Markkinoiden lasku ja Cardano-uutiset ovat viikon kohokohtia

Bitcoinilla (BTC) oli jälleen alhainen viikko, minkä vuoksi useat altcoinit kärsivät vielä suuremmasta laskusta.

Cardano (ADA) ilmoitti suuren uutisen lohkoketjuverkostostaan. Toinen kryptovaluutta, joka edelleen kiinnittää huomiota, on Shiba Inu (SHIB), joka saavutti historiallisen saavutuksen tällä viikolla. Lopuksi NFT-markkinoita ja metaversumia koskevat uutiset täydentävät luettelon tämän viikon kryptomarkkinoiden tärkeimmistä kohokohdista.

Bitcoinin romahdus kaataa kryptomarkkinat

bitcoin

Bitcoin aloitti jälleen viikon ja näytti merkkejä hinnan elpymisestä. Maailman suurin kryptovaluutta kärsi kuitenkin jälleen laskusta ja jopa menetti merkittävän tukitason lokakuussa.

Pudotus vaikutti markkinoiden tärkeimpiin altcoineihin, jotka päättivät viikon vielä suurempiin devalvaatioihin. Jotkut kryptovaluutat osoittavat kuitenkin parempia elpymisen merkkejä . Lisäksi johtavan analyytikon piti tarkistaa BTC:n hintaennustettaan vuoden loppuun mennessä.

Cardanolla on kiireinen viikko

kardaani

ADA-merkki oli yksi eniten viikon aikana pudonneista omaisuuseristä, ja se keräsi 12 %:n poistoa viimeisen seitsemän päivän aikana. Cardanon perustaja ja nykyinen johtaja Charles Hoskinson käytti sosiaalisia verkostojaan sijoittajien rauhoittamiseksi sanoen, että projektin perustekijät ovat tärkeämpiä kuin hintaliikkeet.

Hoskinson kommentoi myös pörssin päätöstä poistaa ADA kaupankäyntijärjestelmästään vedoten sääntelyongelmiin. Lopuksi ilmoitettiin, että Cardano lisää verkkonsa lohkokokoa tavoitteenaan tehdä siitä nopeampi ja tehokkaampi.

SHIB tekee loistavia saavutuksia Aasian markkinoilla

shib

Toinen vahvassa laskutrendissä jatkava kryptovaluutta on SHIB, joka on pudonnut tällä viikolla lähes 20 %. Markkinat näyttävät olevan yhä pessimistisempiä meemikolikon suhteen, ja suuret omaisuussijoittajat käyvät kauppaa token-positioillaan kerätäkseen lisää USDT.

Kaatumisista huolimatta Shiba Inu saavutti tällä viikolla historiallisen saavutuksen. Se oli ensimmäinen kryptovaluuttameemi, joka listattiin pörssiin Etelä-Koreassa, maassa, joka on kiristänyt yhä enemmän rajoituksiaan kryptomarkkinoilla.

Uutisia NFT-maailmasta

nft

Toisin kuin tärkeimpien kryptovaluuttojen hinnat, NFT-markkinat ovat edelleen nousussa. Tässä mediassa kiinnitti huomion se, että yksi tämän hetken suurimmista elokuvaohjaajista joutui kiistaan yhden hänen elokuvansa NFT:stä. Lisäksi yksi yritys nousi tunnetuksi myymällä harvinaisia juomia tässä muodossa .

Toinen suuri virstanpylväs oli uusi kumppanuus, jonka Opensea solmi suuren yrityksen kanssa pystyäkseen todentamaan ei-vaihtokelpoiset rahakkeet. Yhä useammat yksityishenkilöt ja yritykset liittyivät näille markkinoille, joten ei ollut yllätys, että termi NFT äänestettiin vuoden sanaksi .

Todistuksessa metaverssi

metaversumi

Toinen yhä enemmän esillä oleva teema on metaversumi. Tämän seurauksena yhä enemmän tämän median virtuaalisia omaisuuseriä vaihdetaan valtaviin summiin, kuten maata suositusta kryptopelistä, joka myytiin 2,4 miljoonalla dollarilla .

Lisäksi yksi maailman suosituimmista vaatemerkeistä on tehnyt yhteistyötä Coinbasen kanssa . Vaikka yksityiskohtia ei ole paljastettu, on spekuloitu, että yritykset etsivät vaihtoehtoja metaversumissa.

Artikkeli Markkinoiden syksy ja Cardanon uutiset ovat viikon kohokohtia nähtiin ensimmäistä kertaa BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *