Ruotsalainen kehotus kieltää kryptolouhinta "täysin väärin", sanoo rahastonhoitaja

"Väite Bitcoinin kaivostyöntekijöiden vaarantamisesta sähköverkon on täysin väärä", sanoo EU-pohjainen rahastonhoitaja Melanion Capital.

Ruotsalaisen finanssivalvonnan vaatimus Euroopan unionin laajuisesta työtodistusten (PoW) salauslouhinnan kiellosta, joka tunnetaan pääasiassa uuden Bitcoinin ( BTC ) lyönnin menetelmänä, on saanut vastareaktion kryptoon liittyvien rahastojen hoitajilta.

Melanion Capital, Pariisissa sijaitseva vaihtoehtoinen sijoituspalveluyritys, joka tunnetaan Bitcoin ETF:stä , otti yhteyttä Ruotsin finanssivalvontaviranomaiseen ja Ruotsin ympäristönsuojeluviraston pyyntöön kieltää PoW-kaivostoiminta kaikkialla Euroopassa.

"Väite Bitcoinin kaivostyöntekijöiden vaarantamisesta sähköverkon on täysin väärä", Melanion huomautti ja muistutti, että Bitcoin-kaivostyöntekijöiden liiketoimintamalli on taipuvainen romahtamaan sähkön kysynnän kasvaessa, koska se nostaisi myös energian hintoja.

Lausunto viittaa viranomaisiin, jotka ovat päättäneet toivottaa kaivostyöläiset tervetulleiksi niiden kieltämisen sijaan , kuten Texas, ja lisäten, että Bitcoin-kaivostyöntekijät täydentävät uusiutuvan energian sähköntuotantoa, "koska ne keräävät hukattua energiaa ja tarjoavat peruskuorman epävakaalle luonnonvaralle, kuten tuulelle tai tuulelle. vesivoima."

Hajautetun luonteensa vuoksi Bitcoinin kaivosteollisuudella ei ole lobbaa puolustaakseen etujaan ja neuvotellakseen hallitusten kanssa, Melanion Capital muistutti ja lisäsi:

"Tällaisen poliittisen vastapainon puuttumista [Bitcoinin kaivostyöntekijöille] ei pitäisi pitää mahdollisuutena toteuttaa toimenpiteitä, jotka tekevät teollisuuden laittomaksi sen puolustusvoimien puutteen vuoksi."

Bitcoinin louhinnan ympäristöjalanjälki oli tärkeä keskustelu YK:n ilmastonmuutoskonferenssissa. Cointelegraphin päätoimittaja Kristina Cornèr sanoi paneelissa puhuessaan, että on tärkeämpää, että lohkoketjussa on ihmisiä, jotka ovat valmiita ajattelemaan uudella ajattelutavalla ja etsimään ratkaisuja.

Aiheeseen liittyvä: Climate Chain Coalition kannattaa vihreän talouden luomista COP26:ssa

Tutkittuaan kolmanneksen maailmanlaajuisesta Bitcoin-verkosta Bitcoin Mining Council arvioi, että globaalin kaivosteollisuuden kestävä sähkövalikoima kasvoi 56 prosenttiin vuoden 2021 toisella neljänneksellä.

Bitcoinin kaivostyöntekijät etsivät myös muita energiaresursseja, eikä ydinvoima ole poistunut pöydältä. Bitcoin & Beyond Virtual Summitin panelistit muistuttivat ydinenergian mahdollisuudesta tuoda peruskuormaan "valtavia määriä puhdasta, hiiletöntä" tehoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *