BTC, ETH, AXS ja SHIB – Analyysi 1. marraskuuta

Bitcoinin (BTC), Ethereumin (ETH), Axie Infinityn (SHIB) ja Shiba Inun (SHIB) analyysi – neljä kryptovaluuttaa, jotka ovat äskettäin saavuttaneet uudet historialliset hintahuiput.

  • Mitä pidit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

BTC

BTC on laskenut ylä- ja alaosia aina ennätyshinnastaan lähtien ja on käynyt kauppaa laskevan kanavan sisällä. Jos valuutta putoaa alle 59 600 dollarin hintavyöhykkeen, sillä on hyvät mahdollisuudet testata tämän kanavan tukilinjaa, lähellä 54 000 dollaria.

Tämä hintaluokka on hyvin lähellä 0,5 Fibonaccin retracement-tasoa viimeistä nousuliikettä mitattuna. Joten tämä voisi olla hyvä alue BTC:lle kiivetä takaisin ylös. Toisaalta mahdollinen kanavan vastuslinjan katkeaminen voi laukaista uuden historiallisen korkean hinnan.

Päiväkaavion tekniset indikaattorit antavat vaihtelevia lukemia omaisuuden nykyisestä trendistä. MACD on tehnyt laskevan ristin ja on negatiivisella alueella. Vaikka suhteellinen voimaindeksi laskee, se on edelleen yli 50, mikä osoittaa, että ostajat ovat edelleen markkinoiden suurin voima.

BTC-kaavio TradingView'ssa

ETH

Ethereum onnistui käymään kauppaa yli 4 400 dollarissa viime perjantaina (29.), mikä on omaisuuden uusi ennätyshinta. Sen jälkeen kryptovaluutan hinta on laskenut, mikä on nostanut kolmatta peräkkäistä laskupäivää, kuten myös Bitcoinin hinta.

Neljän tunnin kaaviossa voit nähdä, että ETH on käynyt kauppaa symmetrisen kolmion sisällä, jota pidetään neutraalina kuviona. Useimmissa tapauksissa purkautuminen tapahtuu kaaviokuviota edeltävän trendin mukaisesti, mikä osoittaa, että omaisuudella on hyvät mahdollisuudet rikkoa kolmion vastus.

Tekniset indikaattorit osoittavat kuitenkin laskun merkkejä. RSI ylittää arvon 50, kun taas MACD on laskeva ja on negatiivisella alueella.

ETH-kaavio TradingView'ssa

AXS

AXS saavutti uuden kaikkien aikojen ennätyksen, 162,24 dollaria viime perjantaina (29). Kuitenkin samana päivänä omaisuuserä muodosti pitkän yli 10 %:n ylävarjon, mikä on erittäin vahva merkki ostovoimasta.

Siitä lähtien token on laskenut ja devalvoinut yli 16 % ennätyshinnastaan. Neljän tunnin kaavion tekniset indikaattorit tukevat nykyisen lyhyen aikavälin laskutrendin jatkumista.

RSI on alle 50 ja jatkaa laskuaan, kun taas MACD on tehnyt laskevan ristin ja on negatiivisella alueella. Lähin hintatukialue on 118 dollaria (vihreä viiva). Tämä hintavyöhyke toimi vahvana tukena koko lokakuun ajan.

AXS-kaavio TradingView'ssa

SHIB

SHIB:llä oli kiihkeä nousuliike lokakuussa, ja se nousi yli 1 000 % kuukaudessa. Token on kuitenkin laskenut sen jälkeen, kun se saavutti uuden ennätyshinnan viime torstaina (28).

Tällä hetkellä omaisuuserällä käydään kauppaa laskevassa kolmiossa, jonka päätuki on 0,00006 dollaria. Useimmissa tapauksissa tässä kaaviokuviossa tapahtuu tuen alapuolella oleva murros.

Vaikka neljän tunnin kaavion suhteellinen voimaindeksi on positiivinen ja yli 50, MACD on tehnyt laskevan ristin ja on negatiivisella alueella, mikä tukee tämän laskevan murtumisen mahdollisuutta.

SHIB-kaavio TradingView'ssa

Artikkeli BTC, ETH, AXS ja SHIB – Analyysi 1. marraskuuta nähtiin ensimmäistä kertaa BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *