Bitcoin (BTC) toipuu matalan viikon

jälkeen

Bitcoin (BTC) saattoi täydentää korjaavan rakenteensa noustuaan jälleen viime perjantaina (19). On tärkeää, että 56 500 dollarin tukialuetta ei mitätöidä.

Bitcoin laski huomattavasti viikolla 15. marraskuuta – 21. marraskuuta ja loi laskevan nielaisevan kynttilänjalan viikkokaavioon. Tämä on eräänlainen kynttilänjalka, jossa kaikki edellisen viikon huippuarvot kumotaan seuraajalla.

  • Mitä mieltä olit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

Huolimatta nykyisestä rallista, BTC käy edelleen hieman alle 59 000 dollarin pitkän aikavälin tukialueen ja käy tällä hetkellä 57 500 dollarilla. Sama alue toimi aiemmin kaikkien aikojen korkeimpana vastarintana helmi-huhtikuussa ja sen odotetaan nyt toimivan tukena.

BTC-kaavio TradingView'ssa

lyhytaikainen liike

Päivittäinen kaavio osoittaa, että Bitcoin käy 56 500 dollarin vaakasuuntaisen tuen yläpuolella. Tämä on 0,382 (valkoinen) Fibonaccin jäljitystaso, kun mitataan nousevan liikkeen viimeistä osaa.

Viime perjantaina sisältö pomppasi tälle tukialueelle (vihreä kuvake) ja testaa sitä parhaillaan uudelleen. Lyhyen aikavälin rallista huolimatta tekniset indikaattorit ovat edelleen laskussa MACD:n ja RSI:n laskeessa.

Pudotus on erityisen huolestuttava RSI:ssä, joka on alle 50 (punainen ympyrä). RSI on trendin voimakkuuden indikaattori, ja 50-viivaa pidetään usein viitteenä sen määrittämiseksi, onko trendi nouseva vai laskeva.

Aiemmin suhteellinen voimaindeksi nousi 50:n yläpuolelle syyskuun 29. päivänä (vihreä ympyrä) nousuliikkeen alkaessa. 50-rivin hakeminen on pakollista, jotta nousutrendi jatkuisi.

Jos laskumurto tapahtuisi, seuraava tuki löytyisi 53 250 dollarista. Tämä on 0,5 Fibonacci-retracement-taso.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Kuuden tunnin kaavio osoittaa, että BTC on siirtymässä laskutrendin alapuolelle.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Bitcoin-aaltojen määrä

Bitcoin-aaltomäärä viittaa siihen, että koko liike 20. lokakuuta lähtien on osa ABC-korjauskehystä. Aallon C suhde aaltoon A oli 1:1,61, mikä on yleistä tällaisissa rakenteissa.

Siksi on mahdollista, että siirron pohja on saavutettu ja korjaus on valmis. Pitkän aikavälin aaltoluku on ratkaisevan korkea ja osoittaa, että BTC on suuren 1-2/1-2 aaltomuodon sisällä.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Lyhyen aikavälin vaihtoehtojen määrä on hieman pienempi, koska se viittaa siihen, että marraskuun pudotus oli ABC-rakenteen aalto A.

Tämä voi kuitenkin tarkoittaa, että nousu kohti 62 400 – 64 000 dollaria tapahtuu edelleen ennen uutta laskua. Subaaltojen määrä näkyy punaisena.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Bitcoin-artikkeli (BTC) toipuu, kun alhainen viikko nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *