Yhdistyneen kuningaskunnan FCA myöntää rekisteröinnin krypto-käynnistysyritykselle Crypterium

Crypteriumin kryptovaluuttalompakkosovellus on saatavilla yli 170 maassa, yhtiö kertoo.

Brittiläinen kryptovaluuttapalvelujen tarjoaja Crypterium on uusin kryptoyritys, joka on turvannut rekisteröinnin Yhdistyneen kuningaskunnan Financial Conduct Authoritylta (FCA).

Crypterium ilmoitti virallisesti 25. lokakuuta, että FCA on äskettäin rekisteröinyt sen tarjoamaan kryptovaluuttapalveluja paikallisille kansalaisille ja yrityksille. Siitä on tullut yksi harvoista yrityksistä, jotka ovat läpäisseet rekisteröintiprosessin.

FCA:n virallisilla verkkosivuilla olevien tietojen mukaan Crypterium on rekisteröity harjoittamaan "tiettyjä kryptoomaisuustoimintoja" maan rahanpesun vastaisten (AML) säännösten mukaisesti 11. lokakuuta lähtien.

Rekisteröinti valtuutti Crypteriumin virallisesti jatkamaan kryptolompakkopalveluiden tarjoamista, mukaan lukien kryptokauppa- ja maksupalvelut, "käytännöllisesti katsoen kaikille" Yhdistyneessä kuningaskunnassa, tiedotteessa huomautetaan. Rekisteröityminen on erityisen tärkeää tulevien Brexit-toimenpiteiden keskellä, minkä ansiosta Crypterium voi tarjota saman tason toimintoja Yhdistyneen kuningaskunnan yrityksille kuin muissa tuetuissa maissa.

Ilmoituksen mukaan Crypteriumin kryptolompakkosovellus on saatavilla yli 170 maassa ja sillä on julkaisunsa jälkeen kertynyt yli 400 000 asiakasta.

”FCA:ssa rekisteröidyksi yritykseksi tuleminen on loistava mahdollisuus. Tästä eteenpäin kiinnostuneet näkevät Crypteriumia uudessa valossa, yritystä, joka asettaa käyttäjien turvallisuuden ja saavutettavuuden etusijalle. Emme ainoastaan tarjoa erinomaisia palveluita, vaan voimme nyt osoittaa, että ne tehdään täysin tiukimpien arviointikriteerien mukaisesti”, Crypteriumin toimitusjohtaja Steven Parker sanoi.

Yritys totesi, että FCA-rekisteröinti on laaja ja kestää "18 kuukautta käytäntöjen ja prosessien arvioinnin ennen hyväksynnän myöntämistä". Yritys ei heti vastannut Cointelegraphin kommenttipyyntöön.

Aiheeseen liittyvä: Kilpailu ajaa nuorten kauppiaiden kryptosijoituksia, sanoo Yhdistyneen kuningaskunnan vahtikoira

Saatuaan FCA-rekisteröinnin Crypterium liittyy kouralliseen Ison-Britannian viranomaisen tähän mennessä rekisteröimiin yrityksiin, mukaan lukien kaksi yritystä, jotka ovat sidoksissa Winklevossin kaksosten kryptopörssiin Gemini, Australian pörssiin CoinJar, kryptoystävällinen pankki Ziglu, Archax, Diginexin Digivault ja muut. Aiemmin tänä vuonna FCA varoitti 111 rekisteröimättömästä kryptoyrityksestä . Aiemmin 51 yritystä ilmoitti peruuttaneen lisenssihakemuksensa FCA:lta tiukkojen paikallisten AML-määräysten vuoksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *