New Yorkin yritykset pyytävät kuvernööriä epäämään salauskaivosluvat

Kryptokaivostoiminnan ympäristövaikutukset aiheuttavat edelleen huolta sääntelyviranomaisille ja yrityksille.

Ryhmä paikallisia yrityksiä on pyytänyt New Yorkin osavaltion kuvernööriä Kathy Hochulia kieltämään luvan muuttaa kaupungin vanhoja fossiilisia polttoaineita käyttäviä voimalaitoksia salauskaivoskeskuksiksi. Pyyntö esitetään useiden organisaatioiden, yritysten ja työryhmien allekirjoittaman kirjeen muodossa.

Kirjeessä vaaditaan ympäristöarviointia Proof-of-Work-kryptovaluutan louhinnalle NYS: ssä ja kehotetaan kuvernööri Hochulia kieltämään luvat muuttaa Greenidgen tuotantoasema ja Fortistar North Tonawanda -voimalaitokset salauskaivoksiksi:

"Työn todiste cryptocurrency -kaivos käyttää valtavia määriä energiaa liiketoiminnan harjoittamiseen tarvittavien tietokoneiden käynnistämiseen-jos tämä toiminta laajenee New Yorkissa, se voi heikentää rajusti New Yorkin ilmastotavoitteita, jotka on asetettu Climate Leadership and Community Protection Act -lain nojalla."

Ehdotuksessa korostettiin PoW-todennuksen tehottomuutta ja ehdotetaan, että käytöstä poistettujen fossiilisten polttoaineiden voimalaitosten uudelleenkäyttö olisi "vakavasti vaarantanut valtion edistymisen kasvihuonekaasupäästöjen vähentämisessä".

Yritykset siteerasivat myös NYS: n komissaari Basil Seggosia ympäristönsuojeluvirastosta sanoen, että "Greenidge ei ole osoittanut noudattavansa New Yorkin ilmastolakia".

Kirjeessä mainitaan kasvihuonekaasupäästöihin liittyvän täydellisen ympäristöarvioinnin tarve, ja kirje vaatii Hochulin hallintoa kieltämään V osaston lentoluvat kahdelle fossiilisten polttoaineiden laitokselle.

Aiheeseen liittyvää: Venäjä harkitsee uusia energiatariffeja, kun kiinalaiset salauskaivostyöläiset muuttavat

Toisella puolella maailmaa Venäjän viranomaiset aikovat ottaa käyttöön erityiset sähkötariffit äskettäin siirtymään joutuneille kiinalaisille kryptovaluuttakaivureille.

Venäjän energiaministeri Nikolai Shulginov ehdotti 13. lokakuuta uutta energiankulutuskehystä, jolla erotetaan tullit yleiskäytön ja kryptovaluutan louhinnan välillä ja todetaan:

"Emme voi antaa kaivostyöläisten hyötyä tilanteesta alhaisten asuntosähköhintojen kustannuksella."

New York Digital Investment Groupin (NYDIG) tekemän tutkimuksen mukaan Bitcoinin ( BTC ) energiankulutus pysyy alle 0,5% maailman kokonaiskustannuksista seuraavan vuosikymmenen aikana. Tutkimus viittaa myös siihen, että Bitcoinin hiilijalanjälki riippuu Bitcoinin hinnan vaihteluista, kaivosvaikeuksista ja energiankulutuksesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *