Raportti: DeFi: n vetämänä Pohjois-Amerikan salausvolyymi kasvoi 1000% edellisvuodesta

Chainalysis sanoi, että Pohjois -Amerikan DeFi -liiketoimia johtivat vähittäissijoittajat viime vuonna, ja monet tapahtumat olivat alle 10 000 dollaria.

Digitaalinen analytiikkayritys Chainalysis raportoi, että Pohjois -Amerikan salausmarkkinoiden kasvua on johtanut hajautetun rahoituksen suosion kasvu.

Vuoden 2021 Geography of Cryptocurrency Report -raportissaan Chainalysis sanoi, että kuukausittaisten salauskauppojen määrä Pohjois -Amerikassa kasvoi yli 1000% heinäkuusta 2020 kesäkuuhun 2021. kesäkuussa.

Chainalysis -raportin mukaan hajautettu rahoitus tai DeFi oli suurelta osin vastuussa siitä, että Pohjois -Amerikka säilytti asemansa yhtenä maailman suurimmista salausmarkkinoista. DeFi -tapahtumat edustivat 37% Pohjois -Amerikan kokonaistransaktiovolyymista heinäkuusta 2020 kesäkuuhun 2021, ja asukkaat lähettivät noin 276 miljardin dollarin salausta DeFi -tilan alustoille.

Keski-, Pohjois- ja Länsi -Euroopan alue lähetti eniten salaustekniikkaa – 389 miljardia dollaria, mikä on noin 40% sen koko tapahtumamäärästä samalla ajanjaksolla. Chainalysis sanoi, että "DeFi-valaat" olivat vastuussa alueen muuttamisesta maailman suurimmaksi kryptovaluuttataloudeksi, ja suurin osa institutionaalisista siirroista suuntautui hajautetun rahoituksen alustoille.

Raportin mukaan Pohjois -Amerikan DeFi -liiketoimia johtivat kuitenkin vähittäissijoittajat viime vuonna, ja monet tapahtumat olivat alle 10 000 dollaria. Uniswap oli Pohjois -Amerikan suosituin DeFi -alusta, ja käyttäjät ovat lähettäneet yli 100 miljardia dollaria tapahtumien määrästä heinäkuun 2020 ja kesäkuun 2021 välillä.

"Tällä hetkellä DeFi on suunnattu salakirjoitetuille sisäpiiriläisille", sanoi dYdX: n kasvujohtaja David Gogel. "Ihmiset ovat olleet alalla jonkin aikaa ja heillä on riittävästi varoja kokeilla uusia resursseja."

Aiheeseen liittyviä: Onko kryptovaluutan keskipiste siirtymässä pois Itä -Aasiasta?

Lisäksi Itä -Aasian salausmarkkinat ovat olleet laskussa, mikä johtuu todennäköisesti Kiinan salausteollisuuden ja alueen kaivostoiminnan sääntelystä. Chainalysis raportoi, että P2P -kaupan volyymi Kiinassa oli laskenut merkittävästi viime vuoden aikana ja sijoitti maan maailman 155. sijalle edellisenä vuonna 53. sijalle. Vaikka Itä-Aasia sai edelleen 591 miljardia dollaria salaustoimenpiteistä heinäkuun 2020 ja kesäkuun 2021 välisenä aikana-kasvua 452% edellisvuodesta-yritys piti aluetta analyysissaan "hitaimmin kasvavana".

"Kaivostoiminta ei ole ainoa osa Kiinan kryptovaluutta -taloutta, johon kohdistuvat tukahduttamistoimet", raportoi Chainalysis. "Hallitus on ryhtynyt muihin toimiin, kuten kampanjoinut kryptovaluuttaa vastaan valtion sponsoroimassa mediassa, asettanut virallisia varoitusviestejä kryptovaluuttaan liittyviin sovelluksiin ja mahdollisesti turvautunut sosiaalisen median yrityksiin tukahduttamaan kryptovaluuttaan liittyvän sisällön."

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *