Axie Infinityn Twitter -profiili varoitti väärennetystä Roninista Google Playssa

Brasilialainen Youtuber menettää melkein yhden Ethereumin pelatessaan Axie Infinityä

Suosittu NFT -peli Axie Infinity on jo tehnyt monet ihmiset onnelliseksi ympäri maailmaa, mutta brasilialainen youtuber melkein menetti 1 Ethereumin valmistautuessaan pelaamaan peliä. Raportin kertoi Mateus Rapini, jolla on 240 000 seuraajaa YouTube -kanavallaan, jossa hän jakaa kokemuksensa sijoituksista useille aloille, joista yksi on kryptovaluutta. Rapini tuli hyvin kuuluisaksi Bitcoin -yhteisössä ostamalla “kaikki” olemassa olevat kryptovaluutat ja tallentamalla videon kaupankäynnistään markkinoilla kesäkuussa 2021. Tuolloin hän varaa 10 dollaria ostaakseen kaikki 304 Binance -listalla olevaa kryptovaluuttaa. Hänen kokeensa perustui siihen, voisiko jokin kolikko, jolla oli vain tämä pieni arvo, antaa hänelle positiivisen tuloksen ajan myötä.

”Suurin osa ostamistani kolikoista muuttuu pölyksi muutaman vuoden kuluttua, mutta onko selviytyneillä voittava lippu? Se on mahdollista! En olisi yllättynyt, jos täällä todella on voittolippu. Jos olen oppinut yhden asian katsomalla Dogecoinia, se on se, että kryptovaluuttojen maailmassa voi tapahtua mitä tahansa. Mutta en ole yllättynyt, jos kaikki muuttuu pölyksi. ”

Brasilialainen Youtuber menetti melkein yhden Ethereumin valmistautuessaan pelaamaan Axie Infinityä

Viime viikonloppuna Mateus Rapini julkaisi videon huijauksista, joita hän on nähnyt tapahtuvan salausvaluuttamarkkinoilla, varoittaen yhteisöä riskeistä. Yksi hänen kommentoimistaan ​​oli Yli miljoonan seuraajan TechLead -kanavan tunteman youtuber Patrick Shyun luoma Million Token -merkki. Luomalla tunnuksen tehdäkseen seuraajistaan ​​miljonäärejä, häntä päädyttiin syyttämään yhteisön pettämisestä, koska hän myi kolikoitaan markkinoilla, kun hinta oli korkea. Toisin sanoen vaikuttaja sai ihmiset ostamaan omaisuuden, johon hän ei uskonut, aiheuttaen tappioita niille, jotka investoivat projektiin. Toinen huijaus, jonka brasilialainen Rapini mainitsi videossaan, koski nuorta miestä, joka myi Axie Infinity -ohjauksia seuraajilleen. Konsultteja myytiin NFT: llä, mutta YouTuber ei lopulta toimittanut luvattua palvelua, vaikka oli tullut tunnetuksi tekniikalla. Kuitenkin Mateus Rapini itse oli Axie Infinityyn liittyvän vallankaappausyrityksen kohde, joka saattaisi jättää ihmiset vaikeuksiin. Tämä johtuu siitä, että pelin pelaamiseksi on oltava Metamask ja Ronin -lompakko, joista jälkimmäinen liittyy tämän pelin ekosysteemiin. Valmistautuessaan pelaamaan peliä, joka on antanut pelaajilleen paljon rahaa, Rapini ladasi Ronin Wallet -version Android -laitteelleen ja lähetti hänelle 1 WETH. Hän kertoi, kuinka sovellus oli ilmeisesti siisti, kuten se oli virallisessa Google Play -kaupassa ja salkun kehittäjien nimellä. Kuitenkin lähettäessään 1 Ethereumin arvon lompakkoon brasilialainen vahvisti, että hänen saldonsa sovelluksessa oli erilainen kuin selainlaajennuksessa esitetty. Sitten hän juoksi katsomaan, mikä oli vialla, kun hän näki, että Axie Infinityn Twitter -profiili varoitti väärennetystä sovellushuijauksesta Google -kaupassa.
Axie Infinityn Twitter -profiili varoitti väärennetystä Roninista Google PlayssaAxie Infinity Twitter -profiili varoitti väärennetystä Roninista Google Playssa/Viserrys
Brasilialainen juoksi kotiuttaakseen ja onnistui saamaan Ethereumin takaisin, kun hän oli melkein menettänyt arvonsa lompakossaan. Ethereumin hinta on tänään 17 700,00 dollaria valuuttaa kohden, ja Rapini voi hengittää helpommin taattuaan, että hän pakeni markkinoiden hienostuneesta huijauksesta. YouTuber varoitti, että ihmisten pitäisi olla varovaisia ​​lompakkonsa kanssa, kun he ovat vuorovaikutuksessa uusien NFT -pelien kanssa, mikä saattaa herättää huijareiden kiinnostuksen markkinoilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *