SundaeSwap käynnistyy Cardanossa, mutta käyttäjät raportoivat epäonnistuneista tapahtumista

Ensimmäinen Cardanon DEX julkaistiin verkkoon tänään, jotta kauppiaat voivat tehdä vaihtoja ja lisätä likviditeettiä, mutta verkon ruuhkautuminen on hidastanut tapahtumien käsittelyä.

Cardanon ensimmäinen hajautettu sovellus (DApp) SundaeSwap on julkaistu, mutta se aiheuttaa käyttäjien turhautumista ruuhkautumisesta, alustavirheistä ja epäonnistuneista tapahtumista johtuen.

Onko kyse vain odotetuista hammasongelmista innostuneiden käyttäjien tulvan alla vai onko siinä muutakin?

SundaeSwap on hajautettu pörssi (DEX) ja token-panosalusta. Sen tänään julkaiseminen verkkoverkossa merkitsee virstanpylvästä Cardano ( ADA ) -ekosysteemissä, sillä se on ensimmäinen DApp, joka hyödyntää älykkäitä sopimuksiaan.

ADA-hinta nousi 50 % viime viikon aikana ennen SundaeSwapin julkaisua, mikä tarkoittaa, että onnistunut lanseeraus on Cardanon korkean panoksen peli.

Kaupankäynti DEX:llä alkoi 20. tammikuuta klo 21.45 UTC. Kesti alle kaksi minuuttia, ennen kuin projektin Discord-palvelimen käyttäjät alkoivat valittaa epäonnistuneista tapahtumista ja verkon ruuhkautumisesta.

SundaeSwapin toimitusjohtaja Mateen Motavaf julkaisi kello 22.07 mennessä UTC:n lihavoidulla kirjasimella ja isoilla kirjaimilla kirjoitetun viestin, joka yrittää käsitellä palvelimella olevien valitusten määrää:

"JOS TILAUKSESI ON KETJUESSA, SITÄ KÄSITTELYN TILAUKSET EIVÄTTÄVÄT RUHKUNTA, OLE KÄSITIIVINEN."

SundaeSwap-tiimi isännöi Twitter Spaces AMA -tapahtumaa noin kello 1.00 UTC käsitelläkseen edelleen mahdollisia ongelmia, joita kauppiailla oli alustan kanssa. Ottaen huomioon valtavan tilauskannan, joka pysäytti swap-sopimukset tai "scoops", kuten niitä kutsutaan SundaeSwapissa, yksi käyttäjä kysyi, mitä odotettua vaikutusta tulevalla Cardano-solmun päivityksellä olisi. Tekninen johtaja Matt Ho vastasi:

"Kun muutos tapahtuu 25. päivänä, odotamme yli 2-kertaisen suorituskyvyn lisääntyvän pelkästään muistihäiriöstä itsestään, kun lisäprotokollaparametreja tulee saataville."

Toinen käyttäjä huomasi, että tilaus oli täytetty DEXissä ennen kuin se julkaistiin verkkosivustolla. Teknisesti taitava kauppias voi ohittaa verkkosivuston käyttöliittymän ja suorittaa kaupat suoraan taustalla olevilla älykkäillä sopimuksilla mille tahansa DEX:lle.

Ho vastasi: "Siellä oli niin monia asioita käsiteltävänä, emme ehkä uskoneet naiiviudeksemme, että joku olisi rakentanut kaupan käsin etukäteen."

Klo 2.40 UTC mennessä käyttäjät valittivat edelleen epäonnistuneista tapahtumista ja tilauksista, jotka olivat vireillä yli neljä tuntia. Tietohallintojohtaja Pi Lanningham vastasi Discordissa: "Tilausten käsittelyä jatketaan (tällä hetkellä noin 2500 tilausta tunnissa; tällä hetkellä noin 11 000 tilausta ketjussa, joista noin 1 600 on liukastumistoleranssin sisällä)."

SundaeSwap-tiimi ei ole vielä vastannut Cointelegraphin lisäkommenttipyyntöön.

Projektin ydinryhmä odotti suurta tilauskantaa ennen julkaisua testnetin suorituskyvyn perusteella noin kuukausi sitten. 8. tammikuuta julkaisemassaan blogikirjoituksessa tiimi kirjoitti:

"Haluamme kertoa teille kaikille, että vaikka tilausten käsittely voi kestää päiviä, kaikkien tilaukset käsitellään reilusti ja saapumisjärjestyksessä."

Aiheeseen liittyvä: Cardano lähettää täyden lähetyksen 50 %:n ADA-rallilla ennen SundaeSwap-julkaisua

Käyttämällä SundaeSwap-alustan suorituskykyä edellisestä testivaiheesta, tiimi myönsi aluksi huonon suorituskyvyn mahdollisuuden, mutta sanoi: "Olemme erittäin varmoja, että protokolla pystyy vastaamaan normaaliin päivittäiseen kuormitukseen, kun asiat rauhoittuvat. .”

Cardano-lohkoketju esitteli älykkäät sopimukset alustalle Alonzon kovahaarukan jälkeen viime syyskuussa. Viikon sisällä lohkoketjussa otettiin käyttöön yli 2 000 älykästä sopimusta, joissa oli aikalukko ilman, että ne otettiin käyttöön.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *