BTC, ETH, XRP, ZEC, ANKR, DOT, KSM – Analyysi 14. lokakuuta

Bitcoin (BTC) nousi 57 200 dollarin vastustusalueen yläpuolelle.

Ethereum (ETH) yrittää murtaa 3 630 dollarin vastustusalueen. Ripple (XRP) on puolestaan murtanut laskusuuntaisen linjan.

Zcash (ZEC) onnistui murtamaan laskevan kiilan. Ankr (ANKR) on katkaissut laskevan rinnakkaiskanavan.

Samaan aikaan Polkadot (DOT) yrittää asettua vaakasuoran vastustusalueen yläpuolelle.

Lopuksi Kusama (KSM) nousi jälleen, kun se osui 300 dollarin tukialueeseen.

  • Mitä pidit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä BeInCrypto -ryhmässä Telegramissa!

BTC

Keskiviikkona (13) BTC käänsi alkuperäisen laskusuuntauksensa ja loi pitkän miinuksen. Tämä nähdään merkkinä ostopaineesta, koska alemmat hinnat eivät kestäneet. Sen sijaan omaisuus onnistui siirtymään yli 57 200 dollarin vastarinnan.

Tämä on ratkaiseva hintatoimi, koska 57 200 dollarin alue on vaakasuora vastustusalue ja 0,786 Fibonaccin retracement -taso. Se on myös viimeinen vastus ennen BTC: n nykyistä historiallista huippua.

Päiväkaavion tekniset indikaattorit tarjoavat myönteiset näkymät. Ensinnäkin MACD nousee ja on positiivisella alueella. Tämä osoittaa, että lyhyen aikavälin trendi on nopeampi kuin pitkän aikavälin trendi ja kiihtyy myös nopeammin.

RSI, joka on trendin voimakkuuden indikaattori, on noussut viivan 70 yläpuolelle, mikä osoittaa, että trendi on nousussa, vaikka se on yliostettu. Siksi päivittäiset lukemat osoittavat, että BTC on nousussa.

BTC -kaavio TradingView'ssa

ETH

1. lokakuuta ETH rikkoi nousevan rinnakkaiskanavan. Tämä vahvisti jatkuvan kasvun, joka on tapahtunut syyskuun 1. päivän jälkeen. Tämä vahvisti, että edellinen alaspäin suuntautuva liike oli päättynyt.

Lokakuun 4., 11. ja 13. päivänä ETH nousi jälleen saavutettuaan kanavan vastuslinjan (sininen kuvake). Tämä tarkoittaa, että vastuslinja toimii nyt tukena. Viimeisen pomppimisen jälkeen omaisuus aloitti nousevan liikkeen ja siirtyy nyt 3 630 dollarin vastustusalueen yläpuolelle.

Tämän tason ylittävän tauon odotetaan laukaisevan jyrkän nousevan liikkeen kohti syyskuussa saavutettuja huippuja. RSI tukee tätä mahdollisuutta, koska se on juuri ylittänyt 50 (vihreä kuvake). Edellisen kerran näin tapahtui, ETH onnistui katkaisemaan kanavan.

ETH -kaavio TradingView'ssa

XRP

Viime lauantaina (9) XRP katkaisi laskusuuntaisen linjan ja vahvisti, että edellinen laskeva liike oli päättynyt.

Myöhemmin 1,20 dollarin vastustusalue, joka on 0,618 retracement -taso, hylkäsi tunnuksen. Tämä on yleisin Fibonacci -taso, joka tarjoaa vastustuskykyä.

Tunnus kuitenkin nousi jälleen, kun se osui 1,20 dollarin tukialueeseen myöhemmin (vihreä ympyrä). Tämä alue on luotu edellisen trendilinjan avulla, jonka pitäisi nyt toimia tukena. Tauko 1,20 dollarin alueen yläpuolella nostaisi XRP: n syyskuussa huipulle.

XRP -kaavio TradingView'ssa

ZEC

ZEC on käynyt kauppaa laskevan kiilan sisällä 16. syyskuuta lähtien. Kiilaa pidetään nousevana kuviona, mikä tarkoittaa, että hinta todennäköisesti rikkoo tämän kaavion suurimman osan ajasta. Ei ole yllättävää, että merkki teki tämän tauon 2. lokakuuta ja nosti sen 129.6 dollariin 6. lokakuuta.

Vaikka merkki on sittemmin pudonnut, se on palautunut osuessaan $ 112 tukialueelle. Alue oli aiemmin toiminut vastarintana, mutta kääntyi tukemaan laskevan kiilan rikkoutumista.

Toinen harppaus, joka tapahtui tiistaina (12), lisäsi entisestään sen merkitystä. Lähin vastustusalue on 138–147 dollaria. Sen luo alue 0,5–0,618 Fibonaccin retracement-tason välillä.

ZEC -kaavio TradingView'ssa

ANKR

ANKR on käynyt kauppaa pitkäaikaisella laskevalla rinnakkaiskanavalla 28. maaliskuuta lähtien, jolloin se saavutti kaikkien aikojen ennätyksen, 0,216 dollaria.

Rinnakkaiset kanavat sisältävät usein korjaavia liikkeitä. Tämä tarkoittaa, että pudotus olisi todennäköisesti korjaava, joten odotettiin purkautumista.

22. elokuuta ANKR rikkoi kanavan ja saavutti huippunsa $ 0.135. Vaikka hinta laski myöhemmin, valuutta nousi jälleen saavuttaessaan 0,078 dollarin alueen. Alue toimi aiemmin vastarintana, ja hyppy vahvisti sen tukena.

Niin kauan kuin token käy kauppaa tämän tason yläpuolella, trendiä pidetään nousevana ja ANKR: n odotetaan siirtyvän kohti uusia huippuja.

ANKR -kaavio TradingView'ssa

PISTE

DOT on noudattanut nousutrendiä 19. heinäkuuta lähtien. Hän nousi hiljattain riviin kolme kertaa (vihreät kuvakkeet), 7., 21. ja 26. lokakuuta. Hyppyt lisäsivät linjan merkitystä, joka mittaa nykyisen nousutrendin kasvuvauhtia.

Seuraava liike nosti DOT: n 41,35 dollarin vastustukseen. Tämä on ratkaiseva vastustusalue, koska se on viimeinen ennen uutta historiallista huippua.

Siksi jos DOT onnistuu rikkomaan tämän hintatason, sen odotetaan nousevan kohti uutta historiallista huippua.

DOT -kaavio TradingView'ssa

KSM

KSM on ollut nousutrendissä sen jälkeen, kun se rikkoi laskusuuntaisen linjan ja pomppasi sen yli 27. elokuuta (vihreä kuvake). Pudotus vahvisti linjan tukena ja osoitti, että edellinen alaspäin suuntautuva liike oli päättynyt.

Tunnus ei kuitenkaan noussut 0,618 Fibonaccin tason yläpuolelle 440 dollariin ja nousi jälleen. Sen jälkeen se sai tukea 300 dollarista ja aloitti nykyisen pomppimisen. Siksi KSM: n odotetaan tekevän uuden purkausyrityksen yli 440 dollarin.

KSM -kaavio TradingView'ssa

Artikkeli BTC, ETH, XRP, ZEC, ANKR, DOT, KSM – Analysis 14. lokakuuta nähty ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *