Bitcoinin nousu Wall Streetillä avautuu, kun pörssin BTC-varannot putoavat 42 000 dollarin pudotuksen jälkeen

Perjantain myynnit saivat pörssit luopumaan ylimääräisestä BTC:stä entistä nopeammin, tiedot osoittavat.

Bitcoin ( BTC ) toipui alle 50 000 dollarin laskusta 8. joulukuuta, kun Wall St. -kaupankäynti avautui uuteen nousuun.

BTC/USD 1 tunnin kynttiläkaavio (Bitstamp). Lähde: TradingView

Bitcoin-markkinat hylkäävät "äärimmäisen pelon"

Cointelegraph Markets Pron ja TradingView'n tiedot tallensivat klassisen BTC/USD-rallin tunneittain ja voittivat 2 000 dollaria yhdellä tunnin kynttilällä.

Pari oli saavuttanut päivittäisen alimmillaan 48 656 dollaria Bitstampissa ennen kuin dramaattinen trendin muutos palautti psykologisesti merkittävän 50 000 dollarin tason.

Kun sosiaalisen median tunnetuista nimistä alkoi ilmaantua myönteisiä signaaleja, mieliala tunsi myös hyödyn, kun "äärimmäinen pelko" poistui ensimmäistä kertaa perjantain romahduksen jälkeen alle 42 000 dollarin.

Suosittu kauppias Rekt Capital, joka aiemmin katseli tervettä käyttäytymistä viikkokaaviossa, lisäsi samalla, että BTC- hintatoimet saattoivat jäljitellä sen elpymistä syyskuun suuren laskun aikana. Tämä sisälsi toimimisen kahden eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon (EMA) rivin välillä.

"Bitcoin saattaa toistaa konsolidaatiokautta, jonka se koki myös sen toukokuun 2021 romahduksen jälkeen", hän twiittasi .

"Tämä konsolidointi tapahtuu sinisen 50 viikon EMA-tuen ja vihreän 21 viikon EMA-resistenssin välillä."

BTC/USD 1 viikon selitetty kynttiläkaavio (Bitstamp). Lähde: Rekt Capital/ Twitter

Vaihto-Bitcoin-osuudet tyhjenevät nopeammin myynnin jälkeen

Ketjun mittarit miellyttivät edelleen keskiviikkona verkon perustekijöiden taustalla, jotka heikensivät spot-hintojen kehitystä lähestymällä uusia ennätyskorkeuksia .

Aiheeseen liittyvä: Kolmanneksi suurimman Bitcoin-valaan omistusosuus on yhteensä 6 miljardia dollaria huikean 2,7 000 BTC-oston jälkeen

Lähes 80 % BTC-tarjonnasta oli edelleen voittoa alhaisemmalla tasolla ketjun analytiikkayrityksen Glassnoden tietojen mukaan , mikä on kuitenkin kuukauden alhainen.

BTC 1 tunnin tarjonnan % voitosta (7 päivän liukuva keskiarvo) -kaavio. Lähde: Glassnode/Twitter

Katsaus BTC-saldoon pörsseissä lisäsi positiivisuutta, reservit olivat alhaisimmillaan useisiin vuosiin ja paljon alle, kun Bitcoinin kauppa käytti neljä numeroa.

Viime viikon lasku ei pystynyt kääntämään trendiä, joka itse asiassa kiihtyi viikonlopun aikana, ketjun analytiikkaalustan CryptoQuantin tiedot vahvistavat.

BTC-vaihtovarantojen kaavio. Lähde: CryptoQuant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *