DYDX viikon pahimmassa luettelossa; analyysi

Analyysi seitsemästä altcoinista, jotka laskivat eniten viimeisten seitsemän päivän aikana 15. lokakuuta – 22. päivä.

Eniten pudonneet altcoinit olivat:

  1. Virtaus (FLOW): -19,06%
  2. DYdX (DYDX): -13,45%
  3. Celsius (CEL): -10.02%
  4. ECash (XEC): -8,99%
  5. Pysyvä protokolla (PERP): -7,04%
  6. Telcoin (TEL): -5,60%
  7. Aallot (WAVES): -5,52%
  • Mitä pidit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä BeInCrypto -ryhmässä Telegramissa!

VIRTAUS

FLOW on ollut laskusuunnassa 30. elokuuta lähtien. Rivi on merkki siitä, että tunnuksella on menossa hintakorjauksia. Ennen kuin hän onnistuu rikkomaan tämän linjan, trendiä ei voida pitää nousevana.

Tällä hetkellä merkki on vain 12,50 dollarin vaakasuoran tukialueen yläpuolella. Alue on ratkaiseva, koska sen alapuolella oleva lasku voi viedä sen uusille alimmille alle $ 8. Tällä hetkellä ei ole merkkejä noususuunnan kääntymisestä.

FLOW -kaavio TradingView'ssa
  • Tutustu BeInCrypto BTC -analyysiin

DYDX

DYDX on käynyt kauppaa laskevassa rinnakkaiskanavassa 30. syyskuuta lähtien, kun se saavutti kaikkien aikojen korkeimman $ 27.85. Nämä kanavat sisältävät yleensä korjaavia liikkeitä. Tämä tarkoittaa, että kanavan katkeaminen olisi todennäköisin skenaario, koska laskua pidetään korjauksena.

Todennäköisin taso pomppimiseen ja mahdolliseen purkautumiseen on $ 17. Tämä on ennätyshintaa edeltävä vastustaso, jonka pitäisi nyt toimia tukena. Lisäksi se vastaa kanavan tukilinjaa.

dydx
DYDX -kaavio TradingView'ssa

CEL

CEL on käynyt kauppaa suuren symmetrisen kolmion sisällä 22. tammikuuta lähtien. Näitä kolmioita pidetään neutraaleina kuvioina, mikä tarkoittaa, että sekä ylä- että alamäkiä voi esiintyä.

Tunnus lähestyy nopeasti vastarinnan ja tuen lähentymispistettä, jolloin odotetaan ratkaisevaa epästandardia liikettä.

Ennen kuin CEL tekee purkauksen, trendin suuntaa ei voida määrittää kuvion neutraalisuuden vuoksi.

CEL -kaavio TradingView'ssa

XEC

XEC on seurannut laskusuuntaista linjaa 28. syyskuuta lähtien. Linjaa seuratessaan merkki laski keskiviikkona uuteen kaikkien aikojen alimpaan arvoon 0,00017 dollaria (20).

Vaikka se yritti rallia seuraavaksi, se ei päässyt yli 0,0002 dollarin alueen ja laskusuuntaisen linjan (punainen kuvake). Siksi suuntaus todennäköisesti laskee ja XEC voi laskea uuteen historialliseen alimpaan tasoon.

XEC -kaavio TradingView'ssa

PRSP

Lokakuun 11. päivänä PRSP katkaisi laskusuuntaisen linjan ja lopetti 30. elokuuta lähtien tapahtuneen alaspäin suuntautuvan liikkeen.

Minuuttiliike jatkui 15. lokakuuta asti, jolloin merkki ei läpäissyt 0.5 Fibonaccin retracement -tasoa $ 18.50: ssa. Sama alue toimi vastarintana 14. ja 26. syyskuuta (punaiset kuvakkeet).

PERP on sittemmin laskenut ja lähestyy 13 dollarin tukialuetta, joka voi olla uuden poistumisen hintataso.

TradingView PERP -kaavio

PUH

TEL on seurannut nousevaa linjaa 21. syyskuuta lähtien. Tätä liikettä tehdessään se alun perin ylitti 0,021 dollarin alueen ja saavutti korkeimman $ 0,0234.

Ylöspäin suuntautuvaa liikettä ei kuitenkaan voitu ylläpitää ja TEL laski sen jälkeen alle 0,021 dollarin alueen. Tämä on laskeva signaali, koska alueen odotettiin toimivan tukena. Sen sijaan hän toimi vastarintana keskiviikkona (punainen kuvake).

Ylöspäin suuntautuvan viivan ja vaakasuoran tukialueen luomat tukitasot ovat 0,018 dollaria. On todennäköistä, että TEL hyppää, kun se saavuttaa tämän tason.

TEL -kaavio TradingView'ssa

AALOT

WAVES on seurannut nousevaa trendiä 21. syyskuuta lähtien. Näin tehdessään se saavutti melkein uuden kaikkien aikojen huippunsa 14. lokakuuta (punainen kuvake).

Se ei kuitenkaan ylittänyt 33,50 dollarin vastustusaluetta. Siitä lähtien se on siirtynyt alaspäin. Nyt se on jälleen noussut nousevalle linjalle.

Jos viivaa pidetään, tämä luo nousevan kolmion, jota pidetään nousevana kuviona. Tässä tapauksessa mahdollinen tauko ja uusi historiallinen huippu olisi todennäköisin skenaario WAVESille. Jos lasku tapahtuisi, lähin tuki olisi 25,80 dollaria.

aallot
TradingView WAVES -kaavio

Katso päivän Bitcoin -analyysi.

DYDX -artikkeli viikon huonoimmista luetteloista; analyysi nähtiin ensimmäisen kerran BeInCrypto -ohjelmassa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *