Bitcoin (BTC) nousee jälleen viikonlopun syksyn jälkeen

Vaikka Bitcoin (BTC) saavutti viime keskiviikkona (20. päivänä) uuden kaikkien aikojen ennätyksen, 67 000 dollaria, se laski viikonloppuna. Viikoittainen sulkemishinta oli noin 800 dollaria alle avaushinnan.

Bitcoin -viikkokaaviossa teknisten indikaattorilukemien ja hintaliikkeiden välillä on sekavia signaaleja. Useimmat tekniset indikaattorit ovat nousevia, mutta hintatoiminta näyttää edelleen laskevalta.

  • Mitä pidit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä BeInCrypto -ryhmässä Telegramissa!

BTC on edelleen ylöspäin suuntautuvan viivan alapuolella, joka oli voimassa maaliskuussa 2020 alkaneen nousutrendin alusta lähtien. Tämän viivan rikkomisen jälkeen kesäkuussa omaisuuserä ei ylittänyt sitä kahdesti (kuvakkeet punaiset). Linjan palauttamisen epäonnistuminen on laskeva signaali, mikä viittaa siihen, että se voisi nyt toimia vastarintana.

Tästä huolimatta tekniset indikaattorit ovat nousussa. Sekä lyhyen että pitkän aikavälin liukuvan keskiarvon luoma MACD on positiivinen ja nouseva. Tämä tarkoittaa, että lyhyen aikavälin trendi etenee nopeammin kuin pitkän aikavälin trendi.

Lisäksi RSI on yli 50 ja nousee myös. Tämä on myös nouseva signaali, koska yli 50: n RSI -lukemia pidetään nousevina.

Lopuksi Supertrendin linja on nouseva (vihreä ympyrä). Supertrendi on indikaattori, joka käyttää volatiliteettia trendin suunnan määrittämiseen. Koska BTC -hinta on viivan yläpuolella, trendiä pidetään nousevana.

BTC -kaavio TradingView'ssa

kaksinkertainen potentiaali

Lähempi tarkastelu paljastaa mahdollisen kaksoiskannen muodostumisen. Double topia pidetään usein laskevana kuviona, mikä tarkoittaa, että trendin kääntyminen voi tapahtua.

Lisäksi toisessa yläosassa on pitkä ylempi sydän ja se muistuttaa nousevan tähden kynttilänjalkaa (punainen kuvake). Tämä on myös laskeva kuvio, joka osoittaa, että myyjät hallitsevat markkinoita, koska he ovat laskeneet hinnan viikon alun alle ja luoneet pitkän ylemmän sulakkeen.

Kuvion pätevyys riippuu siitä, käytetäänkö viikoittaista sulkemista (suorakulmio) vai absoluuttista maksimia (viiva). Viikoittaisen sulkemisen tapauksessa siirto näyttää nousevan tuen uusintatestiltä. Absoluuttisen maksimin tapauksessa se näyttää kaksinkertaiselta standardilta. Siksi viikkotaulukossa on hintaliikkeissä sekavia signaaleja.

BTC -kaavio TradingView'ssa

Bitcoin -tuki

Tukitasot näkyvät selvemmin päiväkaaviossa. Ensimmäinen on 56 550 dollaria. Tämä on 0,382 Fibonaccin retracement -taso, kun mitataan nousevan liikkeen viimeisintä osaa (korostettu).

Jos alue ei kestä, toinen tukialue löytyy 52 300–53 300 dollarin välillä. Tämä on 0,5 retracement -taso, kun mitataan sama nousevan liikkeen osa, ja 0,382 retracement -taso, kun mitataan koko nouseva liike 22. kesäkuuta lähtien. Lisäksi alue on vaakasuora tukialue, joka koostuu menneiden tukien ja vastusten yhtymäkohdasta.

BTC -kaavio TradingView'ssa

aaltojen määrä

Potentiaalisia aaltomääriä on kaksi. Ensimmäinen viittaa siihen, että Bitcoin on nousevan impulssin kolmannella aallolla, kun taas toinen osoittaa voimavaran toisella aallolla. Nousuvauhti syntyy viidestä aallosta, joista kolme nousevat ylöspäin.

Ensimmäinen määrä on suurempi, koska se osoittaa, että BTC on aaltomuodossa 1-2/1-2. Tämä on eräänlainen kokoonpano, jossa ralli kiihtyy liikkeen edetessä. Siinä Bitcoin on aallolla kolme (valkoinen). Aliaallon määrä näkyy oranssina, mikä osoittaa, että salausvaluutta on aliaallossa kaksi. Tämä voi todennäköisesti johtaa supistumiseen aiemmin hahmoteltuun 52 300–53 300 dollarin tukialueeseen.

BTC -kaavio TradingView'ssa

Toinen määrä on hieman pienempi, mikä viittaa siihen, että Bitcoin on edelleen aallon toisella (valkoisella) samalla nousevalla vauhdilla.

Tässä tapauksessa korjauksen odotetaan olevan voimakkaampi ja se voi pudota 47 700 tai 43 100 dollariin. Nämä ovat 0,5 ja 0,618 sisäänvedon tasot ja vaakasuora tukialue.

BTC -kaavio TradingView'ssa

Bitcoin (BTC) -artikkeli palaa ylös sen jälkeen, kun viikonlopun kaatuminen nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *