Santos lopettaa miljonäärisponsoroinnin Binancella

Binance on Santos Futebol Cluben uusin virallinen sponsori sopimuksella, joka on voimassa seuraavat kolme vuotta.

Kanssa uuden sopimuksen, Binance on sen logo leimattu Santos peli paidan, sen lisäksi, että lisensoidun vastineeksi luomiseen ja myynti tuulettimen rahakkeita ja NFT: t seuralle.

Lähde: Twitter

Sopimus on jo voimassa, ja vaihtologo liitetään kyläjoukkueen viralliseen pukuun ensi sunnuntaina (28.) Internacional-RS:ää vastaan. Aluksi Binance maksaa 10 miljoonaa dollaria – yli 56 miljoonaa rupiaa nykyhinnalla – kolmen vuoden sponsoroinnista ja omaisuuden luomisesta.

  • Mitä pidit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

Santos on maailmankuulu historiallisten pelaajien, kuten Pelén ja Neymarin, paljastamisesta, ja sitä pidetään yhtenä Brasilian suurimmista urheiluinstituutioista, jolla on miljoonia faneja maassa. Taloudellisen arvon lisäksi seura pyrkii sopimuksella tarjoamaan enemmän sitoutumista faneihinsa, kuten sen nykyinen presidentti Andres Rueda korosti:

"Tämä kumppanuus ruokkii entisestään intohimoamme jatkaa luovien ja innovatiivisten tapoja edistää fanien sitoutumista ja avaa uuden luvun klubimme historiassa. ”

Tämä ei ole Santosin ensimmäinen aloite kryptomarkkinoista. Hiljattain klubi lanseerasi tokenin yhteistyössä brasilialaisen pörssin Mercado Bitcoinin kanssa.

Tokenia pidetään sijoitusomaisuutena, ja se on liitetty FIFA:n solidaarisuusmekanismiin . Tällä tavalla osa varoista, jotka seura saa perusluokissaan koulutettujen pelaajien myynnistä, jaetaan omaisuuden haltijoille.

Binance sijoittaa jalkapalloon

Maailman suurin kryptovaluuttapörssi kaupankäyntivolyymin perusteella, Binance on tehostanut yhä enemmän ponnistelujaan yhdistääkseen jalkapallomaailman kryptoteknologiaan.

Vasta tässä marraskuussa Binance solmi mainoskumppanuudet uruguaylaisen hyökkääjän Luis Suarezin ja FC Porton kanssa . Pörssi jopa julkaisi kaupankäyntialustallaan fanimerkkejä perinteiseltä portugalilaiselta seuralta ja SS Laziolta, joka on yksi Italian suurimmista joukkueista.

Lisäksi julkistettiin myös Italian jalkapallolegendojen NFT-kokoelmat. Nyt uuden kumppanuuden myötä Santosin kanssa vaihto näyttää hakevan suurempaa näkyvyyttä latinalaisamerikkalaisen jalkapallon alalla, kuten sen toimitusjohtaja Changpeng Zhao (CZ) korosti:

"Tullessamme Latinalaisen Amerikan jalkapallokulttuuriin Binance edistää uskomattomia aktiviteetteja ja uusia sitoutumismahdollisuuksia faneille kaikkialla mantereella, jotka ovat valmiita lähtemään fanimerkkien maailmaan."

Aiemmin ZC on kommentoinut, että kryptoteknologialla on potentiaalia muuttaa urheilun taloutta.

Artikkeli Santos sulkee miljonäärisponsoroinnin Binancen kanssa nähtiin ensimmäistä kertaa BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *