Bitcoin (BTC) lähestyy jälleen 60 000 dollaria

Bitcoin (BTC) on vaarassa murtautua tärkeän lyhyen aikavälin tukialueen alapuolelle, mikä voi aiheuttaa hinnan jyrkän laskun.

Bitcoin on käynyt kauppaa nousevalla rinnakkaiskanavalla lokakuun 20. päivästä lähtien. Äskettäin se ei ylittänyt tämän kanavan vastarintaa 10. marraskuuta ja aloitti alaspäin suuntautuvan liikkeen. Tämä johti keskiviikkona (17.) tehtyyn 58 373 dollariin. Rahasto tehtiin 59 700 dollarin horisontaaliselle tukialueelle.

  • Mitä pidit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

On edelleen epäselvää, onko tämän kanavan tukiraja rikottu vai onko se edelleen voimassa, mikä vastaa tällä hetkellä 59 700 dollarin horisontaalista tukea.

Keskiviikon päivittäinen kynttilänjalka (vihreä kuvake) näyttää erittäin nousevalta, koska se kumosi koko kuuden tunnin kaavion edellisen laskun ja muutakin. Lisäksi se menestyi hyvin 59 700 dollarin horisontaalisella tukialueella, mikä lisäsi edelleen sen merkitystä.

Tekniset indikaattorit ovat kuitenkin laskussa, koska sekä MACD että RSI ovat laskussa. MACD käyttää liikkuvia keskiarvoja (MA) trendin suunnan määrittämiseen, ja se, että se on tällä hetkellä negatiivinen, osoittaa laskutrendiä.

Samoin trendin voimakkuuden indikaattori RSI on alle 50 ja vaarassa pudota alle 30, mikä on myös merkkejä laskutrendistä. Siksi kuuden tunnin kaavio tarjoaa ristiriitaisia signaaleja.

BTC-kaavio TradingView'ssa

lyhytaikainen liike

Kahden tunnin kaavio tarjoaa hieman nousevamman näkymät MACD- ja RSI-lukemien vuoksi. Molemmat ovat nousussa, ja MACD on lähellä positiivista aluetta, kun taas suhteellinen voimaindeksi on hieman alle 50.

Jos lyhytaikainen nousuliike tapahtuu, lähin vastusalue löytyy 62 400 ja 63 300 dollarin väliltä. Nämä kohteet ovat 0,5 – 0,618 Fibonaccin jäljitysalue.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Kolmen minuutin kaavio osoittaa, että Bitcoin seuraa edelleen laskutrendiä. Jotta nouseva liike voisi alkaa, omaisuuden on murtauduttava tämän viivan yläpuolelle.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Voiko Bitcoin pudota entisestään?

Päivittäinen kaavio osoittaa, että Bitcoin käy kauppaa hieman Fibonacci 0,382 -retracement-tason yläpuolella 57 850 dollarissa.

Jos läpimurto tämän tason alapuolella tapahtuisi, lähin tukialue olisi välillä 53 700 – 54 300 dollaria. Tämä olisi pitkän aikavälin jäljitystaso 0,382 (musta) ja lyhyen aikavälin jäljitystaso 0,5 (valkoinen). Sitten Bitcoinin odotetaan jatkavan nousutrendiään.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Bitcoin (BTC) -artikkeli palaa lähes 60 000 dollariin, ja se nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *