TOP 10 ETF Holdings ARK Innovation ARKK myy

Sijoittaja Michael Burry korottaa Teslaa ja ARK Invest ETF: ää vastaan

Michael Burry, rohkea hedge-rahastojen hoitaja, jonka elämästä kerrottiin Oscar-palkitussa elokuvassa ”The Big Short”, on viimeisin sijoittaja, joka paljasti vedon Cathie Woodin Ark Invest ETF: ää vastaan. Burry aloitti uuden aseman ostamalla 31 miljoonaa dollaria ETF ARKK: ssa.
Myyntisopimukset ovat uhkapeli ETF: n romahdukseen. Vaikka ETF: llä on edelleen yli 22,5 miljardin dollarin hallinnassa olevia varoja ja viiden vuoden tuotto 467%, se on ollut laskussa viime kuukausina, laskien 3,53% vuotta aiemmasta ja 4,97% huhtikuun 1. päivästä lähtien. Viime kuukausina Burry on tehnyt useita panoksia Bitcoinia vastaan ​​markkinoilla väittäen, että salausvaluutta on perusteeton. Sijoittaja väitti jopa, että Bitcoin on spekulatiivinen kupla. Toinen Burryn veto, joka herätti äskettäin huomiota, oli Teslaa vastaan, jota vastaan ​​hän panosti 3 miljardia dollaria. Jälkimmäisessä, ainakin lyhyellä aikavälillä, hänellä saattaa olla ongelmia, koska yhtiö voitti markkinoiden odotukset ja saavutti ennätykselliset voitot. Siitä huolimatta kohde on ARK Investin rahoitustuote, yritys, jolla on Teslan tavoin toimitusjohtajana Bitcoinin ja kryptovaluuttamarkkinoiden fani. Viime kuussa Cathie Wood osallistui jopa tapahtumaan Elon Muskin ja Jack Dorseyn kanssa heidän sijoituksistaan ​​digitaaliseen valuuttaan. On kuitenkin epäselvää, metsästääkö Burry alaan liittyviä suuria yrityksiä.

Michael Burryn uusi veto on ARK Invest ETF: ää vastaan

Bloombergin mukaan uusi myynti sijoittaja Michael Burryn tekemää yritystä vastaan ​​oli ETF ARK Innovationissa (ARKK). Tämän ETF: n arvo on noussut 39% viimeisten kolmen vuoden aikana ja se pyrkii investoimaan innovaatioihin eri aloilla. Tällä hetkellä 30,5% rahastosta on kohdennettu teknologiaosakkeisiin ja 29,47% terveydenhuoltoalalle. Toinen 25% tästä ETF: stä on sijoitettu viestintäpalveluja tarjoavien yritysten osakkeisiin. Huolimatta viime vuosien hyvästä kehityksestä, 152%: n lisäyksellä vuonna 2020, tämä omaisuuserä putoaa 3,5% vuonna 2021. “Lyhyeksi” ARK Investia vastaan ​​Michael Burry osti Scion Asset Management -yhtiönsä kautta 235 500 myyntisopimusta ETF: lle. Yrityksesi esitti tämän kannan SEC: lle viime päivinä, Yhdysvaltain CVM: lle. myydä ARK Investin tärkein ETF pörssissä, Burry maksoi 31 miljoonaa dollaria. ARK: n toimitusjohtaja on edelleen huolissaan salkun ylläpitämisestä, joka välttää inflaation ja hallitsematonta hintoja. Myydessään tätä omaisuutta Burry tekee selväksi, että näkee tämän ETF: n hinnan laskussa mahdollisuuden, johon pitäisi vaikuttaa myös omaisuuserän sijoittamien yritysten osakkeiden devalvointi. ARKK ETF: n pääosakkeissa Tesla, Coinbase ja Square on yhdistetty kryptovaluuttamarkkinoihin.
TOP 10 ETF Holdings ARK Innovation ARKK myyTOP 10 ETF Holdings ARK Innovation (ARKK)/Reproduction ETF: t ovat varoja, jotka toistavat jonkin verran markkinaindeksiä, mutta Burryn asema ARK Investia vastaan ​​oli ollut olemassa jo jonkin aikaa. Tämä johtuu siitä, että kun yritys sijoittaa Teslaan ja legendaarinen kauppias panostaa Elon Muskin yritystä vastaan, se oli epäsuorasti jo osoittanut Cathie Woodin vastaisen asemansa. Samassa raportissa Michael Burry teki selväksi, että hän lisäsi asemaansa Teslaa vastaan, mikä teki ARKin markkinatilanteesta huolestuttavamman. Yhdysvaltain pörssiistunnossa maanantaina (16) Teslan osakkeet laskivat 4,46%Burryn painostuksesta ja Yhdysvaltojen tekemästä sähköautojen automaattiohjausjärjestelmää koskevasta tutkimuksesta, kun taas ETF ARKK laskee 2,15%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *