Crypto City: Opas Austiniin

Tämä Crypto City -opas tarkastelee Austinsin kryptokulttuuria, kaupungin merkittävimpiä projekteja ja ihmisiä, sen rahoitusinfrastruktuuria, jonka vähittäiskauppiaat hyväksyvät krypton ja josta löydät lohkoketjun koulutuskursseja ja jopa mehukkaita yksityiskohtia kuuluisasta kiistasta. Texasissa kaikki on suurempaa, mukaan lukien sen innostus kryptovalvontaan.

Nopeat faktat

Kaupunki: Austin

Maa: Yhdysvallat

Väkiluku: 974 000

Perustettu: 1839

Kieli: englanti

Yhdysvaltojen suurimman osavaltion pääkaupunki Austin tunnetaan elävän musiikin mekkana, ja festivaalit houkuttelevat vuosittain tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa, mukaan lukien Austin City Limits ja South by Southwest. Texasin kaupunki on ainutlaatuinen sekoitus liberaaleja ja konservatiivisia arvoja, mutta silti se toimii monella tapaa vanhalla mottolla pitää Austin oudona, sillä Austinin Texasin yliopistossa asuu monipuolinen opiskelijakunta ja suosittu Texas Longhorns -jalkapallojoukkue.

Kauan ennen kuin siitä tuli suurten teknologiayritysten keskus, joka ansaitsi sille lempinimen Silicon Hills Austin veti siirtolaisia Meksikosta ja Yhdysvalloista suunnilleen silloin, kun Texasista tuli itsenäinen valtio vuonna 1836. Texas on seisonut kolmen lipun alla Austinin pääkaupunkina: Tasavallan Texas, Confederacy ja Amerikan Yhdysvallat. Vaikka kaupunki keskittyi suurelta osin vuonna 1888 valmistuneen pääkaupunkirakennuksen ympärille, se tuli myöhemmin monille tunnetuksi yliopistokaupunkina. Joitakin vuosia Austinissa sijaitseva Texasin yliopisto oli ilmoittautuneiden mukaan maan suurin yliopisto.

Austin ja ympäröivä alue ovat olleet myös useiden kuuluisien elokuvien kuvauspaikka, mukaan lukien ohjaaja Quentin Tarantinon Death Proof , Dazed and Confused Matthew McConaugheysin ensimmäinen elokuvarooli ja monet muut. Vaikka kaupunki veti aikoinaan ja vetää edelleen, monet nälkäiset taiteilijat, jotka harjoittavat intohimoaan, suuryritysten ja niiden varakkaiden johtajien kiinnostus on alkanut ajaa monia alkuperäiskansoja ja uusia tulokkaita pois alueelta vuokra- ja asuntojen hintojen nousun vuoksi.

Austinin väestön kasvaessa gentrifikaatio ja työmatka-ajat ovat edelleen suuri ongelma monille asukkaille. Päävaltatie, Interstate 35, joka erottaa keskusta-alueen juuri kunnostetusta East Austinista, ei vaikuta riittävän suunnitellulta ottamaan vastaan kasvavaa austinilaisten määrää, ja jotkut matkustavat jopa 30 mailia kotinsa ja toimistonsa välillä. Kaupungilla on haasteita, kuten julkisesti tarjotun infrastruktuurin puute kodittomille väestölle, tapa, jolla Austinsin maata voidaan käyttää, ja muut ongelmat, jotka koskevat muualla Yhdysvalloissa.

Austinin siluetti. (Lähde: Pexels)

Kryptokulttuuri

Monet teksaslaiset suhtautuvat minuun välinpitämättömästi paikallis-, osavaltio- ja liittovaltiohallituksiin, jotka kertovat heille, kuinka heidän tulee käsitellä liiketoimintaansa, rahojaan ja henkilökohtaista elämäänsä, vaikka osavaltio näyttää lipussaan vain yksinäistä tähteä käärmeen sijaan. Joillakin tavoilla Austinin asukkaiden reaktiot digitaalisiin resursseihin vuodesta 2011 lähtien ovat edustaneet tätä ajattelutapaa, ja monet ovat hypänneet kryptoavaruuteen pikemminkin vaihtoehtona keskuspankkitoiminnalle kuin teknologia-alan villitysnä.

Austinissa Bitcoin and Cryptocurrency Meetup -ryhmää johtavan ja Texas Bitcoin Conferencen järjestävän itseään kuvailevan teknologian Paul Snown mukaan kokouksiin osallistuvat teksaslaiset näyttävät olevan jatkuvasti huolissaan kansakunnan tilasta ja pankkitoiminnan tilasta. ja rahoitus. Snow sanoo, että ryhmä ei keskity viimeisimpään projektiin pumppaamiseen ja kaatumiseen, sillä monet pitävät hallussaan Bitcoinia, Etheriä ja SOL:ia, vaikka jotkut ovat myös Dogecoinin ja Shiba Inun kannattajia.

[Keskustelumme] on pohjimmiltaan todellinen laaja analyysi jokaisesta ongelmasta, joka on joko kryptoavaruudessa tai vahvasti kryptoavaruuden kontekstissa. Koska kryptoavaruus on suurelta osin haaste keskuspankeille, ainakin monien ihmisten mielissä, kaikki pankki- ja rahoitusalalla tapahtuva on meille mielenkiintoista.

Snow saapui Austiniin vuonna 2000 ja aloitti Meetup-ryhmät vuonna 2013, kauan ennen kuin Yhdysvaltain hallitus ja Texasin sääntelijät kiinnittivät huomionsa kaupungissa toimiviin kryptoyrityksiin. Vuoden 2021 puolivälissä Texas State Securities Board haki haastatteluun kryptolainausyritystä BlockFia vastaan Celsius Networkin lisäksi väitetystä lisensoimattomien arvopapereiden tarjoamisesta. Osavaltion lainsäätäjät hyväksyivät kuitenkin samana vuonna myös lain, joka tunnustaa kryptovaluutat kauppaoikeuden alaisina.

Cryptolla on myös kannattaja Texasin kuvernööri Greg Abbottin muodossa , joka on vihjannut sosiaalisessa mediassa haluavansa osavaltion seuraavan Wyomingin esimerkkiä kryptoystävällisemmän lainsäädännön hyväksymisessä. Kun Texasin supermarketketju HEB ilmoitti kesäkuussa 2021 asentavansa kryptopankkiautomaatteja, Abbott twiittasi hyväksyntänsä ja sanoi, että Texasista tulee krypto-johtaja. Senaattori Ted Cruz on myös hiljattain esiintynyt äänekkäänä krypton kannattajana.

Austin on aiemmin isännöinyt SXSW Crypto Summit , Digital Assets and Securities Conference , Texas Blockchain Summit , Texas Bitcoin Conference ja Bear Arms N Bitcoin -messuja. Kaupungin odotetaan myös olevan suuren krypto- ja lohkoketjuihin keskittyvän Consensus- konferenssin koti kesäkuussa 2022.

Texas State Capitol -rakennus Austinissa. Lähde: Pexels

Projektit ja yritykset

Ennen kryptovaluuttojen ja lohkoketjuteknologian olemassaoloa Austinilla ja ympäröivällä alueella oli edellytykset tehdä siitä mahdollisuus oikeille teknologiayrityksille. Tietokonevalmistaja Dell sijaitsee lähellä Round Rockia, ja lokakuussa Elon Musk ilmoitti siirtävänsä autonvalmistajan Teslan pääkonttorin lähelle kaupungin kansainvälistä lentokenttää. Suurilla teknologiayrityksillä, kuten Facebookilla , Googlella , IBM:llä , Oraclella ja Hewlett Packardilla, on myös aluetoimistot Austinissa.

On vain niin monia eri tasoja, joilla krypto pitäisi ottaa käyttöön, ja uskon, että kunnat, jotka hyppäävät varhain, pärjäävät paljon paremmin kuin ne, jotka hidastavat, Snow sanoo.

En tiedä, onko minulla paljon toivoa siitä hallituksen tasolla, mutta henkilöstötasolla ja kehitystiimin tasolla mielestäni Austin on melko jännittävä ja he pärjäävät hyvin.

Kun Kiinan viranomaiset alkoivat tukahduttaa Bitcoin-kaivostyöntekijöitä, monet yritykset muuttivat Texasiin sen halvan sähkön ja näennäisesti kryptoystävällisten säädösten vuoksi. Austinissa asuu kryptokaivosyritys Blockcap , mutta muut kaivosyritykset, mukaan lukien Riot Blockchain ja Bitdeer Group, joka on Bitmainin jälkeläinen, ovat perustaneet liikkeen läheiseen Rockdaleen. Layer1 Technologies ja Argo Blockchain rakensivat myös kaivoslaitoksia Länsi-Texasissa.

Vaikka monilla kryptopörsseillä ja yrityksillä, jotka tarjoavat rahoitustuotteita, jotka mahdollisesti kuuluvat Securities and Exchange Commissionin tai Commodity Futures Trading Commissionin säätelyn alaisuuteen, on pääkonttori Yhdysvalloissa, Austinin kaupunki itse näyttää houkuttelevan lisää tietoturva- ja lohkoketjuteknologiaa käsitteleviä startup-yrityksiä. että osto- ja kauppatokeneilla. Yrityksillä, kuten Pinata , Titan ja Talos, on työntekijöitä kaupungissa, kun taas Inveniam, Factom , Multicoin Capital , Horizen Labs ja muut ovat paikallisia toimistoja.

Shanghai Man: CZ on rikkain kiinalainen, jolla on 90 miljardia dollaria, NFT-jahdit ja MonoX hakkeroitu
Huonosta rapista huolimatta NFT:t voivat olla hyvää edistävä voima
Viivoja hiekkaan: Yhdysvaltain kongressi tuo puoluepolitiikkaa kryptoon
29. marraskuuta 2021
6 kysymystä Lyn Alden Schwartzerille Lyn Aldenin sijoitusstrategiasta
28. marraskuuta 2021

Rahoitusinfrastruktuuri

Helmikuussa 2014 ensimmäinen Robocoin Bitcoin -pankkiautomaatti Austinissa asennettiin HandleBariin, joka sijaitsee keskustassa. Käynnistäminen Koneen oli yksi ensimmäisistä Yhdysvalloissa ja edeltää yhtiöt kuten Coinsource ja Bitcoin Depot asettamalla salauksen pankkiautomaattia eri puolilla pääkaupunki lisäksi asteittaista hyväksymistä salauskarttaluettelon maksuja tavaroista ja palveluista.

Blockchainin paras, joka tiistai

Tilaa ajatuksia herättäviä tutkimusretkiä ja rauhallisia lukemia aikakauslehdestä.

Tilaamalla hyväksyt palveluehtomme ja tietosuojakäytäntömme

Missä voin käyttää kryptoa?

Vaikka luottokortit, Apple Pay ja käteismaksut ovat edelleen suurelta osin kuningas Yhdysvalloissa, Austinissa on monia yrityksiä, jotka hyväksyvät BTC:n, mukaan lukien ravintolat, ruokakaupat ja valokuvausstudiot. Supermarketketjun HE-B:n toimipisteet Austinissa eivät vielä isännöi kryptopankkiautomaatteja tai hyväksy maksuja Bitcoinilla tai Etherillä , mutta Coinmapin mukaan alueella on noin 90 vähittäismyyntipistettä, jotka hyväksyvät digitaalisen omaisuuden.

Toisen bitcoin-pankkiautomaatin avaaminen Austin Texasissa! @TexasBitcoin @Bitcoin @BitcoinNotBombs pic.twitter.com/P5mUeZOUFU

— Paul Snow (@paulsnx2) 3. maaliskuuta 2014

Austinissa Starbucks, Home Depot, Whole Foods ja muut hyväksyvät kryptomaksut kolmannen osapuolen sovellusten kautta. Suurten vähittäismyyntiketjujen lisäksi muutamat ravintolat keskustan alueella ja Rainey Streetin historiallinen alue, mukaan lukien Mai Thai , antavat Austiniteille mahdollisuuden maksaa ruokansa kryptolla. Monet näistä yrityksistä ovat kuitenkin lopettaneet toimintansa viime vuonna, todennäköisesti pandemian vuoksi.

Kuten Miami ja New York City, Austinilla on tällä hetkellä oma CityCoin, joka perustuu Stacksiin, avoimen lähdekoodin verkostoon hajautetuista sovelluksista ja älykkäistä sopimuksista, jotka käyttävät Bitcoin-lohkoketjua ohjelmoitavana peruskerroksena. CityCoinsin aloite on saanut julkista tukea sekä Miamin että NYC :n pormestareilta vastaaville rahakkeilleen, mutta Austinin pormestari Steve Adler ei ole vielä hyväksynyt digitaalista kolikkoa Texasin pääkaupungille.

Uudelleentwiittaa tämä, jos uskot, että @MayorAdler toivottaa CityCoinsin tervetulleeksi Austiniin, TX. https://t.co/tI5Ped83Ky

— CityCoins (@mineCityCoins) 12. marraskuuta 2021

koulutus

Texasin yliopisto Austinissa tarjoaa tällä hetkellä kursseja lohkoketjusta McCombs School of Businessin kautta ja teknologian käytöstä hajautetussa taloudessa tietokoulunsa kautta. Sekä UT Austinin että St. Edwardsin yliopiston opiskelijoilla oli aktiivisia kryptovaluuttakerhoja ennen pandemiaa, ja Austin Community College teki yhteistyötä IBM:n kanssa vuonna 2019 osana oppisopimusohjelmaa, jonka tarkoituksena oli kouluttaa opiskelijoita harkitsemaan uraa lohkoketjussa ja paljon muuta. Todennäköisesti kuitenkin, koska niin monet krypto- ja lohkoketjuyritykset ovat löytäneet kodin Teksasista, siellä on myös muita luokkia, joita yksityiset yritykset isännöivät ajoittain.

Texasin yliopisto Austinissa jalkapalloottelu. Lähde: Pexels

Kiistoja ja romahduksia

Austin oli aikoinaan pahamaineisen darknet-markkinapaikan Silk Roadin luojan Ross Ulbrichtin koti. Toimiminen salanimellä Dread Pirate Roberts kunnianosoitus elokuvalle The Princess Bride Ulbricht aloitti sivuston kehittämisen vuonna 2010 palattuaan Austiniin valmistuttuaan Penn Statesta. Hän vältti viranomaisia pidätykseensä San Franciscossa vuonna 2013.

Silkkitie antoi käyttäjien ostaa ja myydä laittomia tavaroita, kuten aseita ja varastettuja luottokorttitietoja, mutta monet listaukset koskivat laittomia huumeita, jotka kaikki kiinnittivät FBI:n huomion. Pidätyksensä ja tuomionsa jälkeen Ulbricht istuu tällä hetkellä kahta elinkautista vankeutta ilman mahdollisuutta ehdonalaiseen. Hänet todettiin syylliseksi rahanpesuun, tietokonehakkerointiin ja salaliittoon huumausaineiden salakuljetuksessa, mutta hän tekee silti määräajoin analyyseja kryptomarkkinoista vankilasta lähtien.

Merkittäviä hahmoja Austinissa ja entisiä asukkaita

Teslan toimitusjohtaja ja Dogecoinin kannattaja Elon Musk ; Jimmy Song , Bitcoin-kehittäjä ja kryptovaikuttaja, joka tunnetaan cowboy-hatusta; Nathan Nichols , Texas Blockchain Councilin hallituksen jäsen; Jim Breyer , Breyer Capitalin takana oleva pääomasijoittaja; Bitcoin Frankie , kryptovaikuttaja ja Brand Bestiesin omistaja; ja Ross Ulbricht , jo lakkautetun Silk Roadin darknet-markkinapaikan luoja. Cointelegraph-tiimin jäsenet Texasissa: Turner Wright , Rachel Wolfson ja Ray Salmond

Jos sinulla on lisäyksiä tähän oppaaseen, ota yhteyttä [email protected].

Shanghai Man: CZ on rikkain kiinalainen, jolla on 90 miljardia dollaria, NFT-jahdit ja MonoX hakkeroitu
2. joulukuuta 2021
Huonosta rapista huolimatta NFT:t voivat olla hyvää edistävä voima
2. joulukuuta 2021
Viivoja hiekkaan: Yhdysvaltain kongressi tuo puoluepolitiikkaa kryptoon
29. marraskuuta 2021
6 kysymystä Lyn Alden Schwartzerille Lyn Aldenin sijoitusstrategiasta
28. marraskuuta 2021

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *