Mitä vuoden 2021 Big Bitcoin Falls opettaa meille

Huolimatta siitä, että vuosi päättyi yli 60 prosentin arvonnousuun, Bitcoinissa (BTC) tehtiin suuria korjauksia ja hintojen laskua vuonna 2021.

Kaikki mikä nousee, tunti laskee, ja Bitcoinin (BTC) kanssa se ei voisi olla toisin. Vaikka vuosi 2021 oli loistava vuosi maailman johtavalle kryptovaluutalle, joka saavutti uuden kaikkien aikojen ennätyksen , kauppiaat ja sijoittajat kokivat voimakkaita tunteita sen äkillisten hintojen laskun myötä.

  • Mitä pidit tästä uutisesta Tule keskustelemaan siitä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

Bitcoin on aina ollut tunnettu vahvasta volatiliteetistaan . Siten, aivan kuten monet sijoittajat tekevät valtavia voittoja, miljardeja dollareita voidaan realisoida yhdessä yössä.

Muistele vuoden 2021 lopun tunnelmissa BTC:n tärkeimmät epäonnistumiset ja opetukset, joita ne voivat tuoda tulevalle vuodelle.

Helmikuu – Elon Muskin ensimmäinen negatiivinen vaikutus Bitcoiniin

Ensimmäinen suuri odottamaton BTC:n pudotus tapahtui helmikuun viimeisellä viikolla, alkaen 22.. Kryptovaluutta oli kerännyt kuukauden aikana lähes 80 %:n arvonnousua, kun otetaan huomioon Elon Muskin ja muiden sijoitukseen osallistuneiden henkilöiden saama kiitos. maailma sai.

Yksinkertainen miljardöörin twiitti pystyi kuitenkin muuttamaan kaiken. Sanottuaan Bitcoinin ja Ethereumin hintojen tuntuvan liian korkeilta, maailman tärkeimmän kryptovaluutan hinta putosi muutamassa tunnissa yli 50 000 R$, mikä on suurin päivittäinen pudotus sen historiassa.

Laskeva trendi jatkui muutaman seuraavan päivän aikana, jolloin BTC laski 57 000 dollarista noin 43 000 dollariin, mikä on 25 prosentin devalvaatio vain viikossa.

Tämän seurauksena yli 5 miljardia Yhdysvaltain dollaria selvitettiin operaatioissa kryptomarkkinoilla. Myös tuhansien BTC-sopimusten päättyminen ja Yhdysvaltain valtiovarainministerin lausunnot katsottiin syyksi omaisuuden hinnan laskuun.

Huhtikuu – euforia houkuttelee valaita

Bitcoin onnistui toipumaan vuoden ensimmäisestä suuresta lamasta ja osui uuteen ennätyshintaan, yli 64 000 dollariin 14. huhtikuuta. Kaksi päivää myöhemmin omaisuus kuitenkin meni vahvaan laskutrendiin ja menetti lähes 30 % vain 10 päivässä.

Tärkeimmät altcoinit seurasivat BTC:n laskuliikettä, jolloin kryptomarkkinat menettivät yli 200 miljardia dollaria pelkästään 18. päivänä. Pääasiallinen perustelu äkilliselle korjaukselle oli valaiden liike, joka käytti hyväkseen niitä yksityissijoittajia. äärimmäisessä euforiassa ostavat omaisuuden saadakseen lisää likviditeettiä voittonsa saavuttamiseksi.

Ei sattumaa, että tämän laskukauden jälkeen yleinen markkinatunnelma saavutti vuoden korkeimman pessimismin tason . Tälle korjausjaksolle perusteltiin myös mahdollista Yhdysvaltain tuloveron korotusta, joka voisi kattaa kryptovaluutat.

Toukokuu – Musk ja Kiina hyökkäävät jälleen

tesla bitcoin

Bitcoin osoitti elpymisen merkkejä huhtikuun lamasta, kunnes Elon Musk oli jälleen valmis. Toukokuun 12. päivänä hän ilmoitti, että Tesla ei enää hyväksy kryptovaluuttoja maksuvälineenä väittäen, että BTC:n louhinta on haitallista ympäristölle.

Muutamaa päivää myöhemmin Kiinan hallitus ilmoitti jälleen rajoittavista toimenpiteistä Bitcoinin louhintaan ja kauppaan, mikä aloitti uuden kieltoaallon, joka kestää tähän päivään asti. Tämän seurauksena kryptovaluutan hinta laski suurimman pudotuksensa tänä vuonna, pudotessaan 57 000 dollarista 30 000 dollariin vain seitsemässä päivässä.

Syyskuu – kauppiaat ahnevat jälleen

bitcoin

Päätettyään heinäkuun yli 70 %:ssa, Bitcoin kärsi jälleen äkillisestä pudotuksesta syyskuussa. 8. päivänä kryptovaluutta romahti yli 18 % vain muutamassa tunnissa, mikä aiheutti yli 4 miljardin dollarin likvidoinnin .

Tämän seurauksena BTC aloitti laskutrendin, joka kesti loppukuun. Pudotusta edeltävinä päivinä ilmapiiriindikaattorit osoittivat, että yksityissijoittajat olivat jälleen äärimmäisen ahneita markkinoilla, mikä tarjosi valaille tarvittavan likviditeetin suurten myyntimääräysten purkamiseen.

Joulukuu – uusi covid-19-aalto vaikuttaa BTC:hen

Bitcoin on ollut laskutrendissä 10. marraskuuta lähtien, jolloin se saavutti uuden ennätyshinnan, 69 000 dollaria. Kuitenkin jyrkkä laskuliike nähtiin 3. joulukuuta, jolloin omaisuus heikkeni noin 25 % vain 48 tunnissa, mikä johti 1,8 miljardin dollarin likvidaatioon markkinoilla.

Vähittäiskauppiaiden korkea vipuvaikutus, vuoden loppukausi ja ennen kaikkea pelot erityisesti Eurooppaan alkaneesta uudesta Covid-19-aaltosta ovat tärkeimmät syyt voimakkaaseen korjaukseen.

Mitä Bitcoin-kaatumiset opettavat meille?

Bitcoin käy aina läpi korjaus- tai laskutrendejä, aivan kuten käytännössä kaikki rahoitusvarat. Siksi kauppiaiden ja sijoittajien, jotka aikovat tehdä voittoa sijoittamalla tähän omaisuuteen, on valmistauduttava näihin hetkiin.

Joitakin opetuksia voidaan ottaa analysoimalla BTC:n keskeisiä laskuja vuonna 2021. Pääasia on, että samalla tavalla kuin valtion ja suurten yritysten tai yksityishenkilöiden ilmoitukset voivat vaikuttaa positiivisesti omaisuuden hintaan, myös näillä organisaatioilla ja yksityishenkilöillä on valta pudota hetkeksi mikä tahansa kryptovaluutta. Siksi on välttämätöntä olla tietoinen siitä, mitä ympäri maailmaa tapahtuu kryptovaluuttojen suhteen.

Lisäksi on tarpeen kiinnittää huomiota valaiden liikkeisiin ja markkinatunnelmaan, sillä suuren euforian aikoina nämä suuret BTC:n haltijat voivat toteuttaa suuria myyntimääräyksiä, mikä aiheuttaa jyrkkiä laskuja kryptovaluutan hinnassa.

Artikkeli What the Big Bitcoin Falls of 2021 Teach Us nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *