Mars4, metaversumimuotoilu, on listattu Bittrexissä

Mars4 on innovatiivinen metaversumiprojekti, joka lähettää yhteisönsä tutkimaan maantieteellisesti tarkkaa virtuaalista versiota Marsista, punaisesta planeettasta.

Mars4 listattiin Bittrexissä perjantaina (22. Mars4-lompakko (MARS4) on nyt käytössä. USDT/MARS4-, BTC/MARS4- ja ETH/MARS4-markkinoille pääsee täältä .

Projekti oli aiemmin listattu vain SushiSwapissa .

krypton vieminen punaiselle planeetalle

Mars4-metaversumiekosysteemin avulla käyttäjät voivat ostaa, omistaa ja suunnitella maata Mars4-dollareilla. Edut ovat runsaat, sillä tämä järjestelmä on maailman ensimmäinen tuloja tuottava NFT.

Tämä on mahdollista hajautetun rahoitus (DeFi) ja virtuaalitodellisuusteknologian (VR) avulla. Käyttäjät voivat osallistua hauskanpitoon Mars4 non-fungible -tunnuksella (NFT) ja Ethereum-verkossa toimivalla maakaupalla.

Mars4 on ekosysteemi, jossa ihmiset voivat tutkia "Marsin virtuaalista metaversumia". Mars4 Dollarsilla käyttäjät voivat ostaa ja muokata maata tällä virtuaalisella punaisella planeetalla. Lisäksi käyttäjät voivat selata, rakentaa ja ansaita rahaa.

Projektin kehitystiimi käytti NASAn Marsia koskevia tietoja luodakseen uudelleen ja mallintaakseen tarkasti planeetan 3D-kartan.

Kuinka Mars4 toimii

Mars4 hyödyntää token-pelillistämistä ja tuottoviljelyä kehittääkseen houkuttelevia tuottoja ja tokenomiikkaa DeFi-kauppiaille ja sijoittajille.

Alusta haluaa kenen tahansa pääsevän punaiselle planeetalle ja tutkivan sitä niin paljon kuin haluavat Mars4.me VR-alustan kautta.

Hanke koostuu kolmesta pääkomponentista, mukaan kevyt paperi :

 • Interaktiivinen 3D-virtuaalimaailma, jossa punainen planeetta on jaettu maastoihin, joista jokaista edustaa ainutlaatuinen NFT.
 • Kiinteän tarjonnan MARS4 4B -tokenomiikka NFT-pelaamiseen, kauppaan ja lyöntiin sekä kiinteän Marsin NFT:n (99 888 NFT:tä edustavat Marsin pintaa) tokenomiikka.
 • Liquidity Mining: Tokenit jaetaan uudelleen NFT-haltijoille

"Mars4.me on maantieteellisesti tarkka 3D-metaversumi Marsista, joka on luotu NASA:n ja muiden avaruusjärjestöjen tiedoilla. Siinä on MARS4 (Mars Dollar) -tunnus ja maailman ensimmäiset tuloja tuottavat NFT:t, jotka hyödyntävät omistusoikeuksia ja rohkaisevat tokenien omistamista ja kuluttamista sisäisiin varoihin ja resursseihin", sanotaan virallisella Mars4-verkkosivustolla .

NFT:t ovat pääasiassa Marsin VR-versiossa, joita myydään markkinoilla. Nämä NFT:t tai maa-alueet koostuvat vuorista, kraattereista ja "kauniista paikoista". Täällä käyttäjät voivat valita erittäin harvinaisia, harvinaisia ja ainutlaatuisia NFT:itä.

Voidakseen ostaa NFT:itä metaversumien sisällä, käyttäjien on ostettava MARS4 dollaria. Tämä voidaan tehdä Bittrexissä tai SushiSwapissa .

Laajennettu näkymä Mars4-maisemasta. Kuva: Mars4
Laajennettu näkymä Mars4:stä ja sen erilaisista grafiikoista ja nimistä. Kuva: Mars4

”Mars4-käyttäjät ostavat maata, jossa he voivat myöhemmin viljellä sivilisaatioita ja luoda talouksia. Omistajat voivat rakentaa, vuokrata ja myydä tonttejaan”, Mars4 selittää .

"MARS4:n avulla he voivat saada omistustodistuksia, muuttaa maan nimeä, maksaa erilaisista avatareista, puetettavista laitteista ja muusta Mars4-markkinoilla. Tällä tavalla Marsin maailma hyödyntää maa-NFT:itä, pelillistämistä ja tokenien uudelleenjakoa luodakseen houkuttelevia tokenomiikkaa kauppiaille ja sijoittajille."

Mars4 NFT:t

Ryhtyessään Mars4-maanomistajaksi käyttäjät voivat tutkia punaista planeettaa sekä omistaa ja muokata omaa omaisuuttaan käyttämällä Mars4-dollareita.

Käyttäjillä on pääsy Mars4-digitaalitalouteen , he voivat louhia resursseja, neuvotella naapureiden kanssa ja suorittaa maanrakennustöitä.

Näin NFT-talous toimii:

 • NFT-hinnoissa Mars4 käyttää niukkuusperiaatetta: NFT-hinta nousee, kun saatavilla olevien NFT-hintojen määrä vähenee.
 • Yhteensä 51 % NFT-maatuloista jaetaan uudelleen aiemmille NFT-omistajille kaudesta 1 alkaen (TGE). Tulot jaetaan uudelleen, kun Mars4 saavuttaa seuraavan uuden aikakauden.
 • Aiemmat käyttäjät ovat ostaneet maasto-NFT:t, mikä on suurin takaisinmaksuaika ajan mittaan.
 • Jakelu tehty MARS4-tokeneissa. NFT:n omistajien on lunastettava palkinto.
 • NFT:itä käytetään myös P2E-pelissä.

Kuinka hyötyä Mars4 NFT:stä

NFT-haltijat tuottavat passiivisia tuloja Mars4-dollareina. Mars4 neuvoo käyttäjiä luomaan NFT:n ja pitämään sen. NFT:n omistajien on lunastettava palkintonsa uuden aikakauden saavuttamisen jälkeen.

Mielenkiintoisia seikkoja

 • Mars4 on myynyt 52 763 NFT:tä tähän mennessä;
 • Yli 3,5 miljoonaa MARS4-dollaria kauden 1 uudelleenjakelussa.

Mars4 Dual Tokenomics

Mars4 käyttää kahta merkkiä: MARS4 ja MARs Land NFT tai MARs NFT. Ensimmäinen on ERC-20 / Binance Smart Chain (BSC) -tunnus, joka on poltettava ei-korjaamattomien ERC-721 LAND -tunnusten hankkimiseksi.

 • MARS4 Symboli: MARS4

MARS4:ssä on kaksoistokenomiikka 4B MARS4-tokeneilla NFT-pelaamista, kauppaa ja lyömistä varten. MARS4:n likviditeetti on tasapainossa, sillä 4 % Metaverso-transaktioista jaetaan uudelleen: 2 % jaetaan NFT-haltijoille, 2 % estetty likviditeetti- ja panostusohjelmia varten.

MARS4-tokeneilla on keskeinen rooli transaktioprosessissa metaversumissa. Kaikkea Marsissa voi ostaa, myydä tai vuokrata tunnuksella.

Kun käyttäjä suorittaa tapahtuman, Mars4 NFT:n haltijat ansaitsevat tuloja.

 • NFT-symboli: MARS4ERC20

Projektilla on kiinteä tarjonta 99 888 NFT:tä, jotka edustavat Marsin pintaa. Ne ovat perinteisiä NTF-tokeneita, joilla voidaan käydä kauppaa millä tahansa markkinoilla, kuten normaalilla NFT:llä.

Kehitystiimi loi pohjimmiltaan tuloa NFT:stä, jolloin omistajat voivat ansaita passiivisia tuloja, jotka voidaan siirtää uudelle omistajalle, jos NFT myydään.

Toinen tapa lisätä NFT:n arvoa on terraformointi. Käyttäjät voivat myös ostaa avatareja, varmenteita ja logoja, jotka tuovat lisäarvoa pelin resurssiominaisuudesta.

Mars4 Tokenit ja tarvikkeet. Kuvan luotto: Mars4 Light -paperi

Listaus Bittrexissä

Bittrex tarjoaa Yhdysvaltojen laajimman kryptovaluuttojen valikoiman sekä nopean kaupankäynnin ja luotetut digitaaliset lompakot, jotka kaikki on suojattu alan johtavilla tietoturvakäytännöillä.

USDT-MARS4-, BTC-MARS4- ja ETH-MARS4-markkinat ovat nyt avoinna. Osta Mars4 dollaria Bittrexistä täältä .

mars4 pähkinänkuoressa

 • Maailman ensimmäiset tuloja tuottavat NFT:t: Ansaitse passiivisia tuloja kaikista Mars4:n talouden ja metaverse-pelin tapahtumista.
 • Double Token: Tokeneita käytetään NFT:iden luomiseen, mikä tuottaa tuloja. Sulautettu tokenin uudelleenjako, panostaminen ja likviditeetin louhinta.
 • Pelillistäminen: Yhdessä TOP Game Studiosin kanssa Mars4 aikoo julkaista Mars4 P2E -pelin vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä. Tällä hetkellä tiimi työskentelee pelaa ja voita -strategian parissa ja ottaa yhteisön mukaan päätöksiin. Tämä sisältää uusia ominaisuuksia, ominaisuusehdotuksia, kokoonpanomuutoksia ja merkintäohjelman muutoksia.

Pysy yhteydessä Mars4-metaverse-projektiin täällä: Verkkosivusto | Twitter | SushiSwap | Virallinen Token-myynti | Bittrex | Erimielisyys | Telegram | Facebook | YouTube | LinkedIn | Keskikokoinen | CoinMarketCap |

Artikkeli Mars4, Metaverse Project, on listattu Bittrexissä, nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *