Secret Network tarjoaa 400 miljoonan dollarin rahoitusta saadakseen muita mukaan salaiseen numeroon

"Tällä rahoituksella Secret Network ja sen kumppanit pyrkivät skaalaamaan yksityisyyden etusijalla hajautetut sovellukset maailmanlaajuisesti miljoonien käyttäjien käyttöön", sanoi Tor Bair, Secret Foundationin perustaja.

Secret Network tarjoaa 400 miljoonan dollarin rahoitusta yksityisyyteen tähtäävän ekosysteeminsä kasvattamiseen ja käyttäjien käyttöönoton laajentamiseen.

Secret Network on hajautettu ekosysteemi, joka käyttää luotettavia suoritusympäristöjä mahdollistaakseen yksityisen ja turvallisen laskennan salatun tiedon yli. Ekosysteemissä on neljä osaa: Secret Tokens, Secret Bridges, Secret Finance ja Secret NFT.

Mukaan on 19 tammikuu ilmoituksen antamista yksityisyyden suuntautunut alusta on tarjoaa $ 225 miljoonaa ekosysteemin rahasto ja $ 175 miljoonaa kiihdytin rahasto tuella 25 nykyiset sijoittajat ja kumppaneiden, kuten BlockTower Capital, Arrington Capital, Fenbushi Capital, Outlier, Spartan Group, ja Figment.

Secret Foundationin perustaja Tor Bair kertoi Cointelegraphille, että rahoitus edistäisi verkon tavoitetta "skaalata yksityisyyden etusijalle hajautettuja sovelluksia miljoonien käyttäjien maailmanlaajuiseen käyttöönottamiseksi", kun hän korosti Web3-teknologian merkitystä:

"Tietosuojateknologiat ovat välttämättömiä sen varmistamiseksi, että Web 3.0 on voimaannuttava ja avoin, eikä Web 2.0:n virheiden laajennus."

Ekosysteemirahastolla laajennetaan hankkeen sovelluskerrosta, verkkoinfrastruktuuria ja työkaluja. Kiihdytinpooli tarjoaa laimentamatonta pääomaa, avustuksia ja kannustimia alkuperäisen SCRT:n kautta laajentaakseen käyttäjien käyttöä nopeasti.

Secret Network paljasti myös, että lukuisat huippusijoitusyritykset ostivat äskettäin SCRT-asemat ja liittyivät ekosysteemiin kriittisinä sidosryhminä, mukaan lukien Alameda Research, DeFiance Capital, CoinFund ja HashKey.

Ekosysteemirahoitus on osa Shockwave-aloitetta, joka on visio Secret Networkin globaalista kasvusta ja joka julkistettiin 12. tammikuuta. Shockwave pyrkii vahvistamaan ekosysteemin asemaa Web 3.0:n tietosuojakeskuksena.

Aiheeseen liittyvä: Miramax haastaa Tarantinon oikeuteen Pulp Fictionin NFT:stä

Bair sanoi, että globaali, yksityisyyteen keskittyvä verkko oli olennainen osa paremman internetin rakentamista:

"Oletusarvoisesti yksityiset verkot ja sovellukset luovat valintoja käyttäjille ja antavat heille mahdollisuuden hallita ja hyväksyä tietojensa käyttöä. Koko Secret-yhteisö on omistautunut suojelemaan käyttäjiä, tarjoamaan turvallisuutta ja taistelemaan valvontakapitalismia vastaan – järjestelmää, joka hyödyntää voiman lisäämisen sijaan."

Rahoitusuutiset seuraavat Secret Networkin äskettäin käynnistämiä huutokauppoja seitsemän odotetun NFT :n kokoelmasta, jotka Quentin Tarantino julkaisi 17. tammikuuta. Kokoelma koostuu seitsemästä luvusta Tarantinon alkuperäisestä käsinkirjoitetusta Pulp Fiction -käsikirjoituksesta, jonka ensimmäinen luku on myyty ja julkistetaan 24. tammikuuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *