. Vaikka se saavutti USD:n pohjan 4. joulukuuta, se pomppii sen jälkeen ja on pysynyt USD 0,82:n alueen yläpuolella.

Nousevien kääntösignaalien puutteesta huolimatta FX käy nousevassa kuviossa ja pitää vaakatuen yläpuolella 0,82 dollarissa.

Jos kiila katkeaa, lähin vastus on 1,40 dollaria.

FX
Lähde: TradingView

POLS

POLS oli pudonnut laskevaa vastusviivaa pitkin 7. joulukuuta lähtien. Tämä johti 2,5 dollarin alimmalle tasolle 20. joulukuuta.

Pian tämän jälkeen merkki poistui vastuslinjalta ja on liikkunut ylöspäin siitä lähtien.

Keskeinen vastus on 3,55–3,88 dollaria, mikä on luotu Fibonacci-retracement-tasojen 0,382-0,5 Fibonacci-retracement-tasoilla.

POLS
Lähde: TradingView

CHSB

CHSB on käynyt kauppaa hieman 60 sentin vaaka-alueen yläpuolella syyskuun alusta lähtien. Joulukuun 23. päivänä se alun perin hajosi, mutta onnistui saamaan alueen takaisin pian sen jälkeen.

Se, katkeaako se vai ei, voi määrittää tulevan trendin suunnan.

Lähde: TradingView

Mdex (MDX) -artikkeli osui uuteen pohjaan – viikon suurimmat tappiot nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *