Kuinka tallentaa kryptoa vuonna 2022, selitetty

Kun uusia kryptovaluuttojen varastointitarjouksia tulee esiin, käyttäjien on punnittava huolellisesti useita tekijöitä ennen valintansa tekemistä.

Kuinka uudet ja innokkaat kryptovaluutan käyttäjät voivat löytää tarpeitaan vastaavan lompakon?

Kryptovaluutan haltijat voivat etsiä lompakoita, jotka tarjoavat parhaan turvallisuuden, toiminnallisuuden ja käytettävyyden – ominaisuuksia, jotka sopivat kaikille käyttäjille.

Käyttäjien on oltava varovaisia ja otettava huomioon muun muassa turvallisuus, toiminnallisuus ja helppokäyttöisyys, kun he päättävät, missä he säilyttävät varansa. Vaikka tämä tarkoittaa yleensä valintaa kuuman tai kylmän varastoinnin välillä, uudemmat lompakkojulkaisut tarjoavat käyttäjille monia näistä ominaisuuksista yhdessä tarjouksessa.

HitBTC-tiimi on sittemmin julkaissut oman lompakkonsa, joka on leimattu sen turvallisella ja puhtaalla käyttöliittymällä ja jonka liikkeellepaneva voima on varmistaa, että kryptovaluutat ovat yleisesti saatavilla. Itse lompakko on suunniteltu kenen tahansa käytettäväksi, olipa kyseessä sitten ensikertalainen kryptovaluutan käyttäjä tai innokas sijoittaja.

Se tarjoaa monipuolisia toimintoja, mukaan lukien mahdollisuuden ostaa kryptomaksuja Apple Paylla, VISAlla tai Mastercardilla, vaihtaa niitä sovelluksessa ja varmistaa turvallisuuden kaksivaiheisen todennuksen (2FA), kasvotunnuksen ja biometrian avulla.

Turvallisuus etusijalla -lähestymistapaa harjoittamalla tiimi voi tarjota ratkaisun, joka varmistaa käyttäjien turvallisuuden samalla kun mahdollistaa suoraviivaisen lähestymistavan digitaalisten valuuttojen käsittelyyn.

Lue lisää HitBTC:stä

Vastuuvapauslauseke. Cointelegraph ei tue mitään sisältöä tai tuotetta tällä sivulla. Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle kaiken tärkeän tiedon, jonka voimme saada, lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimus ennen kuin ryhtyvät mihinkään yritykseen liittyviin toimiin ja kantaa täysi vastuu päätöksistään, eikä tätä artikkelia voida pitää sijoitusneuvona.

Miksi oikean tallennuksen pitäisi olla kryptovaluuttojen käyttäjien tärkeintä?

Kyberrikollisista on tulossa ovelampia, kun he löytävät uusia tapoja hyödyntää kryptovaluutan käyttäjiä.

Digitaalisten valuuttojen käytön lisääntyessä ja kierrättävien varojen määrän kasvaessa samassa suhteessa niin sanottu hunajaruukku houkuttelee entistä enemmän huonoja toimijoita. Tämä on käynyt selväksi kryptovaluuttahyökkäysten yleistymisenä, ja kyberrikolliset ovat löytäneet älykkäämpiä tapoja varastaa sijoittajien rahoitusomaisuutta. Joissakin tapauksissa kyberrikollisten on tiedetty käyttäneen hyväkseen roistolaitteita, tietojenkalasteluviestejä ja muita tekniikoita varastaakseen omaisuutta kryptovaluuttasijoittajilta.

Vaakalaudalla olevista riskeistä huolimatta kryptovaluutat tarjoavat edelleen monia etuja, kuten korkean tuoton ja pääsyn DeFi-maailmaan, mikä tekee näiden omaisuuserien hallussapidosta houkuttelevaa koko maailmalle. Siksi käyttäjien on harkittava huolellisesti tapaansa suojella omaisuuttaan, erityisesti vuonna 2022 kuin koskaan ennen.

Millaisia lompakoita on käyttäjien saatavilla ja milloin kutakin tulisi käyttää?

Kryptovaluuttalompakot jaetaan kahteen pääluokkaan, kuumaan tai online-tilaan ja kylmään tai offline-tilaan. Useimmissa tapauksissa online-lompakoita suositellaan usein kauppiaille, kun taas niiden offline-lompakoita sopivat paremmin merkittäviin omistuksiin, joita on tarkoitus pitää hallussa pitkään.

Kryptolompakot vaihtelevat fyysisistä laitteista paperipapereihin ja verkkoohjelmistoihin; Uusille käyttäjille yleisimpiä ovat kuitenkin sisäänrakennetut vaihtopalvelut, joiden avulla käyttäjät voivat helposti tallentaa omaisuutensa suoraan alustan kautta. Nämä monipuoliset tarjoukset kuuluvat johonkin kahdesta säilytystyypistä, kuumasta tai kylmästä, jotka molemmat tarjoavat erilaisia etuja ja haittoja käyttäjilleen.

Toisaalta kuumat tai online- lompakot tunnetaan ensisijaisesti helppokäyttöisyydestään, erityisesti niille, jotka osallistuvat usein kauppaan. Tähän luokkaan kuuluvat verkkopohjaiset lompakot, työpöytälompakot ja mobiililompakot, jotka kaikki ovat aina yhteydessä Internetiin eivätkä siksi vaadi siirtymistä offline- ja online-lompakosta tapahtumaan. Toissijainen hyöty on, että nämä tarjoukset poistavat käyttäjän yksityisen avaimen tallentamisesta aiheutuvan paineen käyttäjältä ja palveluntarjoajalle.

Tämä on kuitenkin usein kaksiteräinen miekka, koska vaihdot ovat usein hakkereiden kohteena, jolloin käyttäjän yksityiset avaimet ovat vaarassa. Kylmä lompakko, kuten yllä mainittu paperilompakko tai laitteistovaihtoehto, eliminoi nämä riskit, mutta avaa kryptovaluutan haltijat muille huolenaiheille, kuten tällaisen laitteen katoamiselle.

Mitä käyttäjien tulee ottaa huomioon ensimmäisten kryptovaluuttojensa oston jälkeen?

Kryptovaluutan ostamisen jälkeen käyttäjien on harkittava, kuinka he säilyttävät digitaalisen omaisuutensa.

Digitaalisen omaisuuden ostamisen jälkeen käyttäjien on löydettävä turvallinen paikka säilyttää niitä. Suurin ero on, että toisin kuin fiat-varat, jotka voidaan tallentaa fyysiseen sijaintiin, kryptovaluutat ovat digitaalisia ja ne ovat hajautetussa reskontrassa, joka tunnetaan nimellä lohkoketju .

Kun kolikoita ostetaan, myönnetään yksityinen avain ja julkinen avain. Lompakot voivat linkittää useisiin julkisiin avaimiin, joista jokainen toimii osoitteena tiettyyn kryptolompakkoon lähetettäville varoille. Vaikka tämä avain voidaan antaa sähköpostiosoitteena, sen yksityinen vastine on enemmän kuin avain, joka avaa kassakaapin. Samankaltaisuus tämän vertailun kanssa on, että juuri käyttäjä, jolla on avainta, pitää varat sisällään.

Vaikka tämä konsepti saattaakin kuulostaa pinnalta monimutkaiselta, etenkin monille kryptovaluutan uusille ihmisille, lompakot, paikka, jossa käyttäjät voivat säilyttää yksityisiä avaimiaan, pyrkivät tekemään kokemuksesta käyttäjäystävällisemmän. Valitettavasti lompakoiden käsite on laaja ja vaihtoehtoja on monenlaisia. Tämä jättää kryptovaluutan tallennustavan valinnan käyttäjän itselle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *