"Philly on valmis" CityCoinsille sanoo kaupunginvaltuusto

Philadelphian kaupunginhallitus on innostunut tutkimaan kumppanuutta CityCoinsin kanssa auttaakseen kasvattamaan sen kassaa kryptovaluutoilla.

Philadelphia on parhaillaan seuraamassa Miamin, Austinin ja New Yorkin jalanjälkiä tekemällä yhteistyötä CityCoinsin kanssa kehittääkseen krypton Brotherly Loven kaupungille.

Philadelphian pormestari Jim Kenney on kannattanut konseptia ja kertonut hallituksen uutismediasivustolle Statescoop, että hänen toimistonsa on "innostunut CityCoins-ohjelman lahjoitusten mahdollisuudesta kohdentaa kaupungin kiireellisiä ongelmia".

Phillyn tietojohtaja ja ilmeinen Bitcoinin (BTC) kannattaja Mark Wheeler sanoi, että "Philly on valmis" aloittamaan työskentelyn CityCoinsin kanssa 31. tammikuuta antamassaan twiitissä.

CityCoins on Stacks (STX) -lohkoketjun ohjelmistosovellus, joka auttaa kaupunkien hallituksia luomaan ainutlaatuisen kryptovaluutan. Stacks-tapahtumat selvitetään Bitcoin-verkossa.

New York City ja Miami käyttävät jo CityCoinsia kasvattaakseen omistusosuuksiaan. Kolmekymmentä prosenttia louhituista STX-tokeneista lähetetään kaupungin lompakkoon ja myydään sitten USD:llä, joka menee suoraan kaupungin kassaan. Kaivostyöläiset pitävät loput.

Haastattelussa 1. helmikuuta Wheeler ilmoitti, että kaupunki aloittaisi CityCoinsin muodollisen tarkistamisen varmistaakseen, että kaikki mahdolliset kumppanuudet, jotka ne solmivat yhdessä, ovat olemassa olevien kryptovaluuttoja koskevien lakien mukaisia.

Wheeler käsitteli ympäristöhuolia sellaisen ohjelman käyttöönotosta, joka käyttää Bitcoinin kaltaista Proof-of-Work -lohkoketjua. Hän huomautti, että CityCoins ei vaadi käyttäjiä käyttämään lisälaitteita, jotka voisivat aiheuttaa lisää haittaa ympäristölle. Hän kertoi Statescoopille 1. helmikuuta:

"Mielestäni voimme yksinkertaisesti sanoa: "Tämä ei ole Bitcoin, eikä se vaadi uusien palvelimien perustamista, eikä se vaadi intensiivistä energiankäyttöä." Mielestäni se on pätevä ja todennettavissa oleva lausunto."

Viime marraskuussa Wheeler ilmoitti, että Philadelphia pyrkii lisäämään lohkoketjuteknologiaa kaupungin hallitukseen. Hän otti Miamin kaupungin aloitteen inspiraation lähteenä.

Miami lanseerasi MiamiCoinin CityCoinsin kanssa viime elokuussa auttaakseen kaupunkia keräämään varoja, joita pormestari Francis Suarezin mukaan voitaisiin käyttää kaikkien sen asukkaiden verotaakan kattamiseen.

Aiheeseen liittyvä: MiamiCoin on nyt kerännyt 24,7 miljoonaa dollaria… mutta kuka hyötyy?

New York City lanseerasi NYCCoinin yhteistyössä CityCoinsin kanssa viime marraskuussa. Kuten MiamiCoinissa, NYCCoinin kaivostyöntekijät saavat STX- ja BTC-palkintoja kaupungille rahakkeiden toimittamisesta.

Austin, Texas on myös solminut kumppanuuden CityCoinsin kanssa, mutta kaivostoiminta ei ole vielä alkanut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *