Materiaalit takavarikoitu kryptovaluuttahuijauksessa

Gaeco pidätti kuusi henkilöä kryptovaluuttahuijauksista

Gaeco São Paulossa pidätti kuusi ihmistä, joita syytettiin salakirjoitusten huijaamisesta valtion pääkaupunkiseudun kaupungeissa aiheuttaen miljoonia vahinkoja uhreille. Operaatio, jolla oli São Paulon siviilipoliisin tuki, nimettiin CriptoGolpeksi, ja se tutki jo epäiltyjä, jotka käyttivät yrityksiä rintamana saamaan investointeja. Huijaukset, joissa käytetään kryptovaluuttojen kuvaa, ovat saaneet Brasiliassa vauhtia viime vuosina. Tämä johtuu siitä, että kun Bitcoin rekisteröi suuren arvostuksen, huijarit näkivät mahdollisuuden yhdistää helppoja voittoja tämän digitaalisen valuutan todellisuuteen.

Gaeco pidätti kuusi henkilöä operaatiossa CriptoBlow, joka kohdistui epäiltyihin kryptovaluuttahuijausten luomisesta São Paulossa

São Paulon siviilipoliisin edustajat menivät kaduille täyttämään kymmenen määräystä väliaikaisesta pidätyksestä ja etsinnästä ja takavarikoinnista useita epäiltyjä vastaan ​​viime keskiviikkona (1). Operaation kohteet olivat Sorocaban, Votorantimin, Araçoiaba da Serran, Baruerin ja São Paulon kaupungeissa. Toimenpiteessä takavarikoitiin useita asiakirjoja, joiden pitäisi auttaa siviilipoliisia ja valtion syyttäjänvirastoa ymmärtämään enemmän tämän vallankaappauksen toiminnasta, josta ei ole vielä paljastettu monia yksityiskohtia.
Materiaalit takavarikoitu kryptovaluuttahuijauksessaKryptovaluuttahuijauksessa takavarikoidut materiaalit/Paljastaminen Lisäksi takavarikoitiin epäiltyjen ylelliset ajoneuvot, elektroniset laitteet, kuten esineet, kuten sijoitustodistus, joka annettiin uhreille järjestelmään osallistumisen jälkeen.
Vallankaappaus antoi todistuksen uhreille kryptovaluutat gaecoVallankaappaus antoi uhreille todistuksen ja fyysisen valuutan/julkistaminen MPSP: n alustavat tutkimukset osoittavat, että ryhmä tarjosi kuukausituloja 10% kuukaudessa sen jälkeen, kun sijoittajat ostivat kryptovaluuttoja konserniyhtiöiden kanssa.

“Ryhmä varmisti näkyvyyden ja kyvyn huijata sijoittajia mainostamalla Criptbank S/A: n, Criptbank Holding Investimentos Negócios e Participaçõesin ja Gasull Investimentos Ltda: n puolesta.”

Huijareilla oli kokemusta Brasilian sijoitusmarkkinoista

MPSP raportoi, että tähän kryptovaluuttahuijaukseen osallistunut yritysryhmä ja ihmiset, jotka pitivät kiinni 6 ihmistä, ovat saattaneet aiheuttaa miljoonia realis tappioita sijoittajille eri kaupungeissa. Lisäksi on huomionarvoista, että näillä vangeilla oli kokemusta arvopaperimarkkinoista, mikä helpotti uusien sijoittajien houkuttelemista. Jopa oikeudellisella osastolla oli mahdollinen vallankaappaus käytettävissään.

”Tutkittu organisaatio koostui henkilöistä, joilla on kokemusta huonekalumarkkinoista ja jotka ovat vastuussa sijoittajien houkuttelemisesta sekä laillisen solun. Myös havaintojen mukaan ryhmä oli jo perustanut uusia yrityksiä, joilla on sama tarkoitus ja joiden tavoitteena on saada uusia uhreja. ”

Viranomaiset etsivät edelleen kolmea tutkittua henkilöä. Erikoinen tapaus symbolisesta fyysisestä kolikosta, jonka Gaeco ja siviilipoliisi takavarikoivat, on se, että siinä mainitaan BitClub, taloudellinen pyramidi, joka putosi Yhdysvalloissa vuonna 2019 ja jonka tärkeimmät johtajat pidätettiin sen jälkeen, kun he olivat siirtäneet miljardeja realismeja Yhdysvaltain markkinoilla.
Valuutta, jonka symboli on BitClub, maailman taloudellinen pyramidiValuutta, jossa on BitClub -symboli, maailman taloudellinen pyramidi/julkistaminen Ei ole vielä selvää, oliko Brasilian vallankaappauksella mitään yhteyttä Yhdysvalloissa kaksi vuotta sitten tehtyyn, mutta se osoittaa, että ulkomaisen pyramidin inspiraatiota on saatettu nähdä. Viime viikolla Brasilian liittovaltion poliisin sulkeman pyramidin tutkima operaatio Kryptos oli Gas Consultoria, joka tarjosi myös 10% kuukausituloista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *