Hinta-analyysi 1/12: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, LUNA, DOT, AVAX, DOGE

Bitcoin ja useimmat suuret altcoinit ovat aloittaneet voimakkaan elpymisen, joka voi saavuttaa ylävastustason, jossa karhut voivat puolustaa vahvasti.

Bitcoin ( BTC ) ja useimmat suuret altcoinit näyttävät aloittaneen helpotusrallin. Glassnoden tiedot viittaavat siihen, että nollasta poikkeavien Bitcoin-osoitteiden määrä on noussut noin 40 miljoonaan, mikä osoittaa, että vähittäiskauppiaat ottavat yhä enemmän käyttöön.

Edelman Financial Enginesin perustaja Ric Edelman sanoi, että Bitcoinia omistavien amerikkalaisten määrä voi nousta nykyisestä 24 prosentista kolmasosaan vuoteen 2022 mennessä. Hän odottaa tämän tapahtuvan, koska "Bitcoinista tulee yhä enemmän valtavirtaa. Ihmiset kuulevat siitä kaikkialla – se ei katoa.”

Päivittäinen kryptovaluuttamarkkinoiden kehitys. Lähde: Coin360

Bitcoinia ostavat sijoittajat näyttävät olevan mukana pitkällä aikavälillä, jos ulosvirtaukset suurista pörsseistä ovat viitteitä. CryptoQuant-tiedot osoittavat 29 371 BTC:n ulosvirtauksia tammikuun 11. päivänä , mikä on suurin nosto sitten syyskuun 10. päivän.

Voisiko Bitcoinin ja tärkeimpien altcoinien elpyminen ylläpitää korkeampia tasoja? Tutkitaan 10 parhaan kryptovaluutan kaavioita selvittääksemme.

BTC/USDT

Bitcoin pomppii 39 600 dollarin tuesta tammikuun 10. päivänä, mikä osoittaa, että härät yrittävät puolustaa tasoa täydellä voimalla. Avustusralli voi saavuttaa 20 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon (EMA) (45 058 dollaria), joka todennäköisesti toimii vastuksena.

BTC/USDT päiväkaavio. Lähde: TradingView

Laskevat liukuvat keskiarvot ja suhteellinen voimaindeksi (RSI) negatiivisella vyöhykkeellä osoittavat karhujen yliotteen. Jos hinta kääntyy alas 20 päivän EMA:sta, BTC/USDT-pari voisi jälleen testata vahvan tuen 39 600 dollarilla.

Jos taso halkeilee, pari voi todistaa paniikkimyyntiä, mikä osoittaa alasliikkeen seuraavan osuuden alkamista.

Vaihtoehtoisesti, jos härät painavat ja pitävät hintaa 20 päivän EMA:n yläpuolella, pari voi nousta 50 yksinkertaiseen liukuvaan keskiarvoon (SMA) (49 031 dollaria). Jos tämä taso ylittyy, elpyminen voi saavuttaa jäykän yläresistanssin 52 088 dollarissa.

ETH/USDT

Eetteri ( ETH ) pomppii alas laskevan kanavan tukilinjalta tammikuun 10. päivänä, mikä viittaa siihen, että härät yrittävät puolustaa tätä tasoa tarmokkaasti. Hinta voi saavuttaa ylävyöhykkeen 20 päivän EMA:n (3 536 dollaria) ja kanavan vastuslinjan välillä.

ETH/USDT päiväkaavio. Lähde: TradingView

Molemmat liukuvat keskiarvot ovat laskevassa ja suhteellinen voimaindeksi on negatiivisella alueella, mikä osoittaa, että karhut hallitsevat. Jos hinta kääntyy alas yläraja-alueelta, se viittaa siihen, että tunnelma pysyy negatiivisena ja kauppiaat myyvät rallia. Karhut yrittävät sitten vetää ETH/USDT-parin kanavan tukilinjalle.

Toisaalta, jos härät nostavat hintaa ylärajan yläpuolelle, pari voi nousta 50 päivän SMA:han (3 938 dollaria). Katko ja sulkeutuminen tämän vastuksen yläpuolelle viittaa mahdolliseen trendin muutokseen.

BNB/USDT

Binance Coin ( BNB ) murtui laskevan kanavan tukilinjan alapuolelle 10. tammikuuta, mutta karhut eivät päässeet lähelle sen alapuolelle päivän kynttilänjalan pitkästä hännän katsottuna.

BNB/USDT päiväkaavio. Lähde: TradingView

Tämä olisi voinut saada aggressiiviset karhut kiinni, mikä johti lyhyeen puristamiseen 11. tammikuuta. Jatko-ostot 12. tammikuuta ovat nostaneet hinnan 20 päivän EMA:lle (489 dollaria). Jos härät ylittävät tämän esteen, BNB/USDT-pari voi nousta 50 päivän SMA:han (542 dollaria).

Katko ja sulkeutuminen tämän vastuksen yläpuolelle viittaa siihen, että laskutrendi voi olla ohi. Pari voi sitten nousta 617 dollariin. Päinvastoin, jos hinta kääntyy alas 20 päivän EMA:lta tai laskutrendilinjalta, karhut yrittävät jälleen vetää hinnan kanavan tukilinjalle.

SOL/USDT

Solana ( SOL ) yrittää vetäytyä laskutrendissä. Hinta nousi 130 dollarista tammikuun 10. päivänä ja voi nyt saavuttaa 20 päivän EMA:n (159 dollaria).

SOL/USDT päiväkaavio. Lähde: TradingView

Laskevat liukuvat keskiarvot ja suhteellinen voimaindeksi negatiivisella vyöhykkeellä viittaavat siihen, että karhut hallitsevat. Jos hinta laskee 20 päivän EMA:sta, myyjät yrittävät upottaa SOL/USDT-parin vahvaan tukeen 116 dollariin.

Päinvastoin, jos härät nostavat hinnan 20 päivän EMA:n yläpuolelle, pari voi nousta kanavan vastusviivalle. Katko ja sulkeutuminen kanavan yläpuolella merkitsevät mahdollista trendin muutosta.

ADA/USDT

Cardano ( ADA ) nousi 1,06 dollarista tammikuun 10. päivänä, mikä osoittaa, että härät yrittävät helpottaa rallia. Ostajat ovat nostaneet hinnan 20 päivän EMA:lle (1,27 dollaria) 12. tammikuuta.

ADA/USDT päiväkaavio. Lähde: TradingView

RSI yrittää muodostaa nousevan eron, mikä osoittaa, että laskumomentti saattaa olla heikkenemässä. Jos härät työntävät hinnan liukuvien keskiarvojen yläpuolelle, ADA/USDT-pari voi nousta laskevan kanavan vastusviivalle.

Vastoin tätä oletusta, jos hinta kääntyy alas liukuvasta keskiarvosta, se viittaa siihen, että tunnelma pysyy negatiivisena ja kauppiaat myyvät rallissa. Karhut tekevät sitten vielä yhden yrityksen pudottaa hintaa kriittiseen tukeen 1 dollariin.

XRP/USDT

Ripple ( XRP ) putosi 0,69 dollariin tammikuun 10. päivänä, mutta päivän kynttilänjalan pitkä häntä viittaa siihen, että sonnit ostivat tämän laskun aggressiivisesti. Ostajat painoivat hinnan takaisin yläresistanssin yläpuolelle 0,75 dollariin tammikuun 11. päivänä.

XRP/USDT päiväkaavio. Lähde: TradingView

XRP/USDT-pari saavutti 20 päivän EMA:n (0,80 dollaria) 12. tammikuuta, mutta pitkä sydän kynttilänjalassa osoittaa, että karhut jatkavat tämän tason puolustamista. Jos hinta laskee nykyiseltä tasolta, karhut yrittävät jälleen vetää XRP/USDT-parin alle 0,69 dollarin. Jos he onnistuvat siinä, pari voi romahtaa 4. joulukuuta päivänsisäiselle alimmilleen 0,60 dollariin.

Toisaalta, jos härät nostavat hintaa 20 päivän EMA:n yläpuolelle, pari voi nousta 50 päivän SMA:han (0,86 dollaria). Tauko ja sulkeminen tämän vastuksen yläpuolella voisi vapauttaa polun mahdolliselle nousulle 1 dollariin.

LUNA/USDT

Terran LUNA- tunnus pomppii kanavan tukilinjalta tammikuun 10. päivänä ja ylitti 50 päivän SMA:n (71,99 dollaria) tammikuun 11. päivänä. Jatkoostot ovat nostaneet hinnan 20 päivän EMA:lle (78,12 dollaria) tammikuussa 12.

LUNA/USDT päiväkaavio. Lähde: TradingView

Sonnit yrittävät nyt ajaa hinnan laskevan kanavan vastusviivan yläpuolelle. Sulkeminen kanavan yläpuolella on ensimmäinen merkki siitä, että laskutrendi voi olla ohi. LUNA/USDT-pari yrittää sitten nousta 93,81 dollariin.

Päinvastoin, jos hinta kääntyy alas vastusviivalta, pari voi pysyä kanavan sisällä vielä muutaman päivän. Katko ja sulkeutuminen kanavan tukiviivan alapuolella voisi olla merkki syvemmän korjauksen alkamisesta.

Aiheeseen liittyvä: Bitcoin nousi 44 000 dollariin, kun Yhdysvaltain inflaatio on 7,8 % joulukuussa

DOT/USDT

Polkadot ( DOT ) pomppii $22,66 tuesta tammikuun 10. päivänä, mikä osoittaa, että härät puolustavat tukea. Rebound on saavuttanut 20 päivän EMA:n (26,85 dollaria), mikä saattaa toimia vastuksena.

DOT/USDT päiväkaavio. Lähde: TradingView

Jos hinta laskee 20 päivän EMA:sta, karhut yrittävät jälleen vajota ja pitää DOT/USDT-parin alle 22,66 dollarin tuen. Jos he lopettavat sen, pari voi jatkaa laskutrendiään. Seuraava taso, joka on katsottava haittapuolena, on 16,81 dollaria.

Kääntäen, jos härät ajavat hinnan liukuvien keskiarvojen yläpuolelle, pari voi nousta vaihteluvälin vastukseen 32,78 dollariin. Ostajien on painettava ja ylläpidettävä hintaa tämän tason yläpuolella osoittaakseen uuden nousun alkamisen.

AVAX/USDT

Vaikka Avalanche ( AVAX ) sulkeutui symmetrisen kolmion nousutrendiviivan alapuolelle tammikuun 8. päivänä ja uudelleen tammikuun 10. päivänä, karhut eivät kestäneet alempia tasoja. Tämä viittaa siihen, että härät ostivat dipit.

AVAX/USDT päiväkaavio. Lähde: TradingView

Härät työnsivät hinnan takaisin kolmioon 11. tammikuuta ja ovat seuranneet sitä uudella nousulla 12. tammikuuta. Helpotusralli kohtaa todennäköisesti jäykkää vastusta liukuvalla keskiarvolla.

Jos hinta kääntyy alas tästä yläresistanssista, karhut tekevät vielä yhden yrityksen vajoamaan ja ylläpitämään AVAX/USDT-paria kolmion ja kriittisen tuen alle 75,50 dollarissa.

Kääntäen, jos härät ajavat ja pitävät hinnan liukuvien keskiarvojen yläpuolella, härät aistivat tilaisuuden ja yrittävät työntää paria kolmion laskutrendiviivan yläpuolelle.

DOGE/USDT

Karhut yrittivät vetää Dogecoinin ( DOGE ) alle 4. joulukuuta päivänsisäisen alimman arvon 0,13 dollariin, mutta härät estivät heidän yrityksensä tammikuun 10. päivänä. Ostajat painoivat hinnan takaisin yli 0,15 dollariin tammikuun 11. päivänä, mutta osuivat tiesulkuun 20 päivän kohdalla. EMA (0,16 dollaria).

DOGE/USDT päiväkaavio. Lähde: TradingView

Laskevat liukuvat keskiarvot ja suhteellinen voimaindeksi negatiivisella alueella viittaavat siihen, että karhut hallitsevat. Jos hinta laskee 20 päivän EMA:sta, karhut yrittävät vetää hinnan alle 0,13 dollarin.

Jos he onnistuvat, DOGE/USDT-pari voi liukua psykologiseen tukeen hintaan 0,10 dollaria. Tämä negatiivinen näkemys mitätöityy, jos härät ajavat ja pitävät hinnan liukuvan keskiarvon yläpuolella. Tämä voi viitata mahdolliseen trendin muutokseen. Nouseva vauhti voi kiihtyä tauon jälkeen ja sulkeutua yli 0,19 dollarin.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan omia eivätkä välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokainen sijoitus- ja kaupankäyntiliike sisältää riskin. Sinun tulee tehdä oma tutkimus, kun teet päätöstä.

Markkinatiedot tarjoaa HitBTC Exchange.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *