7. syyskuuta on Bitcoin -päivä, yhteisö juhlii

7. syyskuuta on Bitcoin -päivä, yhteisö juhlii

Tämän vuoden kesäkuussa El Salvadorin presidentti Nayib Bukele toi kamariin Bitcoin -lain projektin, joka tekisi bitcoinista virallisen valuutan maassa. Hyväksytty 62 äänellä 84 äänestä, laki tulee voimaan tänään ja Salvadorin kansalaiset voivat nyt nauttia bitcoinista laillisena maksuvälineenä.

Miksi bitcoin?

El Salvadorin talous oli jo nyt epäjohdonmukainen, ja sen valuutta oli yliarvostettu, koska vuodesta 2001 lähtien maassa ei ollut kansallista valuuttaa ja se oli dollareissa. Dollarin käytön myötä hallituksella ei ollut valuuttamonopolin voittoja, mikä on hyvä hallitukselle, joka laskee liikkeeseen oman valuutan. Kuitenkin Salvadorin hallitus oli jo valmis harkitsemaan muita rahavaihtoehtoja, mieluiten sellaisia, jotka eivät olleet toisen maan monopolia. Kun harkitaan bitcoinia valuuttana, hallitus käyttää valuuttaa, jonka verkko on avoin, hajautettu ja jolla on määritelty rahapolitiikka, ilman että se vaimentaa toisen maan valuutan luomaa inflaatiota. Siihen asti noin 70 prosentilla Salvadorin väestöstä ei ollut pääsyä pankkipalveluihin ja he olivat riippuvaisia ​​muissa maissa asuvien sukulaisten tai ystävien lähettämistä rahalähetyksistä. Siksi, koska hallituksen velvollisuus on edistää tätä taloudellista osallisuutta, Bukele päätti ottaa bitcoinin käyttöön lailliseen käyttöön Lightning Network -tekniikan avulla. Loppujen lopuksi monet kansalaiset ovat jo käyttäneet bitcoineja ja muita altcoineja rahoitustapahtumissa.

Lightning -verkko jokapäiväiseen käyttöön

Lightning Network (LN), Lightning Network, on toisen tason sovellus Bitcoin-verkossa. Verkon avulla käyttäjät voivat avata maksukanavia ja tehdä siirtoja nopeammin ja halvemmalla, mikä helpottaa mikromaksuja. El Salvadorin Strike -toimitusjohtajan Jack Mallersin jälkeen hän puhui presidentti Bukelen kanssa Lightning -lompakon käyttöönotosta, jotta kansalaiset voivat käyttää bitcoinia päivittäin. Lain hyväksynnällä hallitus päätti luoda oman lompakkonsa (lompakon), joka on integroitu LN: ään. Virallinen hallituksen lompakko on nimeltään Chivo ja presidentti vakuutti, että kaikki lompakon lataavat kansalaiset ansaitsevat 30 dollaria bitcoineina haluamaansa käyttöön. Tämä on osa hallituksen aikomusta edistää ihmisten osallistumista uuteen teknologiaan.

hallitus ostaa bitcoineja

Eilen, 06, presidentti Bukele ilmoitti Twitter -tilillään ostavansa 200 yksikköä bitcoinia, noin 21 miljoonaa dollaria.

Tämän ilmoituksen jälkeen hän kommentoi jälleen, että hallitus oli ostanut vielä 200 kolikkoa, yhteensä 400 bitcoin -yksikköä hallituksen varauksessa. Osa tästä summasta jaetaan kansalaisille, jotka lataavat El Salvadorin virallisen Chivon kortin. Lisäksi bitcoin -pankkiautomaatteja lähetettiin El Salvadoriin ja niitä jaetaan valtakunnallisesti.
Bitcoin -pankkiautomaatit El SalvadorissaBitcoin -pankkiautomaatit El Salvadorissa

Bitcoinit juhlivat maailmanlaajuisesti

Muistaakseen Bitcoin -lain virallistamisen El Salvadorissa useat bitcoinit ympäri maailmaa päättivät liittyä yhteen ostamaan US $ 30 bitcoinia viitaten määrään, jonka hallitus antaa Salvadorin kansalaisille, jotka lataavat maan lompakon. Aloite on tapa juhlia päivämäärää, josta tulee erittäin tärkeä virstanpylväs Bitcoinin historiassa. Useat ihmiset ympäri maailmaa kokoontuivat ostamaan bitcoinia samanaikaisesti. Brasilia, toiseksi suurin maa, joka käyttää Lightning -verkkoa maailmassa, tulee olemaan mukana tässä liikkeessä.
Bitcoinit kokoontuvat ostamaan bitcoineja samanaikaisesti Lähde: Livecoins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *