Ripple ilmoittaa 200 miljoonan dollarin osakkeiden takaisinostosta ja ilmaisee optimismia vuodelle 2022

Yhtiö on ostanut takaisin kaikki Tetragon Financial Groupille, SBI Holdingsille ja Route 66 Venturesille alun perin liikkeeseen lasketut C-sarjan osakkeet joulukuussa 2019.

Blockchain-maksuyritys Ripple on ilmoittanut 200 miljoonan dollarin C-sarjan osakkeiden takaisinostosta, mikä nostaa San Franciscossa toimivan teknologiayrityksen ennätyksellisen 15 miljardin dollarin arvostukseen.

Joulukuussa 2019 Ripple keräsi 200 miljoonaa dollaria C-sarjan rahoituskierroksella. Iso-Britanniassa toimiva sijoitusyhtiö Tetragon Financial Group toimi johtavana sijoittajana SBI Holdingsin ja Route 66 Venturesin rinnalla.

Kuitenkin joulukuussa 2020 Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssiviranomainen nosti 1,3 miljardin dollarin taloudellisen kanteen Ripple Labsia sekä perustajaa Chris Larsenia ja toimitusjohtajaa Brad Garlinghousea vastaan, ja syytti osapuolia alkuperäisen XRP-tunnuksen käyttämisestä lisensoimattomana digitaalisena omaisuuden turvallisuutta.

Tetragon haastoi Ripplen oikeuteen Delawaren kansliatuomioistuimessa tammikuun alussa 2021, koska se aikoi irrottautua Ripplestä heidän julkisen ja julkisen oikeudenkäynnin keskellä. Hän yritti saada voimaan sopimusvelvoitteensa lunastaa takaisin sen julkistamattoman investointisumman arvosta.

Kuitenkin vain kolme kuukautta myöhemmin huhtikuussa tuomioistuin antoi päätöksen Ripplen hyväksi ja kantajaa Tetragonia vastaan, mikä päätti taloudellisen kiistan.

Päätös halukkaasti ostaa osakkeet Tetragonilta, SBI Holdingsilta ja Route 66 Venturesilta, se tarkoittaa, että Ripple pyrkii parantamaan taloudellista vahvuuttaan, mikä Garlinghouse vältti äskettäisessä twiitissään.

"Vuoden 2021 vastatuulesta huolimatta se oli kaikkien aikojen paras vuosi", hän totesi ja paljastaa, että yhtiön 1 miljardin dollarin pankkisaldo tekee siitä "vahvimman, mitä olemme koskaan olleet".

Takaisinosto- ja arvostusuutisten ohella Garlinghouse jakoi myös optimismia RippleNetin ja Ripple X:n tulevaisuuden suhteen, joista jälkimmäisen on tarkoitus parantaa XRP Ledgerin hyödyllisyyttä useilla nousevilla aloilla, mukaan lukien ei-korjattavat rahakkeet ja keskuspankkien digitaaliset valuutat. , sekä muun muassa yhteentoimivia moniketjuisia toimintoja.

Otettuaan yhteyttä Rippleen saadakseen suurempaa selvyyttä heidän tavoitteistaan, edustaja tiedottaja totesi, että ostopäätös tehtiin heidän "erittäin vahvan markkina-asemansa vuoksi", vedoten siihen, että yritys on "positiivinen kassavirta" ja sillä on "vahva tasapaino". arkki."

Tämän lisäksi he totesivat, että Ripple koki "paras rekrytointivuotensa vuonna 2021" ja että se pyrkii nyt palkkaamaan "satoja maailmanlaajuisia työntekijöitä tänä vuonna" tukemaan jo olemassa olevaa 500 työntekijän työvoimaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *