Bitcoin (BTC) luo kynttilän nielaisevan härän

Bitcoin (BTC) näyttää selkeitä merkkejä siitä, että se on suorittanut korjauksensa ja on siirtymässä kohti lähintä vastusaluetta.

Bitcoin nousi huomattavasti viikolla 19.-26. joulukuuta saavuttaen 50 775 dollaria. Tämän seurauksena omaisuus loi nousevan kynttilänjalan viikkokaavioon. Tämä on kynttilänjalkatyyppi, jossa kaikki edellinen pudotus peruutetaan nykyisen kynttilänjalan sisällä.

  • Mitä pidit tästä uutisesta Tule keskustelemaan siitä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

Kaksi edellistä kertaa, kun tämä on tapahtunut (korostettu alla olevassa kaaviossa), BTC on noussut 49% ja 40%.

Tästä liikkeestä huolimatta tekniset indikaattorit osoittavat edelleen vaihtelevia näkymiä. Lyhyen ja pitkän aikavälin (MA) liukuvan keskiarvon luoma MACD on vähitellen laskemassa.

Tämä tarkoittaa, että lyhyen aikavälin keskiarvo on hidastunut pitkän ajan keskiarvoon verrattuna. Indikaattori on kuitenkin edelleen positiivinen, mikä viittaa siihen, että lyhyen aikavälin keskiarvo liikkuu edelleen nopeammin.

RSI, joka on trendin voimakkuuden indikaattori, on linjalla 50. Tämä on merkki neutraalista trendistä, sillä arvoja yli 50 pidetään nousevina, kun taas alle 50 arvoja lasketaan. Indikaattori kuitenkin loi piilotetun nousevan eron , vahvan signaalin trendin jatkumisesta.

BTC-kaavio TradingView'ssa

nykyinen häiriö

Päivittäinen kaavio osoittaa, että Bitcoin on rikkonut laskutrendilinjan, joka on ollut voimassa sen historiallisen huippunsa jälkeen . Tämä viittasi siihen, että korjaus oli ohi.

Myös tekniset indikaattorit näyttävät nousevilta. MACD-Histogrammi on luonut 13 peräkkäistä nousevaa momenttipalkkia ja on lähes positiivinen. Lisäksi RSI on lähellä 50:tä (vihreät kuvakkeet). Molempia pidetään nousun merkkejä.

Siksi päiväkaavio tarjoaa selkeämmän nousuperspektiivin viikkokaavioon verrattuna. Lähin vastusalue löytyy 55 470 – 58 640 dollarin väliltä, mikä on luotu 0,5 – 0,618 Fibonacci-retracement tasoilla.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Kuuden tunnin kaavio osoittaa, että BTC käy kauppaa nousevalla rinnakkaiskanavalla 4. joulukuuta alkaen. Tällä hetkellä sillä käydään kauppaa kanavan keskirivillä. Resistance line on lähellä 0,5 Fibonacci-tasoa lähellä 55 500 dollaria.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Bitcoin-aaltojen määrä

Aaltojen määrä viittaa siihen, että Bitcoin on WXY (vaaleanpunaisen) korjaavan rakenteen Y-aalolla. Jos W- ja Y-aaltojen suhde on 1:1, omaisuus voi saavuttaa korkeimman 55 450 dollarin, lähellä aiemmin rajattua vastusaluetta. Tämä koko siirto todennäköisesti täydentäisi pitkän aikavälin B-aallon (musta).

Jos BTC liikkuu tämän alueen yläpuolelle, se vahvistaisi pitkälle, että pidemmän aikavälin trendi on nousussa, eikä nykyinen nousuliike ole vain osa pidempää korjausta.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Bitcoin (BTC) -artikkeli luo nousevan kynttilänjalan, joka nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *