FlowBTC kävi läpi epävakauden hetkiä ja meni ylläpitohyökkäysprosessiin.

Brasilialainen Bitcoin -välittäjä joutuu hätähuoltoon hyökkäyksen jälkeen

brasilialainen välittäjä FlowBTC on viime päivinä suorittanut suunnittelemattomia huoltotoimia hakkereiden hyökkäysyrityksen jälkeen järjestelmiinsä. Välitysasiakas otti yhteyttä Livecoinsiin ja ilmoitti, että tilanne alkoi viime lauantaina (14). Asiakkaille lähetetyn sähköpostin mukaan FlowBTC: llä oli epävakautta ja se joutuisi suunnittelemattomaan ylläpitoon.
FlowBTC kävi läpi epävakauden hetkiä ja meni ylläpitohyökkäysprosessiin.FlowBTC kävi läpi epävakauden hetkiä ja aloitti ylläpito-/kopiointiprosessin. Aluksi FlowBTC: n huolto saattaisi kestää jopa 24 tuntia, mikä päättyy sitten viime sunnuntaina (15.). Asiakkaat saivat kuitenkin sinä päivänä uuden sähköpostin brasilialaisen välitysyrityksen tekniseltä tiimiltä, ​​joka ilmoitti, että tarvittava aika olisi pidempi.
Huolto kesti kauemmin ja välitys varoitti asiakkaita hyökkäyksestäHuolto kesti kauemmin ja välittäjä varoitti asiakkaita/Jäljentäminen mukaan CointraderMonitor, FlowBTC kirjasi 0,132 bitcoinin kaupankäyntivolyymin viimeisen 24 tunnin aikana ja oli 27. sijan 31 välittäjän joukossa Brasilian markkinoilla. Mutta markkinoilla tämä yritys on toiminut vuodesta 2015, ja monet maan vanhat kauppiaat tuntevat sen.

Brasilian välityspalvelut suorittavat hätähuoltotoimia hakkeri -hyökkäyksen jälkeen

Tultuaan viime maanantaina (16) FlowBTC kertoi asiakkailleen, että hätähuolto hakkerihyökkäyksen jälkeen oli onnistuneesti suoritettu. Näin foorumi oli jälleen vapaa neuvotteluihin.
Huomautus Brasilian välityspalvelun hätäpäivityksen päättymisestäHuomautus Brasilian välityspalvelun hätäpäivityksen päättymisestä/Reprodução Kuitenkin päivä huollon ja asiakkaiden saataville asettaman alustan päättymisen jälkeen lähetettiin uusi sähköposti tilanteen selittämiseksi. FlowBTC: n mukaan yritys oli viime lauantaina hakkerihyökkäyksen kohteena, kuten on tapahtunut jatkuvasti toiminnoissa ympäri maailmaa. Brasilian välitys sanoi, että sen turvajärjestelmässä ei ollut kompromissivikoja, ja palvelut kärsivät tilapäisesti. Lisäksi FlowBTC ilmoitti uudessa sähköpostissa, jonka Livecoins sai välitysasiakkaan kanssa, ettei tietoja tai yksityisiä salausavaimia vuotanut kryptovaluutoista.

“Tällä tavalla kaikki cryptocurrency- ja realis -saldot pysyvät täysin turvassa.”

Suojausryhmä ilmoitti kuitenkin, että hyökkääjä pääsi käsiksi joihinkin ajankohtaisiin tietoihin, joita tarkistetaan edelleen. Välittäjän viestinnässä noudatettiin yleistä tietosuojalakia (LGPD), joka asettaa viestinnän ja avoimuuden aina, kun haavoittuvuus havaitaan. Asiakkaille FlowBTC totesi lisäksi, että se on palkannut yhdysvaltalaisen yrityksen arvioimaan toimintansa turvallisuusriskejä ja parantamaan kyberturvallisuuttaan. Livecoins yritti ottaa yhteyttä välitystoiminnasta vastuussa oleviin henkilöihin yrittääkseen ymmärtää enemmän siitä, mitä todella tapahtui ja mitkä ovat jo havaitut mahdolliset vahingot. On syytä huomata, että FlowBTC: n verkkosivuilta ja sosiaalisesta mediasta ei löytynyt tietoja tapahtumasta. Kuitenkin tämän artikkelin sulkemiseen asti yhtiö ei saanut palautusta tapauksesta ja tila on edelleen auki.

Brasilia on ollut jatkuvasti tietohyökkäysten kohteena

Kasperskyn kyberuhkaraportin mukaan torstaina (19) Brasilia oli toiseksi eniten hyökkätty maa tällä päivämäärällä, mikä osoittaa, että maan yritykset ja ihmiset ovat usein rikollisen toiminnan kohteita Internetissä.
Brasilia on ollut jatkuvasti kiinnostunut alue virtuaalisille rosvoilleBrasilia oli toiseksi eniten hyökkätty maa torstaina (19) / Jäljentäminen: Kaspersky Koska maan toiminta on hyökkäyksen kohteena ja jopa kryptovaluutan välittäjät ovat kohdennettuja, on tärkeää muistaa, että turvallisin paikka Bitcoinin säilyttämiseen on suojattuissa lompakkoissa ilman Internet -yhteyttä , kuten laitteistolompakot. Viimeisen tunnin aikana välittäjä Liquid Japan päätyi menettämään yli 400 miljoonaa dollaria turvavälikohtauksessa, ja vähintään neljä salausvaluuttaa otettiin alustalta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *