Manchester Cityn kryptovaluutta sulaa saavutettuaan Cristiano Ronaldon odotushinnan enimmäishinnan

Manchester Cityn kryptovaluutta sulaa sen jälkeen, kun Cristiano Ronaldo valitsee Unitedin

Jalkapallomaailman yllätykseksi Cristiano Ronaldo päätti palata Manchester Unitediin ja Cityn kryptovaluutta sulasi. Molemmat seurat halusivat allekirjoittaa CR7 -sopimuksen, joka voi olla suurin sen jälkeen, kun Leo Messi liittyy PSG: hen elokuun alussa. Tässä yhteydessä ranskalaisen seuran kryptovaluutta nousi markkinahintaan rikkoen ennätyksiä argentiinalaisen saapuessa vahvistamaan näyttelijöitä. Kuitenkin “robozão”, kuten jalkapallofanit tuntevat CR7: n, palasi mieluummin klubiin, jossa hän oli Mestarien liigan mestari ensimmäistä kertaa. Lausunnossaan Manchester United sanoi odottavansa epäjumalia takaisin Manchesterissa, provokaation sävyllä kilpailevalle, joka yritti allekirjoittaa hänet.

– Manchester Unitedilla on ilo vahvistaa, että klubi on sopinut Juventuksen kanssa Cristiano Ronaldon siirtämisestä henkilökohtaisen viisumin ja lääkärin sopimuksen mukaisesti. Cristiano, viisinkertainen Golden Ball -voittaja, on tähän mennessä voittanut yli 30 suurta pokaalia uransa aikana, mukaan lukien viisi UEFA: n Mestarien liigan mestaruutta, neljä FIFA-klubien maailmancupia, seitsemän liigamestaruutta Englannissa, Espanjassa ja Italiassa sekä Euroopan mestaruuden. kotimaansa Portugalin puolesta. Ensimmäisellä lohkollaan Manchester Unitedissa hän teki 118 maalia 292 pelissä. Kaikki klubin jäsenet odottavat tervetulleeksi Cristianoa takaisin Manchesteriin. ”

Manchester Unitedin fanit hengähtivät helpotuksesta Cristiano Ronaldon päätöksestä palata klubiin, samoin urheilutoimittajat ja Espanjan maajoukkue.

Kaikella Manchester Unitedin ilolla Cityn kryptovaluutta sulaa CR7: n päätöksen kanssa

Manchester Cityn kryptovaluutta koki “PSG -sensaatiota”, ja klubin fanit odottivat Cristiano Ronaldon saapumista klubiin neuvotteluissa, jotka menevät historiaan, kun otetaan huomioon pelaajan ura suurimmalla kilpailevalla klubilla. Valuutan $ CITY noteeraus saavutti 36,19 dollarin noteerauksen mahdollisella saapumisella, mikä lopulta turhautui Unitediin. Niinpä ne, jotka spekuloivat valuutalla, ryntäsivät myymään omaisuutensa markkinoille, mikä on jo nähnyt valtavan laskun viimeisen kuuden tunnin aikana. Enimmäishinnasta Manchester Cityn kryptovaluutta sulaa 35%.
Manchester Cityn kryptovaluutta sulaa saavutettuaan Cristiano Ronaldon odotushinnan enimmäishinnanManchester Cityn kryptovaluutta sulaa saavutettuaan Cristiano Ronaldon/CoinGeckon odotuksen enimmäistarjouksen. On syytä huomata, että edes Juventus -kryptovaluutta, jossa CR7 oli, ei ole toistaiseksi laskenut markkinoilla. Koska idolin lähtö oli jo odotettavissa, Juventus Fan Token (JUV) -korjaus oli vain 1% viimeisen 24 tunnin aikana, ja devalvaatio oli 16% viimeisten 14 päivän aikana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *