Latinalainen Amerikka hyötyy eniten kryptosta, sanoo Uphold exec

Upholdin toimitusjohtaja JP Thieriot sanoi, että elämän luonne Latinalaisessa Amerikassa vaatii Bitcoiniin perustuvia käyttötapauksia.

El Salvadorin Bitcoinin ( BTC ) käyttöönotto on käynnistänyt digitaalisen omaisuuden vallankumouksen Latinalaisessa Amerikassa, ja alue voisi hyötyä vielä enemmän, jos ihmiset voivat vaihtaa kryptovaluuttoja, fiat-rahaa ja tulevia keskuspankkien digitaalisia valuuttoja (CBDC) samassa infrastruktuurissa, johtaja sanoi. usean valuutan sijoitusalustan ylläpitäminen.

Puhuessaan Cointelegraphille Upholdin toimitusjohtaja JP Thieriot korosti, että elämän luonne Latinalaisessa Amerikassa vaatii Bitcoin-pohjaisia käyttötapauksia ja sanoi, että alue hyötyy eniten, kun krypton käyttöönotto kasvaa edelleen.

Venezuela ja Kolumbia ovat alueen kaksi merkittävintä krypton käyttöönottajaa El Salvadorin lisäksi. Muut valtiot ovat kuitenkin kuromassa eroa melko nopeasti El Salvadorin toimiessa katalysaattorina , Thieriot selitti. Upholdin 7 miljoonasta käyttäjästä 1,4 miljoonaa on kotoisin Latinalaisesta Amerikasta, ja alueen korkea käyttöaste houkuttelee edelleen globaaleja toimijoita.

Bitcoinin omaksuisivat ensin pankkittomia ja rahalähetyksiä lähettävät tai vastaanottavat, hän sanoi. CBDC:t tulisivat kuitenkin suositumpia kuin suurin kauppiaiden kryptovaluutta. "Monet yritykset voivat ymmärrettävästi suosia jotain vakaata transaktioihin, mutta Bitcoin hyötyisi sijoitussalkkuista paljon enemmän", hän lisäsi.

"Kun oikeat kanavat ovat käytössä Bitcoinin, Yhdysvaltain dollarin ja mahdollisten CBDC-maiden välillä, käyttäjät voivat käyttää vain sitä valuuttamuotoa, joka toimii parhaiten heidän käyttötapauksessaan."

Puhuessaan CBDC:istä Thieriot huomautti, että jokaisen maan ei tarvitse tehdä omaa digitaalista valuuttaa, koska olisi helppo ottaa käyttöön olemassa oleva. Hän lisäsi, että Latinalaisen Amerikan maiden päätavoitteena tulisi olla toimiva järjestelmä, jossa kuka tahansa alueella voisi yksinkertaisesti vaihtaa omaisuutta keskenään.

Aiheeseen liittyvä: Puerto Rico näkee kiinnostuksen uudelleen nousuun kryptorikkaiden keskuudessa

Kuten Thieriot mainitsi, Latinalaisessa Amerikassa kryptorahoitus on kasvanut merkittävästi vuonna 2021. Meksikon kryptovaluuttapörssistä Bitsosta tuli alueen ensimmäinen krypto-yksisarvinen toukokuussa tehdyn 250 miljoonan dollarin Series C pääomankorotuksen ansiosta.

Brasilialainen kryptopörssi Mercado Bitcoin sai myös päätökseen megarahoituskierroksen ja sai 200 miljoonan dollarin SoftBank-rahoituksen . "Se on fantastinen, ja odotamme, että lisää on tulossa", Thieriot kommentoi ja lisäsi:

"Piirtovaluuttojen tärkeimpiä filosofisia ja käytännöllisiä pilareja näkee, että ihmisille tarjotaan ensimmäistä kertaa rahoituspalveluita, jotka kilpailevat tai ylittävät mitä tahansa vanhassa järjestelmässä."

Tämä tarkoittaa, että rahalähetyksistä riippuvaisten perheiden ei tarvitse nähdä 10–20 prosenttia tuloistaan rahansiirtoyhtiöiden siivittämänä, Thieriot jatkoi. ”Tämä tarkoittaa, että kirjaimellisesti kuka tahansa voi aloittaa sijoitussalkun rakentamisen. Se muuttaa pohjimmiltaan elintasoa."

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *