Bitcoinin hallitseva asema (BTCD) perääntyy; analyysi

Bitcoin Dominance Index (BTCD) mahdollisesti käänsi trendin 10. syyskuuta alimman tason jälkeen ja aloitti uuden nousevan liikkeen.

Bitcoinin määräävä asema on noussut kiihtyvällä tahdilla 17. syyskuuta jälkeen, jolloin se rikkoi laskusuuntaisen linjan (vihreä kuvake). Tämä linja oli voimassa 30. heinäkuuta.

  • Mitä pidit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä BeInCrypto -ryhmässä Telegramissa!

Murtuma osoitti, että edellinen alaspäin suuntautuva liike oli päättynyt. Toistaiseksi nykyinen liike on johtanut keskiviikkona saavutettuun 47,72%: n kasvuun (20).

Liike ei tunnu korjaavalta. Tämä tarkoittaa, että se ei näytä pomppaukselta vastauksena edelliseen pudotukseen, vaan näyttää uuden nousutrendin alkajalta. Suurin syy tähän on se, että BTCD on siirtynyt 0,618 ja 0,786 Fibonaccin retracement -tason yläpuolelle.

Jos liike olisi korjaavaa, oli odotettavissa, että BTCD ei pystyisi kulkemaan yhden näistä tasoista ja jatkamaan alaspäin suuntautuvaa liikettä. Lyhyellä aikavälillä on kuitenkin merkkejä heikentymisestä.

  • Tutustu BeInCrypto BTC -analyysiin

MACD, joka on luotu lyhyen ja pitkän aikavälin (MA) liukuvien keskiarvojen avulla, on luonut negatiivisen vauhtipalkin (punainen kuvake). Tämä on merkki siitä, että lyhyen aikavälin trendi hidastuu vähitellen pitkällä aikavälillä. Kuitenkin, koska MACD on edelleen positiivinen, se tarkoittaa, että lyhyen aikavälin kehitys on vielä nopeampaa.

RSI on alle 70 (punainen kuvake). RSI on markkinoiden vahvuuden indikaattori, ja tämä lasku viittaa siihen, että trendi on hukassa, vaikka se on edelleen nouseva.

Siksi päiväkaavion aikakehyksen indikaattorit aaltomäärän rinnalla viittaavat siihen, että trendi on nousussa. Sinun on tarkasteltava lyhyempää aikaväliä selvittääksesi, onko suuntaus alaspäin.

BTCD -kaavio TradingView'ssa

BTCD -tulevaisuuden liikkeet

Kryptovaluuttakauppias @CryptoCapo_ on piirtänyt BTCD: lle kaavion, jossa todetaan, että nouseva liike voi jatkua jopa 50% ennen uutta laskua.

Lähde: Twitter

Tweetin jälkeen BTCD on saavuttanut 48% korkeuden ennen pudotusta. Laskua edelsi laskevia eroja RSI: ssä ja MACD: ssä (sininen viiva). Tämä tapahtuu, kun hinnankorotukseen ei liity ostajan vahvuuden lisääntymistä.

Tärkeimmät tukialueet ovat 44,1 ja 43,2%. Nämä ovat 0,5 ja 0,618 Fibonaccin vetäytymistasot, jotka toimivat yleensä tukena vetäytymisen jälkeen.

Ensimmäinen on rinnakkaisen rinnakkaiskanavan keskellä, joka sisälsi nousevan liikkeen syyskuun lopussa, kun taas jälkimmäinen osuu saman kanavan tukilinjaan.

BTCD -kaavio TradingView'ssa

Suhde BTC: hen

Viime kuussa BTCD: llä (vihreä) oli positiivinen suhde BTC: n (sininen) hintaan. Tämä tarkoittaa sitä, että indeksin nousu aiheutti omaisuuden hinnan nousun ja päinvastoin.

Jos suhde pysyy voimassa, BTC -hinnan lasku olisi tarpeen, jotta BTCD putoaisi yllä kuvattuihin tukitasoihin.

Lähde: TradingView

Tutustu BTC: n päivän analyysiin.

Bitcoin Dominance (BTCD) -artikkeli peruutetaan; analyysi nähtiin ensimmäisen kerran BeInCrypto -ohjelmassa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *