Bitcoin (BTC) kamppailee säilyttääkseen hintatukitason

Bitcoin (BTC) laski jälleen keskiviikkona (27), mutta on luultavasti lähellä lyhytaikaisen laskuliikkeensä loppua.

Bitcoin on ollut laskutrendissä sen jälkeen, kun se saavutti kaikkien aikojen korkeimman 67 000 dollarin 20. lokakuuta. Liike kiihtyi tiistaina (26.), jolloin omaisuus saavutti alimman 58 000 dollarin seuraavana päivänä.

  • Mitä pidit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!
  • Tutustu BeInCrypton BTC-analyysiin

0,382 Fibonacci-retracement-tason luoma tuki on vähäistä 56 550 dollarilla. Päätukialue on kuitenkin 52 450 – 53 350 dollaria. Tämä on lyhytaikainen (valkoinen) 0,5 retracement-taso, pitkäaikainen 0,382 (musta) retracement-taso ja vaakasuora vastusalue. Siksi, jos BTC putoaa tälle vyöhykkeelle, alueen odotetaan tarjoavan vahvaa tukea alaspäin suuntautuvan liikkeen pysäyttämiseksi.

Päiväkaavion tekniset indikaattorit ovat laskevia, mikä tukee laskuliikkeen jatkumista. MACD on laskemassa ja on lähes ylittänyt alle 0:n. MACD muodostuu sekä lyhyen että pitkän aikavälin (MA) liukuvista keskiarvoista. Vaikka indikaattori on edelleen positiivinen, pudotus osoittaa, että lyhyen aikavälin keskiarvo on hidastumassa.

Suhdeindeksi, joka on trendin voimakkuuden indikaattori, on laskemassa kohti viivaa 50. 50:n ylä- ja alapuolella olevia ristejä käytetään yleisesti trendin suunnan määrittämiseen. MACD:n tapaan se, että suhteellinen voimaindeksi on yli 50, on nousujohteinen signaali, mutta sen kaltevuus alaspäin osoittaa ostovoiman heikkenevän.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Bitcoin-aaltojen määrä

Lyhyen aikavälin aaltoluku näyttää ABC-korjauksen, jossa Bitcoin on tällä hetkellä aallolla C. Tämä on laskuliikkeen viimeinen osa, jonka jälkeen omaisuus todennäköisesti jatkaa edellistä nousuliikettä.

On myös mahdollista, että liike sisältyy yhdensuuntaiseen laskevaan kanavaan. Tämä tukee edelleen sitä mahdollisuutta, että BTC putoaa 56 550 dollariin alueen osuessa yhteen kanavan tukilinjan kanssa. Lisäksi se antaisi A:C-aalloille suhteen 1:1, mikä on yleistä tällaisissa korjauksissa.

Jos kanava murtuu, Bitcoin todennäköisesti siirtyy kohti aiemmin määriteltyä 52 450 – 53 350 dollarin tukialuetta ennen rallin jatkamista.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Pitkällä aikavälillä BTC näyttää olevan massiivisessa 1-2/1-2 aallonmuodostuksessa. Tämä tarkoittaa, että nykyisen lyhyen aikavälin korjauksen valmistumisen jälkeen nousuliikkeen odotetaan kiihtyvän merkittävästi.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Bitcoin (BTC) -artikkeli kamppailee hintatuen tason ylläpitämisessä nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *