Kuukausiraportti: Bitcoin -kaivostyöläiset katkaisivat vesivoiman Yingjiangin piirikunnassa Kiinassa

Kuukausiraportti: Bitcoin -kaivostyöläiset katkaisivat vesivoiman Yingjiangin piirikunnassa Kiinassa

Tässä ovat tämän kuukauden tärkeimmät kryptovaluutta -alan uutiset

Vesivoimalaitoksia pyydetään purkamaan virtalähde Bitcoinin kaivostyöläisille Kiinassa

Yingjiangin piirikunnan kansanhallitusvirasto Kiinassa antoi ohjeet alueen vesivoimalaitoksille katkaistakseen sähköä Bitcoinin kaivostoiminnalle aiemmin tällä viikolla. Tapahtuma merkitsee viimeisintä kehitystä Kiinan kiristyksessä maan kryptovaluuttakaivosteollisuutta vastaan. Sääntelyviranomaiset ovat ilmoittaneet voimalaitoksille, että laittomien Bitcoin -kaivostyöläisten poistaminen verkosta johtaa sähkön pakotettuun purkamiseen lainkäyttöalueella tapahtuvaa kaivostoimintaa varten. Lisäksi ilmoitus velvoittaa vesivoimalaitokset toimittamaan raportin Kiinan kansalliselle kehitys- ja uudistuskomissiolle (NDRC) heti, kun sähkön käytöstäpoistoprosessi on valmis. On toivottavaa, että NDRC käyttää tällaisia ​​raportteja lainvalvontatoimien parantamiseen laittoman vallan tarjoamisessa kryptovaluutan kaivostoiminnalle. Kiinan kuntien ja maakuntien hallitukset lisäävät painettaan Bitcoin -kaivostoimintaan kasvavien ympäristöongelmien ja huolenaiheiden vuoksi kryptovaluuttojen kauppaan ja louhintaan liittyvistä taloudellisista riskeistä. Tämä vastustus kryptovaluutan louhintaan on tuonut Kiinan panoksen maailmanlaajuiseen Bitcoin -hajautusprosenttiin 46,04 prosenttiin, kun kiinalaiset kaivostyöläiset etsivät turvapaikkaa Keski -Aasiasta ja Afrikan maista, joilla on paremmat sääntelynäkymät.

El Salvador avaa 200 Bitcoin -pankkiautomaattia, kun maa valmistautuu ottamaan BTC: n lailliseksi maksuvälineeksi

Presidentti Nayib Bukele ilmoitti Twitterin kautta, että El Salvador tuo markkinoille 200 pankkiautomaattia ja 50 pankkikonttoreita eri puolilla maata pyrkien parantamaan läänin kryptovaluuttainfrastruktuuria Bitcoin Adoption Billin täytäntöönpanon myötä ensi kuussa. Muutoksen odotetaan parantavan salaustoimenpiteiden saavutettavuutta ja kätevyyttä ja edistävän edelleen massan käyttöönottoa maassa. Uudet pankkiautomaatit ovat yhteensopivia El Salvadorin Chivon osavaltion kryptovaluuttalompakon ja kaikkien olemassa olevien kryptovaluutta lompakkojen kanssa. Puhuessaan huolenaiheista laskusta ja sen täytäntöönpanosta presidentti sanoi myös, että ketään ei pakotettu käyttämään Bitcoinia ja henkilöt, jotka eivät halua osallistua kryptovaluutoihin, voivat vaihtaa minkä tahansa saamansa Bitcoinin käteiseksi näillä pankkiautomaateilla. Laki Bitcoinin hyväksymisestä ja hyväksymisestä lailliseksi maksuvälineeksi hyväksyttiin kesäkuussa Salvadoran parlamentissa, ja sen tavoitteena on alentaa transaktiokustannuksia ja integroida pankkipankiton väestö talouteen. Sen täytäntöönpano hieman hätäisesti ja sääntelyviranomaisten toimintasuunnitelman epäselvyys ovat kuitenkin saaneet kritiikkiä muun muassa Kansainvälisen valuuttarahaston kaltaisilta instituutioilta ja Fitch Ratingsin kaltaisilta organisaatioilta.

Yhdysvaltain infrastruktuurihanke voi vaikuttaa yli 60 miljoonaan amerikkalaiseen

Coinbase Global verojohtaja Lawrence Zlatkin ilmaisi pettymyksensä julkisen keskustelun puutteesta kriittisiin valuuttoihin liittyvien lausekkeiden hätäisestä lisäämisestä Yhdysvaltain kongressin infrastruktuurihankkeeseen. Toimitusjohtaja huomautti, että hätäisesti lisätyt salausmuutokset voivat vaikuttaa yli 20 prosenttiin Yhdysvaltain väestöstä. ”Nykyään noin 60 miljoonaa amerikkalaista omistaa salausvaluuttaa-noin viidennes koko Yhdysvaltain väestöstä. Nämä amerikkalaiset ja koko salausekosysteemi ansaitsevat enemmän vuoropuhelua kuin viime hetkellä lisätyt keskiyön määräykset ”, Zlatkin sanoi Bloombergin pääkirjoituksessa. Infrastruktuurilasku, jonka Yhdysvaltain senaatti hyväksyi äskettäin ilman äänestystä ehdotetuista muutoksista salausveron raportointivaltuuksiin, aikoo kerätä 1 biljoonaa dollaria teiden, siltojen ja suurten infrastruktuurihankkeiden rahoittamiseen. Zlatkin selitti, että suuttumus salausteollisuuden epäoikeudenmukaisesta kohtelusta ja epäselvyyden lasku kielestä ylittää salausyhteisön, ja lisäsi, että yli 80 000 ihmistä on ottanut yhteyttä senaattoreihin viime päivinä. Coinbase -johtaja korosti erityisesti digitaalisen omaisuuden välittäjän määritelmän mahdollisesti laajaa tulkintaa ja totesi, että jos se toteutetaan nykyisessä muodossaan, se asettaa kohtuuttoman tiukat veroraportointivaatimukset validoijille ja ohjelmistokehittäjille ja karkottaa heidät Yhdysvalloista.

VeChain tuo markkinoille blockchain-pohjaisen alustan hiilijalanjäljen raportointia varten

Toimitusketjun hallintayhtiö VeChain ilmoitti käynnistävänsä uuden palvelun, joka käyttää hajautettua kirjanpitotekniikkaa (DLT) ja ohjelmistoa palveluna (SaaS) auttaakseen yrityksiä uudistamaan hiilijalanjäljen tietojen hallinnan alkuvuodesta. Digitaalisen hiilijalanjäljen SaaS -palvelu pyrkii voittamaan luottamuksen ja läpinäkyvyyden esteet yrityksen raporteissa hiilidioksidipäästöistä hyödyntämällä julkisen lohkoketjujärjestelmän etuja. “VeChainin blockchain-pohjainen Digital Carbon Footprint SaaS -palvelu tarjoaa kattavan ja skaalautuvan alustan mille tahansa yritykselle, joka voi laskea, seurata ja raportoida hiilen vähentämisaloitteistaan ​​koko arvoketjussa”, tiedotteessa todetaan. Palvelun avulla yritykset voivat käyttää keskeisiä tietomääriä suhteessa hiilijalanjälkiinsä ja integroida ne VeChain -verkoston johtaviin vakuutuspalvelujen tarjoajiin, mikä voi antaa organisaatiolle mahdollisuuden saada uutta arvoa tiedoista ja parantaa kestävyyttä.

Binance altistaa käyttäjät taloudellisille riskeille, sanoo Yhdistyneen kuningaskunnan rahoituksen sääntelyviranomainen

UK Financial Conduct Authority (FCA) antoi varoituksen johtavalle kryptovaluuttapörssille Binancelle, jossa todettiin, että vaihtoa ei voida valvoa tehokkaasti ja siksi sen monimutkaiset ja riskialttiit tuotteet ovat vaaraksi käyttäjille. Ilmoitus esti myös Binancen suorittamasta kaikkia FCA: n vuonna 2018 hyväksymiä palveluja. Tämä sisältää käyttäjien kryptovaluuttainvestointien neuvonnan ja käsittelyn. Vaihtoa pyydettiin myös keskeyttämään kaikki mainonta ja myynninedistäminen Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Rahoitustarkastaja totesi, että Binancelle asetetut rajoitukset johtuivat siitä, että pörssi ei kyennyt täyttämään tehokkaan valvonnan kynnysehtoa ja että kuluttajat eivät ole riittävän suojattuja. Lisäksi Binancen laiminlyönti toimittaa, raportoida ja panna täytäntöön rahanpesun ja terrorismin rahoituksen estämistä koskeva liiketoimintasuunnitelmansa vaikutti päätökseen, FCA sanoi. Binance vastasi sanomalla, että se jatkaa yhteistyötä sääntelyviranomaisten kanssa innovoinnin kannustamiseksi ja samalla kuluttajansuojan varmistamiseksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *