Secretum: seuraavan sukupolven NFT-alusta

NFT-buumi etenee nopeammin kuin koskaan ja saavuttaa uudet hinta- ja määräennätykset vuonna 2021:

  • Digitaalista taidetta "Everydays – The First 5000 Days" myytiin 69 miljoonalla dollarilla Christie'sin huutokaupassa maaliskuussa.
  • Non-fungible token (NFT:t) myynti kasvoi yli 700 % 10,7 miljardiin dollariin vuoden 2021 kolmannella neljänneksellä verrattuna vuoden 2021 toiseen neljännekseen.
  • NFT:n kokonaisarvo maailmanlaajuisesti on ylittänyt 43 miljardia dollaria .

NFT-pelien yleistyminen lisää polttoainetta tuleen – Axie Infinity, yksi suosituimmista NFT-metaversumeista, on tienaamassa 2,7 miljardia dollaria vuoteen 2021 mennessä, lähes kokonaan pelien ja hahmojen NFT-myynnistä.

Ennennäkemättömillä ja dynaamisilla markkinoilla NFT:n ostajat ja keräilijät kohtaavat usein joukon haasteita:

  • Piilotetut maksut – Suurin osa nykypäivän NFT:istä perustuu Ethereumin vakiomuotoisiin Blockchain-tokeneihin (ERC-20, ERC-721 tai ERC-1155). Koska jokainen token tarvitsee tietyn määrän energiaa tuottaakseen, jokaisessa NFT-tapahtumassa on niin sanottu "kaasunopeus". Korko on tällä hetkellä noin 5,23 % NFT:n keskimääräisestä hinnasta – merkittävä kustannus ostajille ja myyjille.
  • Hajanaiset markkinat – vaikka useita NFT-kaupankäyntialustoja toimii (Opensea, Rarible), ne eivät auta NFT:n ostajia tai myyjiä löytämään mahdollisia NFT-omaisuuksia tai kiinnostavia kokoelmia. Likviditeetti on siksi pirstoutunut, koska ostajat ja myyjät eivät useinkaan löydä toisiaan helposti, mikä vähentää mahdollisuuksia maksimoida myyntihinnat.
  • Turvallisuusongelmat – kryptovaluuttalompakkohyökkäykset, hakkerit ja tietomurrot ovat yleistymässä. Yhteensä 27 laajamittainen kryptovaluuttalompakkohyökkäystä tapahtui vuonna 2020, ja omistajilta ryöstettiin yli 3 miljardia dollaria . Koska NFT:n maailmanlaajuinen arvo saavuttaa nopeasti 50 miljardia dollaria, keräilijät tarvitsevat ratkaisun, joka varmistaa, että heidän arvokkaat digitaaliset omaisuutensa ovat turvassa, kun niitä säilytetään ja vaihdetaan.

Kunnianhimoinen kehittäjätiimi on luonut ainutlaatuisen, huippuluokan ja erittäin luotettavan Blockchain-pohjaisen alustan, jonka avulla NFT:t voidaan tallentaa ja niillä käydä kauppaa turvallisesti, nopeasti ja pienin kustannuksin.

Tämän ratkaisun nimi on Secretum .

Secretum – paras alusta turvalliselle, välittömälle ja edulliselle NFT-kaupankäynnille

salaisuus

Secretum on maailman ensimmäinen ja ainoa hajautettu ja salattu OTC-kaupankäyntisovellus, joka on rakennettu innovatiiviselle Solana-lohkoketjulle. Se tarjoaa käyttäjille joukon ainutlaatuisia ominaisuuksia:

  1. Suora kauppa NFT:illä ja kryptovaluutoilla käyttäjien välillä integroidun älykkään säilytyssopimustoiminnon avulla, jonka avulla käyttäjät voivat löytää muihin salkkuihin kuuluvia NFT-omaisuutta. Tämä avaa loputtomasti mahdollisuuksia käydä kauppaa NFT:llä ilman vaihtoa, mikä lisää NFT-markkinoiden likviditeettiä.
  2. Suora, anonyymi rekisteröinti ja viesti/puhelinviestintä minkä tahansa muun lompakon omistajan kanssa maailmassa, vain lompakon osoitteen perusteella. Secretumin avulla kryptovaluutan omistajat voivat tehdä jotain ennennäkemätöntä, eli kommunikoida ja käydä kauppaa keskenään ilman, että heidän tarvitsee tavata tai olla kontaktilistalla.
  3. Korkean turvallisuuden NFT:t ja tiedostojen tallennus hajautetussa solmuverkossa eliminoivat hakkereiden, tietovuotojen tai muiden ulkoisten häiriöiden riskin, jotka yleisesti vaikuttavat pilvipohjaisiin viestintä-/tallennusratkaisuihin.

Secretumin Solana-lohkoketjun käyttö on pelinvaihtaja NFT-markkinoille sen ylivoimaisten ominaisuuksien ansiosta:

Alhaiset kustannukset – Solanan transaktiokustannukset keskimäärin vain 0,00025 dollaria , mikä säästää yli 99 % keskimääräisistä Ethereumin kaasun hinnoista. Tämä tarkoittaa, että NFT-keräilijät ja jälleenmyyjät säästävät enemmän rahaa ja voivat lisätä kaupankäyntiään merkittävästi lähes ilman lisäkustannuksia.

Suuri tapahtumanopeus – Solana pystyy käsittelemään 65 000 tapahtumaa sekunnissa , 4 000 kertaa nopeammin kuin Ethereum. Tämä tarkoittaa, että Secretum voi majoittaa valtavan määrän NFT-kaupankäyntitoimintoja käyttäjiensä keskuudessa ilman suoritusviiveitä.

Kasvava ekosysteemi – Neon Labs ilmoitti heinäkuussa 2021 ottavansa käyttöön ketjujen välisen Ethereum-virtuaalikoneen Solana-testnetissä. Secretum pystyy näin ollen hyödyntämään Solanan kustannusetujen nopeutta Ethereum- ja NFT-pohjaisten sovellusten ( 90 % kokonaismäärästä ) avulla, mikä nopeuttaa Secretumin käyttäjäkunnan kasvua ja läsnäoloa NFT-markkinoilla.

Secretumin ainutlaatuiset ominaisuudet ja teknologia ovat valtava harppaus viestien tietoturvassa ja NFT-markkinoilla. Secretum pyrkii olemaan ihanteellinen ratkaisu näille kahdelle suurelle markkina-alueelle ja pyrkii saamaan kaiken irti niiden tulevasta kasvusta.

salaisuus

Artikkeli Secretum: seuraavan sukupolven NFT-alusta nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *