Bitcoinin hinta keinuu alle 60 000 dollaria, kun odotukset kasvavat tuoreelle BTC:n "short squeeze"

Bitcoinin pohja ei ehkä ole vielä kohdallaan, mutta toivoa on 90 000 dollarin noususta.

Bitcoin ( BTC ) pilkkoutui ja muuttui 18. marraskuuta, mutta sillä oli kriittinen tukitaso säilyttääkseen mahdollisuuden uusiin kaikkien aikojen huippuihin.

BTC/USD 1 tunnin kynttiläkaavio (Bitstamp). Lähde: TradingView

Pöydällä on jäljellä 90 000 dollaria

Cointelegraph Markets Pron ja TradingView'n tiedot seurasivat BTC/USD:tä, kun ne vaihtelivat torstaina 59 000 ja 60 000 dollarin välillä, ja 1 000 dollarin heilahtelut minuuteissa.

Parin kokonaisvalikoiman kaventuessa yhä enemmän puhe kääntyi mahdolliseksi "short squeeze" -suoritukseksi nostaakseen sen spot-hintaa uusille, korkeammille tasoille.

"Futures-markkinoiden rakenteen perusteella rahoituskorko ja OI-vauhtitrendit muodostavat täydelliset puitteet "Short-Squeeze" -skenaariolle", yksi ketjun analytiikkayrityksen CryptoQuantin avustaja väitti keskiviikkona.

"Sitten kysymys kuuluu, mikä hintaluokka toimisi tukitasona?"

Samankaltainen tapahtuma tapahtui syyskuun lopussa, kun Bitcoin yhtäkkiä nousi viikoksi lähes tarkastamattomaan voittoon, joka nousi 55 000 dollariin.

Suositun elinkeinonharjoittajan Crypto Edille oli mahdollista, että viime päivien 58 400 dollarin alimmat arvot voivat olla selkeämpi pohja.

"Ehkä hieman aikaista julkaista, koska pohja ei ehkä ole vielä sisällä, mutta olen innostunut tarkistaessani seuraavia kohteita, jotka eivät näytä olevan niin kaukana!" hän uskalsi keskiviikkona.

"Jos olen oikeassa ja pohja on jo tai noin 57 000 dollarissa, tavoite on suurin piirtein sama… 90 000 dollaria ja vähän."

BTC/USD skenaario. Lähde: Crypto Ed/Twitter

Analyytikko varoittaa sijoittajien tyytyväisyydestä

Tällaisista hintatavoitteista on tullut yhä kiistanalaisempia, kun Bitcoinin härkäjuoksu pysähtyy alle 70 000 dollarin, ja alle kaksi viikkoa on jäljellä PlanB:n "pahimman mahdollisen skenaarion" marraskuun 98 000 dollarin lähelle.

Aiheeseen liittyvä: Bitcoinin haltijat, jotka ostivat 20 000 dollarilla, kieltäytyvät myymästä BTC:tä kaikkien aikojen korkeimmillaan – Uusimmat tiedot

Tällä viikolla PlanB toisti eron tämän ennusteen ja hänen varastosta virtaan Bitcoin-hintamalliensa välillä, mutta epäonnistuminen lyömällä sitä jätti jälkimmäisen ennalleen.

Lyhyellä aikavälillä jotkut kuitenkin katsoivat, että markkinat eivät olleet vielä valmistautuneet tukemaan uutta BTC-hinnan nousua.

Sijoittaja ja analyytikko Rekt Capital korosti tunteiden "pelon" puutetta, ja hän oli raittiissa trendin täyden kääntymisen todennäköisyydestä.

"Eivät näytä siltä, että BTC-sijoittajat ovat tarpeeksi peloissaan hintaa kohtaan, jotta tämä jäljitys olisi vielä ohi", hän varoitti .

"Se on äärimmäinen pelko, joka edeltää maksimaalisia taloudellisia mahdollisuuksia, ei puolueettomuutta."

Crypto Fear & Greed -indeksi oli torstaina 54/100 – "neutraali" alue – saavuttaen paikalliset ennätykset 84/100 9. marraskuuta.

Kryptopelko- ja ahneusindeksi. Lähde: Alternative.me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *