Mistä ostaa Solana: SOL asettaa uuden kaikkien aikojen korkeimman tason 20%

Mistä ostaa Solana: SOL asettaa uuden kaikkien aikojen korkeimman tason 20%

Solanan yhden vuoden ansiot ovat nyt yli 2200%, kun psykologinen 100 dollarin hintapiste tulee ilmi.
Solana menestyy edelleen poikkeuksellisen hyvin elokuun lopussa ja sulki kuukauden lähes 200%: n nousulla viimeisten 30 päivän aikana. Tänään 20%: n huippu johti uuteen ennätykseen, ja SOL -valuutan hinta kosketti 83,21 dollaria alkuvaiheen kaupankäynnissä. Sijoittajat katsovat nyt luonnollisesti kohti 100 dollarin rajaa ja institutionaalinen kiinnostus kasvaa. Jos haluat ostaa Solanan tänään, jatka lukemista löytääksesi parhaan sivuston SOL -tunnusten ostamiseen.

Miten ja mistä ostaa Solana Brasiliassa ja muualla

Solanaa voi ostaa useilta suurilta kryptovaluutan välittäjiltä ja pörsseiltä. Jos haluat ostaa SOL -tunnuksen tänään, aloita rekisteröitymällä yhdelle alla ehdottamistamme alustoista. Yhteistyökumppanimme ovat aina täysin yhteensopivia ja lisensoituja, mikä tarjoaa sinulle sijoittajansuojan tason, jota sääntelemättömät välittäjät ja hajautetut pörssit (DEX) eivät tarjoa. Luo ilmainen tili ja tee talletus, jotta voit aloittaa sijoittamisen turvallisesti jo tänään.

LikviditeettiX

Osta SOL LiquidityX: llä nyt

pippurikivi

Pepperstone perustettiin vuonna 2010 Melbournessa, Australiassa. Myöhästyneiden teloitusten, kalliiden hintojen ja huonon asiakastuen turhauttamina he alkoivat tarjota kauppiaille kaikkialla maailmassa huipputeknologiaa, edullisia hintaeroja ja aitoa sitoutumista auttamaan heitä hallitsemaan kauppaa. Sen tehtävänä on luoda teknologiaan perustuva kauppamaailma, jossa kunnianhimoiset kauppiaat voivat ottaa vastaan ​​globaalien markkinoiden haasteen ja mahdollisuudet. Osta SOL Pepperstonen kanssa nyt Vastuuvapauslauseke

Mikä on Solana?

Solana on edullinen, nopea ja suuren kapasiteetin lohkoketju, joka on rakennettu alusta alkaen hajautetuille sovelluksille ja (dApps) ja hajautetulle rahoitukselle (DeFi). Kehittäjät ja käyttäjät siirtyvät Solanalle, kun transaktiot Ethereumilla, hallitsevalla dApp -lohkoketjulla, muuttuvat hitaiksi, kömpelöiksi ja kalliiksi. Teknologiateollisuuden veteraanit perustivat Solanan, ja se on äskettäin herättänyt institutionaalista kiinnostusta, ja CoinShares -raportissa tunnistetaan yli 7 miljoonaa dollaria institutionaalista rahaa, joka virtaa SOL -tunnukseen tässä kuussa. Tämä suurten toimijoiden rahavirta sekä Solanan yhteisön jatkuva pitkäaikainen tuki ovat nostaneet hinnan uusille huippuille viime viikkoina.

Pitäisikö minun ostaa SOL tänään?

Solanasta on tullut yksi salattujen alojen arvostetuimmista projekteista, koska se on noussut hitaasti valtavirtaan ja että se on ensimmäistä kertaa päässyt kymmenen parhaan projektin joukkoon markkina-arvolla. SOL -valuutta saavutti voittoja, vaikka laajemmat kryptovaluuttamarkkinat olivat laskevia ja pysähtyneitä, mikä osoitti elinvoimaa ja elinvoimaa, joka viittaa vahvaan nousun nousuun. Tällä hetkellä 82,85 dollaria SOL -tunnuksen hinta on hieman alle uuden huippunsa, ja lisätuloja voidaan ennustaa. Psykologinen tavoitehinta 100 dollaria on vain 25% pois päivittäin, mikä auttaa Solana -sijoittajia odottamaan lisää voittoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *