Corinthians -kryptovaluutta voittaa myyntipäivän, Flamengo voi myös käynnistää

Corinthians -kryptovaluutta voittaa myyntipäivän, Flamengo voi myös käynnistää

Corinthians -kryptovaluutta on jo voittanut faneille ostopäivän, ja Flamengo -fanit odottavat lisää uutisia tällä alalla. Molempia klubeja pidetään Brasilian suosituimpina, mikä osoittaa, että jalkapallon käyttöönotto maassa on jo saavuttanut kryptovaluuttamarkkinat. Corinthians -kolikko lanseerataan yhteistyössä Socios.com -yhtiön kanssa, joka on jo julkaissut tämän uutuuden sellaisille klubeille kuten Barcelona, ​​PSG ja Atlético Mineiro Brasiliassa. Minas Gerais -klubi teki jopa suuren myynnin viime viikkoina useista Galo Coin -yksiköistä, ylittäen jopa Barçan. Suurimmilla faneilla on siis haaste murtautua näillä markkinoilla.

Corinthiansin kryptovaluutta vahvistettu, Flamengo analysoitavana

Kaikkivaltias pyörä julkaisee vihdoin digitaalisen valuutan faneilleen 111 -vuotisen historiansa juhlien keskellä, joka pidetään 1. syyskuuta. Tämä kesäkuussa 2021 julkistettu aloite auttaa klubia keräämään varoja faneiltaan. Siten Corinthiansin kryptovaluutan myynti tapahtuu kuukauden 2. päivänä São Paulon klubin itsensä paljastamien tietojen mukaan.

Mukaan José Colagrossi, Corinthians Marketing, Communication and Innovation Superintendent, syyskuussa klubi aloittaa matkansa kryptovaluuttamarkkinoilla.

“Syyskuussa aloitimme matkamme tähän uuteen maailmaan, joka tuo klubillemme uskomattomia mahdollisuuksia.”

Tämän kryptovaluutan ostamiseksi fanien on kiinnitettävä huomiota $ SCCP: n myynnin aukioloaikoihin Socios.com -alustalla, joka vastaa näiden varojen kaupasta. Kun ostat kryptovaluuttaa, fanit alkavat jakaa pieniä toimia klubin kanssa ja nauttia ohjelman eduista. Brasiliassa Mercado Bitcoinin välitysyritys luettelee ensimmäisenä Corinthiansin omaisuuden, jonka hinta voi vaihdella sen fanien neuvottelujen mukaan näillä markkinoilla. Äskettäin, kun Leo Messi saapui PSG: hen, ranskalaisen seuran tunnus nousi, mikä osoittaa, että jalkapalloliikkeet vaikuttavat näiden omaisuuserien hintoihin. Lisäksi osa argentiinalaiselle pelaajalle suoritetusta maksusta tehtiin tällä digitaalisella valuutalla, mikä osoittaa vieläkin lupaavamman skenaarion omaisuuden käytöstä. Atlético Mineiron ja Corinthiansin liikkeitä silmällä pitäen Flamengo on toinen klubi, joka voisi sulkea kumppanuuden Socios.comin kanssa kryptovaluutan liikkeeseen laskemiseksi. Tämä tieto oli jaettu urheilutoimittaja Venê Casagrande, joka julkaisi viime 24. elokuuta, että Rio de Janeiron klubi tutkii jo tätä mahdollisuutta luoda pian, ja Flamengo haluaa tämän luomuksen.

“Flamengo tutkii jo markkinoita ja aikoo tuoda markkinoille tuuletinmerkin”.

Tietoja Flamengon tunnuksesta ei ole vielä määritelty, mutta nämä kryptovaluutat osoittavat jo, että niiden pitäisi osua jalkapalloon voimalla. Myös klubit, kuten Vasco ja Cruzeiro, ovat lanseeranneet rahakkeita, mutta ne perustuvat FIFA: n solidaarisuusmekanismiin, toisin sanoen erilaisiin kuin ehdotukset, jotka on tarkoitus tuoda markkinoille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *