Salauslainayhtiö Celsiuksen kerrotaan vaikuttaneen BadgerDAO:n hyväksikäyttöön

Lähteiden mukaan BadgerDAO-hyökkäys on vaikuttanut Celsius Networkiin yli 50 miljoonalla dollarilla.

Kryptovaluuttojen lainausalusta Celsius on tiettävästi menettänyt yli 50 miljoonaa dollaria hajautetun rahoituksen (DeFi) BadgerDAO-protokollan hyväksikäytössä.

Kuten Cointelegraph raportoi torstaina, hyökkäys kohdistui Ethereum-verkon protokollaan ja keräsi vahvistamattomia 120 miljoonan dollarin omaisuutta.

Erään Redditorin mukaan hakkeroinnin suurin väitetty uhri oli osoite, joka menetti 896 Wrapped Bitcoinia (51 miljoonaa dollaria). Osoitteen oletetaan olevan Celsiuksen omistuksessa, "koska se on ollut vuorovaikutuksessa muiden heidän omistamiensa osoitteiden kanssa".

Osoite käy säännöllisesti kauppaa osoitteen kanssa, jonka saldo on 67 miljoonaa dollaria, josta 40 miljoonaa dollaria on Celsiuksen samanniminen natiivi token CEL.

Osoitteen väitetään myös olevan Celsiuksen omistuksessa, koska se liittyy vähintään yhteen osoitteeseen, joka on merkitty Celsius Network Wallet 5:ksi Etherscanissa, koska niillä on useita suuria tapahtumia.

”Kaikki tämä tarkoittaa, että on suuri mahdollisuus, että osoite, joka menetti 900 BTC:tä, oli Celsiusin omistuksessa. Celsius ei ole vielä vahvistanut mitään, joten tämä kaikki on toistaiseksi spekulaatiota, joten emme tiedä varmasti, vaikuttiko Celsius vai ei”, käyttäjä ehdotti.

Celsius ei vastannut välittömästi Cointelegraphin kommenttipyyntöön.

Ensimmäiset raportit BadgerDAO:n tietoturvaloukkauksesta ilmestyivät joulukuun alussa, ja pöytäkirja ilmoitti virallisesti, että se sai keskiviikkona useita luvattomien varojen nostojen vientiä. Badger-tiimi jatkoi ongelman tutkimista ja keskeytti kaikki älykkäät sopimukset protokollassa välttääkseen lisätappioita.

Celsius-merkki laski huomattavasti marraskuun lopussa. Jälkeen saavuttaa $ 4.5 Näytössä 25. marraskuuta CEL putosi niinkin alhainen kuin $ 3.9 seuraavana päivänä, hieman talteen sen jälkeen. Kirjoitushetkellä CEL käy kauppaa 4,00 dollarissa, mikä on laskenut noin 9 % viimeisen seitsemän päivän aikana, mutta noussut noin 1 % viimeisten 14 päivän aikana.

14 päivän CEL-tunnuksen hinta. Lähde: CoinGecko

Aiheeseen liittyvä: DeFi-katastrofit: 31 miljoonaa dollaria valui MonoX:sta ja BadgerDAO:n tappiot ylittävät 120 miljoonaa dollaria

Celsius Network on merkittävä kryptolainausalusta, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita korkoa digitaalisista omaisuuseristä, kuten Bitcoinista ( BTC ). Yritys on noussut yhdeksi DeFin suurimmista toimijoista, ja se on pudonnut arvon 3,5 miljardiin dollariin laajennettuaan 400 miljoonan dollarin Series B -rahoituskierroksen lokakuusta 750 miljoonaan dollariin marraskuun lopussa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *