Kolumbian presidentin neuvonantaja sanoo, että Bitcoin on "loistava"

Kolumbian presidentin neuvonantaja sanoo, että Bitcoin on “loistava”

Kolumbian presidentin neuvonantaja, Jehudi Castro, väitti, että Bitcoin on loistavin ohjelmisto, jonka hän on koskaan tuntenut. Julkinen digitaalisen valuutan kannattaja, hän oli jopa digitaalitalouden varapuheministeri naapurimaassa Brasiliassa. Sen jälkeen kun El Salvador tuki julkisesti Bitcoinia, kun valuuttalaki sääsi ensimmäistä kertaa, Latinalainen Amerikka päätyi erottumaan maailmassa tällä alalla. Esimerkiksi Paraguay on jo ottanut käyttöön alan sääntelylain, samoin kuin Argentiina ja Uruguay. Mutta Kolumbialla on edistynyt asialista kansalliskongressissa, ja se voi olla jopa seuraava maa, joka säätelee Bitcoinia mantereella, vaikka tämä todellisuus on kaukana El Salvadorista. Kongressiedustaja Mauricio Toro ilmoitti 3. elokuuta lähettäneensä Bitcoin -säätelyhankkeensa takaisin kansalliskongressille, jonka pitäisi luoda säännöt markkinoille. Hänen mukaansa tämä toimenpide tarjoaa vaihtoehdon maan pankkijärjestelmälle.

”Olemme pahoillamme Cripto Platforms -projektistamme! Luomme kattavan sääntelyn kryptoaktiivisten aineiden kaupalle ja: suljemme oven mustille markkinoille; on vaihtoehto pankkijärjestelmälle; taata liiketoimien turvallisuus ”.

“Bitcoin on loistavin ohjelmisto”, sanoi Kolumbian presidenttiin liittyvä mies

Jehudi Castro Sierra on yksi Kolumbian hallituksen miehistä, joka on huolissaan maansa digitaalisesta tulevaisuudesta, erityisesti taloudesta. Hän on epätavallinen väittäessään julkisesti olevansa Bitcoinin fani ja toivoo, että hänen maansa omaksuu tämän tekniikan pian. Äskettäisessä CryptoPotaton haastattelussa Castro totesi, että hän tapasi ensimmäisen kerran Bitcoinin avoimena lähdekoodina. Ensimmäisen kohtaamisensa jälkeen tekniikkaan hän kuitenkin ymmärsi, kuinka laaja innovaatio oli, syventämällä alan opintoja, jotka paljastavat päivä toisensa jälkeen.

”Lähestyin Bitcoinia suurena avoimen lähdekoodin projektina. Hetken kuluttua kiinnostuin myös rahainnovaatiosta, jota tämä edustaa, ja löydän yhä uusia ja hämmästyttäviä asioita päivittäin. ”

Entinen digitaalitalouden varaministeri Castro Sierra on nyt presidentti Iván Duque Márquezin neuvonantaja. Haastattelussa hän totesi olevansa yhteydessä tekniikkaan ja digitaaliseen muutokseen hallituksessa ja vain siihen osaan politiikasta, joka kiinnostaa häntä, hän kertoi CryptoPotatolle.

”Tällä hetkellä yksi pääkohteista on kryptovaluutat. Meillä on innovatiivinen hiekkalaatikko, jossa annamme vaihdon tavoittaa kansalaiset helposti ja turvallisesti. Ideana on, että tähän hiekkalaatikkoon kerättyjen tietojen perusteella saadaan aikaan ystävällinen asetus, joka kannustaa innovointiin ja houkuttelee investointeja. ”

Vaikka tunnustetaan, että El Salvadorin Bitcoin -laki oli rohkea liike, ja siihen liittyy riskejä, se voi olla lupaavaa houkutella investointeja kyseiseen maahan. Jehudi Castro on siis toinen toimija, joka liittyy Bitcoin -sääntelyyn Etelä -Amerikassa ja jolla on selkeä visio tämän tekniikan käyttöönotosta paikallisille väestöille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *