IDEX käynnistää hybridilikviditeetin hajautetun pörssin Polygonissa

Alusta pyrkii tarjoamaan ratkaisuja perinteisten DEX-alustojen haittoihin, erityisesti etumatkaan ja luistoihin.

IDEX, San Franciscossa sijaitseva hajautettu kryptovaluuttapörssi (DEX), on ilmoittanut v3 Hybrid Liquidity DEX -sovelluksensa tulevasta julkaisusta Polygonissa.

Hybridimalli yhdistää perinteiset tilauskantatoiminnot automatisoitujen markkinatakaajien (AMM) likviditeettipooleihin tavoitteenaan kasvattaa palvelujen likviditeetin tarjoajien taloudellista tuottoa sekä tarjota tyypillisiä sijoitustyökaluja, kuten stop-losses, limit orders ja real- aikainen toteutus.

Alustan mukaan Polygon-verkossa toimiminen mahdollistaa pienemmät transaktiokustannukset arvoon "10 000-100 000x halvempi" kuin tavallisesti Ethereum-kerros-1:ssä, sekä hyötyy verkkojen täyden pinon Ethereum-skaalausmekaniikasta.

Hajautetun rahoituksen (DeFi) likviditeetin tarjoajille aiheutuvien korkeiden maksujen taakkaa varten Topaz Bluen ja Bancor Protocolin julkaisemassa tutkimuspaperissa havaittiin, että lähes puolet kaikista Uniswap v3:n likviditeetin tarjoajista on kärsinyt pysyvästä tappiosta 43. % datavedos alustasta.

Tästä huolimatta alusta on ensimmäisellä sijalla DEX 24 tunnin kaupankäynnissä 2,8 miljardilla dollarilla CoinGeckon tietojen mukaan, jota seuraa tiiviisti PancakeSwap v2 2,3 miljardilla dollarilla.

Mitä tulee kaasun hintoihin, monia DeFin osallistujia on kannustettu siirtymään Ethereum Virtual Machine -yhteensopiviin ja 2-kerroksisiin verkkoihin etsimään halvempia vaihtoehtoja . Tämä trendi on johtanut markkinoiden kokonaisarvon jyrkkään nousuun.

Aiheeseen liittyvä: DeFi TVL saavuttaa uusia huippuja, kun taas Metaverse-tokeneissa näkyy uupumisen merkkejä

IDEXin toimitusjohtaja Alex Wearn sanoi: "DeFiä ovat vaivanneet ongelmat, kuten kaasun hinta, etumatka ja lipsahdus sen perustamisesta lähtien, mutta harvat ratkaisut ovat todella tarjonneet vastauksia näihin ongelmiin", lisäsi:

"Uusi Hybrid Liquidity -suunnittelu suojaa käyttäjiä näiltä kipupisteiltä ja tuottaa samalla korkeampaa tuottoa likviditeetin tarjoajille, mikä lisää laajemman hajautetun talouden skaalautuvuutta."

Protokollan julkaisun lisäksi vaihto tarjoaa myös useita kannustimia käyttäjille, jotka ovat vuorovaikutuksessa alustan kanssa. Liquidity Mining tarjoaa 1 400 000 IDEX-tokenia viikossa likviditeetin lisäämiseksi, kun taas palkkio-ohjelma tunnustaa säännöllisen toiminnan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *