Avalanche Bridge saa tukea Shiba Inulta

Rakas ja yksi tämän hetken suosituimmista meemikolikoista, Shiba Inu (SHIB), voidaan nyt siirtää Avalanche- ja Ethereum-verkkojen välillä.

Twitteriin lähetetyn ilmoituksen mukaan Shiba Inu on ensimmäinen avalanche-sillalle lisätty merkki, jotta se voidaan "siirtää Avalanchen ja Ethereumin välillä".

Ominaisuus on "kaksisuuntainen merkkisilta, joka mahdollistaa saumattoman ERC-20- ja ERC-721-siirrot Avalanchen (C-Chainin kautta) ja Ethereumin välillä."

Cryptogloben mukaan Ethereumia käytettäessä hajautetuissa sovelluksissa (dApp) Avalanche-lohkoketjussa kääritty eetteri (WETH) voidaan estää ChainBridge-sopimuksessa, jotta Avalanchessa voidaan luoda vastaava token. Prosessi on oletettavasti sama Ethereum-pohjaisille tokeneille, kuten SHIB.

  • Mitä mieltä olit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

Kiinnostus Avalanchea kohtaan kasvoi vuonna 20221

Kiinnostus Avalanchea (AVAX) kohtaan kasvoi räjähdysmäisesti vuonna 2021 sen jälkeen, kun kryptovaluutan hinta nousi yli 2 900 % tähän päivään mennessä.

Avalanche kutsuu itseään avoimen lähdekoodin alustaksi "julkaisemaan dApps- ja yrityslohkoketjujen käyttöönottoja yhteentoimivassa ja erittäin skaalautuvassa ekosysteemissä. Alusta on ensimmäinen hajautettu älykäs sopimusalusta, joka on rakennettu maailmanlaajuisen rahoituksen mittakaavassa ja jossa tapahtumat valmistuvat lähes välittömästi. Ethereumin kehittäjät voivat nopeasti kehittyä Avalanchessa, koska Solidity toimii heti."

Avalanchen dokumentaatiossa jopa todetaan, että suurin ero sen ja muiden älykkäiden sopimusverkkojen välillä on sen käyttämä konsensusprotokolla. Verkkosivuston kuvauksessa lisätään, että Avalanche-protokolla "käyttelee uutta konsensuslähestymistapaa saavuttaakseen vahvat turvatakuut, nopean valmistumisen ja suuren suorituskyvyn hajauttamista vaarantamatta.

AVAX on alkuperäinen verkkotunnus. Sitä käytetään maksujen maksamiseen Avalanche-lohkoketjussa, ja sitä voidaan käyttää panostukseen tulojen saamiseksi.

Hyvä vuosi meemivaluutalle

SHIB listattiin tällä viikolla yhdelle maailman suurimmista kryptovaluuttapörsseistä, Bybitistä, ja se on lisätty maksutavaksi Binance-tuettuun matkavarausalustaan Travala.com.

Travala.com- alusta, joka hyväksyy jo yli 40 kryptovaluuttaa maksutapana, on listannut Shiba Inun uudeksi vaihtoehdoksi sivuston asiakkaille.

Marraskuun lopulla Shiba Inu nousi huimat 25 prosenttia Kraken-pörssiin listautumisen jälkeen. Myös Gemini-pörssi listasi SHIB:n alustallaan 15. marraskuuta. Meemivaluutta on nyt lähes kaikissa suurimmissa pörsseissä, mukaan lukien alan jättiläiset, kuten Binance ja Coinbase.

Shiba Inu oli marraskuun aikana toiseksi eniten kommentoituja kryptoaktiivisia tuotteita Twitterissä. Vuoden toiseksi viimeisenä kuukautena Shiba Inu rekisteröi yli 4 miljoonaa mainintaa mikroblogissa.

Shiba Inulla on silmänsä useilla markkinoilla, mukaan lukien Gamesissä, jonka jaostoa johtaa entinen Activision Blizzardin teknologiajohtaja David Volk, joka vastaa Shiba Inun NFT-pelin suunnittelusta, toteutuksesta ja loppuun saattamisesta.

Avalanchen Bridge -artikkeli saa tukea Shiba Inulle, nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *