Crypto-to-Fiat likviditeetin käynnistys Xanpool kerää 27 miljoonaa dollaria

XanPool asettuu "Uniswap-kaltaiseksi" salaus-fiat-AMM: ksi, joka luottaa osallistujiensa likviditeettiin.

Kryptovaluutasta fiat-infrastruktuurin tarjoaja Xanpool jatkaa toimintansa laajentamista Aasian ja Tyynenmeren alueella (APAC) hankkimalla uutta rahoitusta.

Hongkongissa toimiva startup keräsi 27 miljoonaa dollaria A-sarjan rahoituskierroksella, jota johti Valar Ventures, riskipääomayhtiö PayPalin perustaja Peter Thiel.

Muita osallistuvia sijoittajia olivat salakuljetukseen keskittyvä pääomasijoitusyhtiö CMT Digital sekä enkelisijoittajat, kuten TransferWisen perustaja Taavet Hinrikus, Xanpool ilmoitti perjantaina.

Xanpool, joka harjoittaa toimintaa 13 maassa APAC -alueella, pyrkii vahvistamaan läsnäoloaan alueella uudella rahoituksella. Xanpoolin toimitusjohtaja Jeffery Liu kertoi Cointelegraphille, että startup toimii esimerkiksi Intiassa, Hongkongissa, Filippiineillä, Singaporessa, Thaimaassa, Indonesiassa, Australiassa, Uudessa -Seelannissa ja Japanissa.

”Seuraavan neljänneksen tai kahden aikana laajennamme palveluitamme ensisijaisesti muutamiin APAC -maihin. Sekä vahvistaa omistustamme olemassa olevilla markkinoilla ”, Liu totesi.

Ilmoituksen mukaan alusta on tähän mennessä kerännyt maaliskuussa 2019 lähtien yli 500 000 käyttäjää ja 400 liikekumppania. "Vuoden 2022 loppuun mennessä pyrimme kasvattamaan käyttäjäkuntaamme 20 -kertaisella 10 miljoonalla käyttäjällä APAC -alueella", toimitusjohtaja sanoi.

XanPool on vertaisverkko-salausalusta ja likviditeettiverkosto, joka luottaa osallistujiensa likviditeettiin. Alusta käyttää yksityishenkilöiden ja yritysten käyttämätöntä rahaa valuuttojen ja kryptovaluuttojen välisten liiketoimien selvittämiseen, mikä vähentää vastapuoliriskiä ja -kustannuksia ja mahdollistaa myös likviditeetin tarjoajien ansaita jopa 2% käyttämättömästä pääomastaan.

Xanpoolin toimitusjohtaja kertoi Cointelegraphille, että käynnistyksessä on hajautetun rahoitusalustan Uniswapin kaltaista ohjelmistoa. "Paitsi että salakirjoituksen salauksen sijaan automaattinen markkinatakajamme automatisoi salauksen ja fiatin välillä", Liu totesi.

Aiheeseen liittyviä: Crypto fintech MoonPay pyrkii saamaan 3,4 miljardin dollarin arvostuksen ensimmäisessä riskipääomarahoituksessa

”Krypto-alkuperäisten LP-levyjen sijaan LP-levyt vaihtelevat perinteisistä tuonti- ja vientiyrityksistä rahapalveluoperaattoreihin ja salausrahastoihin. Tätä likviditeettiä käytetään pääasiassa paikallisen valuutan ja kryptovaluuttojen maksamiseen välittömästi yksilön tai yrityksen lompakosta ”, toimitusjohtaja sanoi. Liu korosti, että Xanpool ei koskaan kosketa rahaa yksilöiden tai yritysten lompakkoihin.

"Teemme yksinkertaisesti ohjelmistoja, joiden avulla henkilö tai yritys voi automatisoida osto- ja myyntinsä ja ansaita vastineeksi", johtaja sanoi.

Uusin rahoitus nostaa XanPoolin kokonaiskorotuksen noin 32 miljoonaan dollariin, mukaan lukien yksittäisten sijoittajien aiempi rahoitus. Yhtiö keräsi 4,3 miljoonaa dollaria A-rahoitusta edeltävällä kierroksella viime marraskuussa virallisen julkaisun yhteydessä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *