Bitcoin (BTC) putoaa jälleen ja menettää US$ 60 tuhatta tukea

Bitcoin (BTC) on todennäköisesti keskellä lyhytaikaista korjausta, joka on pudonnut sen alle 60 000 dollarin. Tämän korjauksen jälkeen hinta todennäköisesti nousee.

Bitcoin putosi huomattavasti tiistaina (26) ja loi laskevan nielaisevan kynttilänjalan . Tämä on eräänlainen karhumainen kynttilänjalka, jossa kaikki edellisen päivän härän liike mitätöidään yhtä suurella tai suuremmalla laskulla seuraavana päivänä.

  • Mitä pidit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

Päätukialue on 52 400 – 53 350 dollaria. Tämä alue koostuu lyhyestä sisäänvetotasosta (valkoinen) ja pitkäkestoisesta vetäytymistasosta (musta) ja vaakasuuntaisesta tukialueesta. Siellä on myös pieni tukitaso 56 550 dollarilla, joka on luotu vain lyhyen aikavälin Fibonacci-tasolla.

Tekniset indikaattorit tukevat alaspäin suuntautuvan liikkeen jatkumista. Lyhyen ja pitkän aikavälin (MA) liukuvan keskiarvon luoma MACD on laskemassa. Tällä hetkellä se on edelleen positiivinen, mikä viittaa siihen, että lyhyen aikavälin trendi etenee nopeammin kuin pitkän aikavälin trendi. Se on kuitenkin merkki siitä, että lyhyen aikavälin trendi on hidastumassa.

Myös suhteellinen voimaindeksi, joka on trendin voimakkuuden indikaattori, laskee. Se on yli 50, mikä osoittaa, että trendi on edelleen nousussa, mutta se osoittaa, että se on myös menettämässä voimaa.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Bitcoin putoaa takaisin

Kuuden tunnin kaavio osoittaa, että Bitcoin on siirtymässä laskutrendiviivan alapuolelle 20. lokakuuta saavutetusta historiallisesta huippustaan.

Äskettäin omaisuus ei pystynyt ylittämään tätä linjaa maanantaina (25) (punainen kuvake), mikä aloitti nykyisen alaspäinliikkeen. Pudotus osui myös 63 650 dollarin vastusalueen kanssa.

Niin kauan kuin tämä trendiviiva pysyy katkeamattomana, lyhyen aikavälin trendiä pidetään laskevana.

BTC-kaavio TradingView'ssa

aaltojen määrä

Lyhyen aikavälin aallonlaskenta osoittaa, että Bitcoin on todennäköisesti ABC-korjauksessa, joka mahdollisesti sisältyy rinnakkaiskanavaan. Jos haluat pitkän aikavälin aaltomääräanalyysin, napsauta tätä .

Tällä hetkellä BTC on aallolla C, joka on korjauksen viimeinen osa ja jonka jälkeen hinnan nousu on todennäköistä.

Siellä on huomattava tuki lähellä 56 500 dollaria, ja näiden tasojen lasku antaisi A:C-aalloille tarkan 1:1-suhteen. Se olisi myös yhteneväinen kanavan tukilinjan kanssa. Lopuksi alue on sama kuin aiemmin kuvattu lyhyen aikavälin Fibonacci-taso.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Bitcoin (BTC) artikkeli putoaa takaisin ja menettää tukea $ 60K havaittiin ensimmäisen kerran BeInCrypto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *