Bitcoin (BTC) käy kauppaa jälleen yli US$ 50 tuhatta

Bitcoin (BTC) lähestyy tukilinjaa, jota se oli aiemmin missannut. Tuen palauttaminen olisi erittäin nouseva liike, mutta sen hylkääminen on edelleen todennäköisin skenaario.

Päivittäinen kaavio osoittaa, että Bitcoin on noussut lauantaista (4) lähtien saavutettuaan paikallisen alimman 42 000 dollarin. Samana päivänä omaisuus loi kynttilänjalkaan hyvin pitkän kääntövarjon, jota pidetään merkkinä ostopaineesta.

  • Mitä mieltä olit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

Tämä sai myös BTC:n murtautumaan nousutrendiviivan alapuolelle, joka oli ollut voimassa heinäkuun 20. päivästä lähtien. Tämä on laskeva signaali, joka viittaa siihen, että nousuliike on saattanut päättyä.

Myös tekniset indikaattorit ovat laskevia. Lyhyen ja pitkän aikavälin (MA) liukuvan keskiarvon luoma MACD on laskemassa ja on negatiivinen. Tämä on merkki siitä, että lyhyen aikavälin keskiarvo on hitaampi kuin pitkän aikavälin keskiarvo. Vaikka se on mahdollisesti luomassa suurempaa tehostuspalkkia (vihreä kuvake), on vielä runsaasti aikaa jäljellä päivittäiseen sulkemiseen.

RSI, joka on trendin voimakkuuden indikaattori, on alle 50, mikä on toinen merkki laskutrendistä. Bitcoin on tällä hetkellä palannut nousevaan trendiin, mutta se voi mahdollisesti vahvistaa sen hintaresistanssina. Linja on myös sama kuin 0,382 Fibonacci-retracement-taso 52 350 dollarilla.

Laskevan indikaattorin lukemien vuoksi edelleen lasku näyttää todennäköisemmältä kuin tuen palauttaminen.

BTC-kaavio TradingView'ssa

matala kanava

Kuuden tunnin kaavio osoittaa, että Bitcoin käy kauppaa mahdollisesti laskevalla rinnakkaiskanavalla. Vaikka se alun perin murtui tämän kaavan alapuolelle lauantaina, omaisuus on sittemmin palautunut tukilinjaltaan.

Koska suurin osa purkautumisesta tapahtui sydämen muodossa, kanavaa voidaan edelleen pitää voimassa. Tällä hetkellä BTC on valtaamassa takaisin kanavan keskiviivaa.

Kanavan vastuslinja osuu aiemmin hahmotellun 52 350 dollarin vastusalueen kanssa. Joten ylimurto olisi suuri nouseva signaali.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Bitcoin-aaltojen määrä

Todennäköisin pitkän aikavälin aaltoluku viittaa siihen, että Bitcoin on edelleen nousuvaiheessa. Lyhyen aikavälin määrä osoittaa, että omaisuus on suorittanut ABC-korjauskehyksen aallon A. Tämä tarkoittaa, että hän on tällä hetkellä aallolla B, joka on nousussa.

Todennäköisin alue, jossa aalto B voisi päättyä, on lähellä 58 800 dollaria. Tämä on 0,618 retracement-taso ja vaakasuora vastusalue. Useita lyhytaikaisia laskuja voi kuitenkin tapahtua, kunnes BTC saavuttaa tämän tason.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Bitcoin (BTC) -artikkeli palaa kauppaan yli 50 tuhannen dollarin arvosta nähtiin ensimmäistä kertaa BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *