Blockchain.com ostaa argentiinalaisen fintechin ja suunnittelee toimistoja Brasiliaan

Tiistaina (30.) ilmoitti, että Blockchain.com, yksi pisimpään liikenteestä ja maailmanlaajuisesti tunnetuista pörsseistä, osti argentiinalaisen fintech-yrityksen SeSocion, joka on keskittynyt kryptoaktiivisten aineiden kauppaan, sijoitusten hallintaan ja pääoman hallintaan.

Mitä epäilemättä pidetään yhtenä alueen suurimmista hankinnoista ja erityisesti suurimmista, mitä Blockchain.com on tähän mennessä tehnyt. Blockchain.com suunnittelee myös uusia toimistoja Latinalaiseen Amerikkaan.

Latinalaisesta Amerikasta tulee kruununjalokivi

Strategia hahmotellaan: Blockchain.com aikoo olla referenssi Latinalaisessa Amerikassa, ja siksi se osti SeSocion kokonaan päästäkseen alueen kaltaiselle ainutlaatuiselle markkinoille.

Jotkut verkkolähteet, kuten Bloomberg , huomauttavat, että argentiinalaisten Guido Quarannan ja Gastón Krasnyn ostohinta oli 120 miljoonaa dollaria alustasta, joka oli toiminut markkinoilla vain neljä vuotta.

Vaikka yhtiön suunnitelmissa on sisällyttää Sesocion 100 jäsentä maailmanlaajuiselle listalle, tämä tarkoittaisi yhteensä 400 ihmistä, jotka melosivat vaihdon toteutumiseksi. Ja vaikka Argentiinasta tulee ensimmäinen valloitettu maa, Blockchain.com suunnittelee toimistojen perustamista muihin maihin, kuten Brasiliaan, Chileen, Kolumbiaan ja Meksikoon.

strateginen liitto

Osto on taloudellisesti strateginen liitto SeSociolle, mutta kaupallisesti Blockchain.comille, ja sen päähenkilöt huomauttivat tästä:

"Olemme erittäin ylpeitä siitä, mitä olemme pystyneet rakentamaan Latinalaisen Amerikan markkinoilla, ja tähän mennessä saavuttamastamme kasvusta liiketoimintana", sanoi SeSocion perustaja ja toimitusjohtaja Guido Quaranta.

"Olen varma, että SeSocio menestyy tässä matkamme seuraavassa luvussa. Yhdessä Blockchain.com:n kanssa olemme edelläkävijöitä uudelle aikakaudelle massapääsyn joukossa salausmaailmaan Latinalaisessa Amerikassa ja sen ulkopuolella."

Vaihto

Tällä hetkellä SeSociosin verkkosivuilla on mahdollista lukea "By Blockchain.com", joka symboloi jo kiteytynyttä liittoumaa. Tämä tuo mielenkiintoisia etuja ja tuotteita, kuten Mastercard-kortin, jota voi käyttää kaikkialla maailmassa.

Artikkeli Blockchain.com ostaa argentiinalaista fintechiä ja suunnittelee toimistoja Brasiliaan nähtiin ensimmäistä kertaa BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *