Ethereumin silmät rallivat Bitcoinia vastaan, ja ETH -hinta näyttää piilotetun nousevan hajonnan

Toiseksi suurin kryptovaluutta kasvaa yli 8% korkeinta kilpailijaansa nähden, jos tekniset näkymät toipuvat.

Ethereumin natiivi merkki, Ether ( ETH ), on vähentynyt huippusalaista kilpailijaansa Bitcoinia ( BTC ) vastaan 3. syyskuuta lähtien.

Eetterin arvo laski Bitcoinia vastaan lähes 25%, kun se ylitti syyskuussa 0,07955 BTC: n. Kun ylin altcoin laski, se jätti jälkeensä alempia ylä- ja alamäkiä, muodostaen siten nousevan kanavan.

Myöhemmin ETH/BTC rikkoi kanavan ylösalaisin lauantaina ja nosti odotuksia vahvasta laajennetusta elpymisestä. Mutta myyntitapahtuma sunnuntaina ja meneillään oleva istunto saivat kauppiaat testaamaan kanavan vastarintatrendin tukena.

ETH -hintakaaviot viittaavat nousevaan eroon

Mielipide lisäsi Etherin mahdollisuutta syöttää laskualue uudelleen alla olevan kaavion mukaisesti.

ETH/BTC päivittäinen hintakaavio, jossa on nouseva ero. Lähde: TradingView

Samaan aikaan korkeampien huippujen muodostuminen ETH/BTC: n päivittäisessä hyödykekanavaindeksissä (CCI) osoitti piilotettua eroa parin laskusuuntausta vastaan. Aloittamattomille CCI on momentum -oskillaattori, joka mittaa instrumentin vaihteluja sen tilastollisesta keskiarvosta potentiaalisten käänteisten havaitsemiseksi.

"Piilotettu ero on aina indikaattori mahdollisesta trendin kääntymisestä", totesi saksalainen markkinastrategi Stefan Krecher ja lisäsi, että ETH/BTC voi palautua tulevissa istunnoissa myös parin päivittäisen suhteellisen vahvuusindeksin (RSI) pysyessä " ei liikaa ostettu. "

Krecher ennakoi, että Ether saavuttaa kuukausittaisen käännekohtansa noin 0.071586 BTC, lähes yli 8% nykyisestä tasosta. Ylöspäin suuntautunut kohde osui myös yhteen yllä olevan kaavion Fibonaccin retracement -kaavion 0.618 Fib -viivan (0.071505 BTC) kanssa.

Kääntöpuolelta laskevan kanavan vaihtaminen uudelleen vaaransi ETH/BTC: n lähettämisen sen kantatuen trendilinjalle lähellä 0,058238 BTC: tä.

Eetterin hinta dollaria vastaan

Nouseva ETH/BTC -hintanäkymä ilmestyi, kun Ether piti 4000 dollaria vakaana tukena samalla kun se nousi yli 2,6% maanantaina. Samaan aikaan Bitcoinin hinta laski lähes 3,5% sen jälkeen, kun se oli asettanut vastaavan vahvan hintakaton lähellä 60 000 dollaria .

Tämän seurauksena ETH/BTC näytti vain heikommalta, koska Bitcoin nousi voimakkaasti Yhdysvaltain dollaria vastaan kuin eetteri. Siitä huolimatta Ethereum -tunnuksen näkymät näyttivät nousevalta, kuten aiemmin Cointelegraph raportoi, alla esitetyn nousevan kolmion avulla.

ETH/USD päivittäinen hintakaavio, jossa on nouseva kolmio. Lähde: TradingView

Eetteri irtautui päivittäisen aikataulun mallista, mutta vähäisellä kaupankäyntimäärällä, mikä osoitti heikkoa hintakehitystä.

Kryptovaluutta testaa nyt kolmion ylemmän trendilinjan nousun vahvistuksen tueksi. Jos rebound seuraa esimerkkiä, hinta voi nousta uusiin ennätyksiin yli 4 384 dollaria, ja kolmion asennuksen tavoite on lähellä 6500 dollaria.

ETH -tarjonnan kriisi

Lisäksi Ether -merkkien tarjonta on vähentynyt Ethereum -verkon Lontoon kovan haarukan jälkeen. Nimittäin Ethereumin parannusehdotus 1559 , joka julkaistiin päivityksen myötä, alkoi polttaa ETH: tä, jonka se aiemmin maksoi kaivostyöläisille.

WatchTheBurnista kerätyt tiedot osoittavat , että Ethereum -verkko on tuhonnut lähes 2,25 miljardin dollarin arvosta Ether -tunnuksia Lontoon kovan haarukan lanseerauksen jälkeen.

Aiheeseen liittyviä: Altcoins -breakout, vaikka Bitcoinin hinta laskee 60 000 dollariin

Lisäksi Ethereum 2.0 -talletussopimus on kerännyt yli 8 miljoonaa ETH: ta, mikä on poistanut ne liikkeestä vähintään vuodeksi.

Eth2 -älykkään sopimuksen kokonaisarvo. Lähde: CryptoQuant

Lisäksi säännellyt rahastot ovat lisänneet eter -osuuksiaan 2,43 miljoonasta ETH: sta marraskuussa 2020 4,08 miljoonaan ETH: iin tänään, mikä osoittaa kasvavaa institutionaalista kysyntää.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä eivätkä välttämättä heijasta Cointelegraph.comin näkemyksiä. Jokainen sijoitus- ja kauppaliike sisältää riskejä, joten sinun on tehtävä oma tutkimus päätöstä tehdessäsi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *