Nyrkkeilijä Evander Holyfield on hyväksynyt kryptovaluutan AriseBank

Kryptovaluutan luoja tuomittiin viideksi vuodeksi vankeuteen

Kryptovaluutan luoja Yhdysvalloissa tuomittiin viideksi vuodeksi vankeuteen, kun hän tunnusti syyllistyneensä huijaukseen yrityksen sijoittajia vastaan. Kryptovaluuttamarkkinoilla uusia projekteja ilmestyy päivittäin, ja useat väittävät olevansa jopa parempia kuin Bitcoin, joka on markkinoiden tärkein. Esimerkiksi CoinMarketCap -verkkosivustolla on yli 11 000 jo luotua digitaalista kolikkoa. On syytä huomata, että vaikka tällä laajalla kryptovaluuttojen luettelolla on Bitcoinilla 44%: n markkina -asema, jota seuraa Ethereum, joka hallitsee 18%. Näin ollen on selvää, että monet hankkeet ovat merkityksettömiä tai tuntemattomia ja voivat jopa aiheuttaa suuria riskejä sijoittajille.

Kryptovaluutan luoja tuomittiin viideksi vuodeksi vankeuteen, jota tukee kuuluisa nyrkkeilijä Evander Holyfield

Vuonna 2017 kryptovaluuttamarkkinoilla kukoisti Initial Offer of Coins (ICO) -niminen käytäntö, joka koostui projektin esittämisestä ja investointien houkuttelemisesta suoraan ihmisiltä. Tällä tavalla luotiin tuhansia kryptovaluuttoja, mutta monet eivät todistaneet itseään ajan myötä. Yksi niistä on AriseCoin, jonka on luonut Jared Rice. Sijoittajien keskuudessa tämä kryptovaluutta sai mainetta sen jälkeen, kun sitä oli tukenut jopa entinen nyrkkeilijä Evander Holyfield, Mike Tysonin pääkilpailija.
Nyrkkeilijä Evander Holyfield on hyväksynyt kryptovaluutan AriseBankNyrkkeilijä Evander Holyfield on hyväksynyt kryptovaluutan AriseBank/jäljentäminen
AriseCoin oli vain etu sijoitushuijaukselle kryptovaluuttamarkkinoilla. Yhdysvaltain oikeuslaitoksen mukaan tämä yritys teki joukkovelkakirjapetoksen maassa käyttämällä sijoitustarjousta ilman lupaa tehdä tämä toimenpide. ICO: n aikana AriseCoin keräsi sijoittajille noin 4 miljoonaa dollaria, mikä olisi 20 miljoonaa dollaria, kun dollarin noteeraus on tänään 5,21 dollaria.

“AriseBankin toimitusjohtaja Jared Rice, Sr. – joka ratkaisi SEC: n Fort Worthin aluetoimiston siviilikanteen AriseCoinista – myönsi syyllisyytensä joukkovelkakirjapetokseen maaliskuussa 2019. Yhdysvaltain käräjätuomari Ed Kinkeade tuomitsi hänet keskiviikkona. joka määräsi hänet maksamaan 4 258 073 dollaria korvausta. ”

AriseCoin luoja lupasi, mitä ei ollut mahdollista toimittaa

Investointeja houkutellessaan AriseCoinin luonut AriseBank lupasi tehdä yhteistyötä Visa -kumppanin kanssa, ja sillä on valtuudet pankkimaksujen käsittelyyn ja jopa pankkivakuutuksia käsittelevän Yhdysvaltain liittovaltion viraston FDIC: n lupa. Yhdysvaltain oikeuslaitos muistutti, että mikään lupauksista ei pitänyt paikkaansa.

“Itse asiassa AriseBankilla ei ollut lupaa harjoittaa pankkitoimintaa Texasissa, se ei ollut FDIC -vakuutettu, eikä sillä ollut mitään yhteistyötä Visan kanssa.”

Otettuaan miljoonat ihmiset kiinni Jared Rice, 33, jatkoi ylellisyyttä ja käytti resursseja henkilökohtaiseen hyötyyn. Jopa tunnustettuaan petoksensa viranomaisille, salatun valuutan vanki edelleen piilotti nämä tiedot ihmisiltä. Ennen tätä huijausta hän oli jo tehnyt muita Internet -petoksia ja tuomittu valtion aloilla, tietoja, joita ei ollut koskaan paljastettu myöskään AriseBank -sijoittajille. Ostaakseen AriseCoinin sijoittajat käyttivät Bitcoinia, Litecoineja ja Ethereumia sekä dollareita ja siirtivät huijarille 4,2 miljoonaa dollaria. Vankeustuomion lisäksi Jared Rice joutuu maksamaan saman suuruisen sakon uhrien korvaamiseksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *